Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

Ella, matai,kad pozymiu kitom nebuna. Man ir nera, tik kad pilva skauda, bet cia manau vaistu tokie kiekiai kalti. O dar zarnynas ne stiprioji mano vieta.
Beje,siandien kolege sako kaip atostogos.
Sakau , zinau kad atrodau baisiai, isejusi is veido. Sako, nepyk, bet atrodo is veido kaip kad laukiesi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 28, 12:05)
O del apsiprausimo, tai niekad neprireike, net nezinau..  blush2.gif

Musu vizitas gerokai po pietu, gali buti, kad tiesiai is darbo ir leksime, o jei dar priims visai vakarop... tai tiesiog apsidraudimui, gal ir nereiks blush2.gif cia mano moteriski marazmai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 04 28, 09:23)
Va kaip tau aciu uz tokia grazia statistika, prasome ir toliau pratesti. Labai noriu pagerinti ta 50proc. ir visoms to linkiu smile.gif  4u.gif

Aciu,na jei kas ne taip ar ko nepaminejau pataisykite mirksiukas.gif
Labai jau norisi ir tave greiciau matyti tame saraselyje,pakolkas turiu tik tavo pirmos konsultacijos data pasizymejus,sekmytes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 28, 09:48)
Aive, tik nenuleiskit ranku  schmoll.gif  Turi pavykti, tikrai pavyks.Vieniem lengviau tas ateina, kitiem - sunkiau.Bet taip jau buna.

Laikykis  4u.gif

Aciu, Beta1, bandau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 04 28, 10:03)
Šaunu, kad pas tave tikėjimo pakanka 4u.gif
O per praėjusius kartus embrionai irgi buvo panašios kokybės? Nepyk, jei perdaug klausinėju 4u.gif Tiesiog visada ieškau su panašiom problemom ir vis tikiuosi rasti tą auksinį raktelį 4u.gif

Viskas gerai, ir as jo ieskau, todel mielai papasakosiu. Pati pirma karta puikiai stimuliavosi ir gerai apsivaisino, sudejo 3 geros kokybes, bet be rezultato (gleivine buvo plonoka). Antra karta, po 3 menesiu - su tom paciom dozem uzaugo tik 3 folikulai, isodino 1 bet sake kad geras. Dabar neatsimenu kiek lasteliu, reiks paziuret. Bet ir vel nulis. 3 karta darem po 2 metu pertraukos (tarpe zaidem su IUI) - uzaugo 5 folikulai, 4 apsivaisino, 2 isodino (gleivine buvo puiki, taike ilga schema). Daktaras dar perklause kiek man metu (34), nes nustebo jog silpnai stimuliuojasi.
Nezinau kokias isvadas daryti g.gif Kazkiek save kaltinu, kad nepaemiau atostogu ir neatsipalaidavau, bet vyras ramina ir sako kad tikriausiai cia del embrionu kokybes. Nezinau kas ten per nakti ivyko, kaip matau ir is Adrijos mazyliu liko tiktai 2. Gal menulis negeras buvo biggrin.gif
Zodziu, bandau save raminti, pasidziaugti pavasariu ir jau zinau, kad rugseji bandysime vel, iki to reikia pasisemti jusu patarimu, ir pirmyn! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 04 28, 11:29)
Musu vizitas gerokai po pietu, gali buti, kad tiesiai is darbo ir leksime, o jei dar priims visai vakarop... tai tiesiog apsidraudimui, gal ir nereiks  blush2.gif cia mano moteriski marazmai  blush2.gif

Yra tokios dregnos serveteles intim higienai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2011 04 28, 08:17)
Islindau ir as  unsure.gif  bandau issilaizyt zaizdas ir vel atsistot....
Labai daug vilciu dejau i si 3 karta, bet .... vis kazko pritruksta

Aive, labai gaila, laikykitės abu su vyru 4u.gif .

Rute, ar dar neskambinai dėl tyrimų atsakymų?

egk, reikia važiuoti kitą savaitę, tik nežinau kurią dieną, reik darbus susiplanuoti. Jau toks metas darbe, kad doh.gif doh.gif frusty.gif frusty.gif . Nežinau, kaip ir suspėti visur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 28 balandžio 2011 - 11:21
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 04 28, 12:17)
Aive, labai gaila, laikykitės abu su vyru 4u.gif .

egk, reikia važiuoti kitą savaitę, tik nežinau kurią dieną, reik darbus susiplanuoti. Jau toks metas darbe, kad  doh.gif  doh.gif  frusty.gif  frusty.gif . Nežinau, kaip ir suspėti visur.

Aciu, o tu vaziuosi pasikalbeti su Treisu ka toliau daryti?
Ir man reikes, bet kol kas nezinau kaip prisiversti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2011 04 28, 11:35)
Aciu, o tu vaziuosi pasikalbeti su Treisu ka toliau daryti?
Ir man reikes, bet kol kas nezinau kaip prisiversti  doh.gif

Pirmiausia, kad pažiūrėtų, kokios būklės kiaušidės, po to aptarti dėl naujo starto, jei leis, kaip Rutei, birželį, tai gal ir startuosime, nes rugpjūtį/rugsėjį sunkus metas darbe, tai norėtųsi susisukti anksčiau, kad bent jau tas dvi savaitėles ne tiek daug streso būtų. Bet ne per lengviausias ir birželis bus verysad.gif , net verkt norisi, kaip sunku apsispręst. Ir dar, norisi išgirsti gyd. nuomonę: ar viską taip pat taikytų, ar kažką keistų.
Žodžiu daug klausimų ir klaustukų kol kas, o atsakymo totalus 0 doh.gif .
Tau taip pat juk liepė atvažiuoti?

Adrija, mamytuk biggrin.gif , kada HCG kartosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 28 balandžio 2011 - 11:43
Mergaites, zinau, kad yra serveteliu, jei leksime tiesiai is darbu, tai jomis ir pasinaudosiu doh.gif kaip kokia nevala pasijutau blush2.gif siaip Bak'e yra dusai, tai galvoju kazi ar Embrions ta turi...
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 04 28, 12:17)

Ačiū, kad priminei biggrin.gif Užsidirbau ir pamiršau paskambėti. Visi imuniniai tyrimai geri.
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 04 28, 12:41)

Tau taip pat juk liepė atvažiuoti?

Taip, po mmm, o jos tik vakar parejo. Ir man labai idomu ka tau pasakys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 04 28, 12:57)
Mergaites, zinau, kad yra serveteliu, jei leksime tiesiai is darbu, tai jomis ir pasinaudosiu  doh.gif kaip kokia nevala pasijutau  blush2.gif siaip Bak'e yra dusai, tai galvoju kazi ar Embrions ta turi...

Yar viena išeitis, ten kur seselė Baiba sėdi yra jaukus tualetus su kruaklyte, tai jei ką galima ir ta kriauklyte pasinaudoti. Šiaip aš ir pas gydytoją papuoliau po 15 val., ir man ėmė tepinėlį visokiom zarazom, bet aš kažkaip net negalvojau apie tai blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2011 04 28, 12:11)
Viskas gerai, ir as jo ieskau, todel mielai papasakosiu. Pati pirma karta puikiai stimuliavosi ir gerai apsivaisino, sudejo 3 geros kokybes, bet be rezultato (gleivine buvo plonoka). Antra karta, po 3 menesiu - su tom paciom dozem uzaugo tik 3 folikulai, isodino 1 bet sake kad geras. Dabar neatsimenu kiek lasteliu, reiks paziuret. Bet ir vel nulis. 3 karta darem po 2 metu pertraukos (tarpe zaidem su IUI) - uzaugo 5 folikulai, 4 apsivaisino, 2 isodino (gleivine buvo puiki, taike ilga schema). Daktaras dar perklause kiek man metu (34), nes nustebo jog silpnai stimuliuojasi.
Nezinau kokias isvadas daryti  g.gif Kazkiek save kaltinu, kad nepaemiau atostogu ir neatsipalaidavau, bet vyras ramina ir sako kad tikriausiai cia del embrionu kokybes. Nezinau kas ten per nakti ivyko, kaip matau ir is Adrijos mazyliu liko tiktai 2. Gal menulis negeras buvo  biggrin.gif
Zodziu, bandau save raminti, pasidziaugti pavasariu ir jau zinau, kad rugseji bandysime vel, iki to reikia pasisemti jusu patarimu, ir pirmyn!  biggrin.gif

Na taip, pas visas kažkas skirtingo, kažkas panašaus g.gif
Man atrodo, tu labai tvirta ir optimistė 4u.gif Baltai pavydžiu, tikrai 4u.gif Sėkmės jūsų šeimai 4u.gif
Atsakyti