Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(egk @ 2011 04 25, 15:52)
Liepos mėnesį atostogaus ir Treisas, ir visa klinika

Hmmm ... jei geguzes gale vaziuoju i pirma konsultacija, ir jei leis iskart startuot, idomu ar spesim per birzeli susisukti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 04 25, 17:16)
Hmmm ... jei geguzes gale vaziuoju i pirma konsultacija, ir jei leis iskart startuot, idomu ar spesim per birzeli susisukti  blush2.gif

Priklauso kada tavo mmm bus nuo to vizito ax.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz sveikinimus... 4u.gif 4u.gif Man dar paciai labai sunku patiketi... ax.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(ailima @ 2011 04 24, 22:20)
jeigu reikia crinone, turiu 23vnt(pusantros dėžutės)pirkta iš LV

Zinok, labai aciu, bet jau susiveikiau. Iki geguzes 7 dienos jau papildytos atsargos (tada planuoju vaziuoti pas Trejsa apziurai). Jei viskas gerai - israsys vel man ju. Jei tu nori, as galiu tuomet ten pas juos nepirkti, kai israsys dar tam pusantro menesiuko kaip tik, o nusipirkti is taves... Kad neguletu blush2.gif mirksiukas.gif Duok zinia 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zubriuka: 25 balandžio 2011 - 21:47
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 25, 22:46)
nusipirkti is taves... Kad neguletu  blush2.gif  mirksiukas.gif Duok zinia 4u.gif  4u.gif

tau bus patogiau ten vietoj nusipirkti, o maniškis crinone galioja dar metus laiko, jei tau nereikia,tegul paguli biggrin.gif , jei matysiu, kad tikrai artimiausiu metu nei man nei kitiems nereikia, prie progos kai važiuosiu į LV,nuvešiu atgal, turiu čekius, jie grąžins pinigėlius

Gražaus susitikimo su savo mažyliais wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Zubriuka, nerealu wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Per sventes nesugebejau prisijungti, todel sveikinu dabar jus su praejusiomis sv. Velykomis 4u.gif Zubriukai didziausi sveikinimai, taip nuostabu, kai kazkam pasiseka, tik dar labiau skatina eiti i prieki ir bandyti! 4u.gif super super thumbup.gif
Mergaites, kurios laukiate skaiciuku, meldziuosi uz jus, kad tik viskas butu gerai 4u.gif
Atsakyti
O kada Adrija1 priduosi kraujuka g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 25, 22:46)
Aciu, mergaites, uz sveikinimus... 4u.gif  4u.gif Man dar paciai labai sunku patiketi...  ax.gif  wub.gif  wub.gif

Fantastika thumbup.gif thumbup.gif Sveikinimai!!!!! ir dar ilgai negalesi patiketi tongue.gif as dar netikiu iki siol... ax.gif

Laukiam ką kitos mergaitės ištrauks iš Velykinio maišelio wub.gif

RositaK, aš ypatingai tavęs lauksiu nestuke.gif skyrelyje iki spalio mėn mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,pagaliau pasiekiau savo mylima kompa blush2.gif .Bet ziuriu kazkaip visos cia po svenciu primige g.gif ,auuu ... kaip mergaites sekasi pilvukus glostyti?as tai kad ir sakiau neieskosiu jokiu pozymiu,ale moters prigimtis matyt ima virsu lotuliukas.gif -kazkaip neramu darosi nieko as nejauciu,krutine skauda tik kai paspaudziu ,tik vakare gal intensyviau,pilvuka vis pamaudena kaip pries MM,bet tas pamaudenimas iskart po isodinimo ta diena atsirado,todel nekreipiu demesio i tai.O taip visai nieko nejauciu,kazko net neramu blush2.gif Tiesa siandien kazko i galva sove mintis temperatura pasimatuot(vis kazkoks veiksmas lotuliukas.gif )tai buvo lygiai 37-manau irgi ne nestukine..ot kad toks aparatas butu pridejai prie pilvo jau is kart po isodinimo ir matai ka tie musu zirniukai veikia lotuliukas.gif ,kiek nervu sutaupytume lotuliukas.gif (juk jie visai ne i nauda)
Na o kaip kitoms sekasi susidoroti su ta nezinomybe?
Adrija1 kada gi kraujuka nuleisi,juk kai kitom pasiseka atrodo ir paciai sansai padideja mirksiukas.gif Sekmes tau ir dideliu dideliu skaiciuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonny27: 26 balandžio 2011 - 15:35
QUOTE(liepa7 @ 2011 04 26, 16:29)
RositaK, aš ypatingai tavęs lauksiu  nestuke.gif  skyrelyje iki spalio mėn  mirksiukas.gif  wub.gif

wub.gif 4u.gif
sony, kelinta tau d.p.i.?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 04 26, 14:53)
wub.gif  4u.gif
sony, kelinta tau d.p.i.?

didzioji diena buvo 21,tai tik 5 dpi blush2.gif
Atsakyti
Sonny, as ir nieko ypatingo nejauciu. Krutine jauti, bet dar jautresne buvo per nesekminga ivf, pilvas kietas, nes ÄÆ tualeta beveik neinu, niekas nepramusa. Jokiu ypatingu pozymiu. unsure.gif
Atsakyti