Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(Rute @ 2011 04 28, 12:02)
Ačiū, kad priminei  biggrin.gif Užsidirbau ir pamiršau paskambėti. Visi imuniniai tyrimai geri.

Būtent taip ir pagalvojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif , juk rašei, kad darbais užsivertusi ax.gif . O dėl tyrimų tai thumbup.gif thumbup.gif , reiks ir man prašyti blush2.gif .
Papildyta:
QUOTE(Aivė @ 2011 04 28, 12:25)
Taip, po mmm, o jos tik vakar parejo. Ir man labai idomu ka tau pasakys  g.gif

Būtinai parašysiu mirksiukas.gif . Pasidalinsim patirtim likimo draugės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2011 04 28, 12:11)
Pati pirma karta puikiai stimuliavosi ir gerai apsivaisino, sudejo 3 geros kokybes, bet be rezultato (gleivine buvo plonoka).
o plonoka tai kiek? gal pameni? nes pas mane irgi gleivinė prie plonųjų. Ją ir dabar pamatavo kai apžiūroj buvau - vaizdelis liūdnas.
Atsakyti
Kur mergaites su skaiciais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2011 04 28, 08:17)
Islindau ir as  unsure.gif  bandau issilaizyt zaizdas ir vel atsistot....
Labai daug vilciu dejau i si 3 karta, bet .... vis kazko pritruksta

Kaip gaila... be zodziu...
Aiskumnieko originalaus nepasiulysiu,bet gal pabandyti linu semenu alieju pagert,biciu pieneli, Q10 g.gif homeopatija gal irgi padetu kokybe pagerint g.gif Laikykites viens kita palaikydami 4u.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 28, 10:28)
Sakau , zinau kad atrodau baisiai, isejusi is veido. Sako, nepyk, bet atrodo is veido kaip kad laukiesi biggrin.gif

Geras blink.gif Bet tai kaip atspejo thumbup.gif
Atsakyti
Gaja, dar neatspejo, nors labai tikiuosi ax.gif nezinau ka ten mano maziai daro, bet pilvas tuoj sprogs, tempia,degina. Ziauru ka vyksta, bet nepanasu i mm.
Atsakyti
Jetau na kaip sunku Elos rezultatu laukti blush2.gif ,laikas nuo laiko apsilankau cia bet vis nieko nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sonny27 @ 2011 04 28, 05:02)
Jetau na kaip sunku Elos rezultatu laukti blush2.gif ,laikas nuo laiko apsilankau cia bet vis nieko nerandu g.gif

As taip pat... ax.gif 4u.gif Na, su ta salyga, kad bus laaaabai geri dar biskiuka sutinku palaukti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 28, 14:06)
As taip pat...  ax.gif  4u.gif Na, su ta salyga, kad bus laaaabai geri dar biskiuka sutinku palaukti smile.gif  4u.gif

PRITARIU thumbup.gif
Atsakyti
Adrija, paveluotai as, bet juk Tu nestuke.gif wub.gif Ot puikumelis, ot dziaugsmas, ot laime! bigsmile.gif
Kaip smagu gyventi "Devintam dangui"! wub.gif Auksciausieji Tave isgirdo wub.gif
Atsakyti
Kur ta mūsų ela33 su dideliais savo skaičiukais ax.gif

Mergaitės, o aš rytoj skaičiukų nepranešiu dar ilgiau. Naujienos mano tokios, kad skaičiukus galėsiu parašyti nebent vėlai vakare Jūs tikriausiai tiek nelauksit. Ryt su MB važiuoju į LV. Planas toks, kad pirmiausia užsuku priduoti HCG, pasiimu crinone ir tada jau važiuosiu MB reikalais. Skaičiukus paprašysiu laborantės kad į tel atsiūstų. O vakare dar dalyvausim kažkokiam ten renginy. Tai va anksti negrįšiu, be kokių 10 tai tikrai. Susitarkim kad aš iš vakaro parašysiu, o jūs ryte perskaitysit. O kumštukai laikyti reikia iki pietų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 04 28, 06:53)
Adrija, paveluotai as, bet juk Tu  nestuke.gif  wub.gif Ot puikumelis, ot dziaugsmas, ot laime! bigsmile.gif
Kaip smagu gyventi "Devintam dangui"! wub.gif Auksciausieji Tave isgirdo wub.gif

Aciu, Sanzilyt! wub.gif

QUOTE(egk @ 2011 04 28, 07:04)
Kur ta mūsų ela33 su dideliais savo skaičiukais ax.gif

Mergaitės, o aš rytoj skaičiukų nepranešiu dar ilgiau. Naujienos mano tokios, kad skaičiukus galėsiu parašyti nebent vėlai vakare  Jūs tikriausiai tiek nelauksit. Ryt su MB važiuoju į LV. Planas toks, kad pirmiausia užsuku priduoti HCG, pasiimu crinone ir tada jau važiuosiu MB reikalais. Skaičiukus paprašysiu laborantės kad į tel atsiūstų. O vakare dar dalyvausim kažkokiam ten renginy. Tai va anksti negrįšiu, be kokių 10 tai tikrai. Susitarkim kad aš iš vakaro parašysiu, o jūs ryte perskaitysit. O kumštukai laikyti reikia iki pietų  blush2.gif

O gal pvz.: galetum man i tel. parasyt, kad musu nekankintum.. blush2.gif O as jau cia paskelbsiu geraja naujiena?
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 28, 17:12)
O gal pvz.: galetum man i tel. parasyt, kad musu nekankintum..  blush2.gif O as jau cia paskelbsiu geraja naujiena?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti