Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 23, 12:38)
Mergaites.... Atgniauzkit kumstukus ir eikit kiausiniu dazyti...  smile.gif
Skaiciukas 353 wub.gif  wub.gif Taip verkiau is laimes, kad nesugebejau baigti pokalbio su moterimi, kuri pranese rezultatus telefonu

Svajones pildosi!
Aciu labai jums uz palaikyma!!!

Visom graziu graziu svenciu!!! O as einu bandysiu susivokti kas ivyko..

Zubriuka, sveikinu clap.gif clap.gif clap.gif
Patikėk, net neabejojau tavo teigiamais atsakymais, bet vistiek įpuolus pro duris vos spėjau batus nuspirti kai puoliau prie kompo blush2.gif Nu rikia man ciekavai zosei įrodymų ax.gif
Atsakyti
Zubriuka,kuo nuosirdziausi sveikinimai,net asaros isriedejo is dziaugsmo thumbup.gif clap.gif Na kokios grazios Sv.Velykos,isivaizduoju kokios laimingos biggrin.gif Prasom virusiuku daug,daug.....Geru svenciu,visom laukianciom ir besilaukianciom seimom 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai, mergaites! 4u.gif 4u.gif
Kazkaip kai skambinau rezultato - kartojau sau: "kad butu kokie 60 kad butu kokie 60".. Nes man Trejsas sakes, kad 50-60 ir jau galima nesijaudinti.. Nesitikejau tokio auksto skaiciaus smile.gif 4u.gif

Kalbejau su Latvija, atsiemiau savo sveikinimu doze... 4u.gif Baiba sake, kad man reikia Crenone dar paimti (turiu dar 6 dienom). Bet kazkaip gal man neverta del ju vien vaziuoti? Atsiliepkit kas vaziuojat kita savaitele, gal prigriebtumet man dezute blush2.gif ax.gif 4u.gif

Dar karta! Nuostabiu svenciu visoms!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 23, 12:38)

Skaiciukas 353 wub.gif  wub.gif Taip verkiau is laimes, kad nesugebejau baigti pokalbio su moterimi, kuri pranese rezultatus telefonu

nestuke.gif , Sveikinu su nėštumu. Tikrai superinis rezultatas mirksiukas.gif
Bus dvynukai, fantastika !!!
Atsakyti
Zubriuka, nu as dar karteli tave sveikinu 4u.gif Ir man kazkaip atrodo, kad cia dvynukai bus..... ax.gif Oi kaip as tau pavydziu biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau, ar rytoj prisijungsiu, todėl noriu pasveikinti visas

SU ŠV. VELYKOM 4u.gif
VISOMS LINKIU GEROS PAVASARIŠKOS NUOTAIKOS, DIDELIO TIKĖJIMO IR VILTIES, O TAIP PAT SULAUKTI DOSNIOS VELYKŲ BOBELĖS oro_buckis.gif
Atsakyti
Labas rytas! Kristus prisikele! thumbup.gif Sveskime sv.Velykas su didzia viltimu ir tikejimu sirdyse! Stipriu marguciu ir dar daugiau velykiniu zuikuciu! [CODE] wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 24 balandžio 2011 - 06:29
Mergaites, sveikinu jus visas su Jezaus Kristaus,musu Viespaties prisikelimo svente!!! Dziaukimes ir slovinkim ji,nes jis mums atnese vilti,kad sekdami juo ir gyvendami pagal jo mokyma,turesime amzinaji gyvenima! Siltu svenciu su artimaisiais wub.gif
Atsakyti
Visas su sia nuostabia svente, tegul buna grazi ir prasminga svente.
O as negalejau vakar nuturet kaip norejau prie kompo prisisest ir pasiziuret Zubriukes rezultatu, bet kazkaip 100proc. buvau isitikinusi kad pas tave viskas ciki piki bus. Sveikinu labiausiai, ir linkiu kad visi 9 menesiukai praeitu taip sklandziai ir su tokiu optimizmu, kurio man tikrai reiketu pasimokti smile.gif
Tris kartus valio valio valio Zubriukai 4u.gif Dabar Adrija1 uz tave stipriai meldziu, reikia mums daugiau teigiamu emociju ir pasisekimu biggrin.gif
Atsakyti
Zubriuka wub.gif , nuostabu, labai, labai sveikinu, džiaugiuosi, kad ši kelionė į LV, LT buvo tikslinga, vaisinga ir norus išpildanti thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 23, 20:48)
Atsiliepkit kas vaziuojat kita savaitele, gal prigriebtumet man dezute  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

jeigu reikia crinone, turiu 23vnt(pusantros dėžutės)pirkta iš LV, tai kaina tokia kiek mokėjau 2,7lato už vnt. jei reikia, parašyk man asmeninę, aš vilniuje
Atsakyti
Merginos, gal tiksliai zinote, kada Treisas atostogaus?
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 04 25, 14:05)
Merginos, gal tiksliai zinote, kada Treisas atostogaus?

Liepos mėnesį atostogaus ir Treisas, ir visa klinika
Atsakyti