Labas rytas mergaites,aciu visoms uz palaikyma ir Dievui uz padejima.Jau zinau kraujo rezultatus....230...negaliu patiketi,perklausiau kelis kartus skaiciukus,mergaites negi as nescia
Per asaras ir laveturos nematau,mes tokie laimingi
QUOTE(sonny27 @ 2011 05 02, 11:40)
Labas rytas mergaites,aciu visoms uz palaikyma ir Dievui uz padejima.Jau zinau kraujo rezultatus....230...negaliu patiketi,perklausiau kelis kartus skaiciukus,mergaites negi as nescia

Sveikinu
QUOTE(sonny27 @ 2011 05 02, 00:40)

Net neabejojau graziais Tavo skaiciukais! SVEIKINU! Aukit ir didekit!
QUOTE(sonny27 @ 2011 05 02, 11:40)

Uoj kaip smagu
egk, laikykis
didziuojuos, kad nepasiduodat, o jau planuojat
visoms
ir beklaukiancioms
beje, negaliu liezuvio uzlaikyti tarp dantu, kad statistika reiktu papildyti praeito menesio viena
ech, pasisakys pati gal kazkada
pliuske, laukiu naujienu
visoms
pliuske, laukiu naujienu
Aciu labai labai visoms jums
Jus man atneset laime.Kai dariausi 1IVF-a tylejau kaip zuvis niekam nesakiau,net teciui nesakiau ko atveziavau i LT ,ir ko vazinejau i LV ir tas melas nieko gero neatnese.O dabar pasisakiau jums,teciui,vienai draugei ir visi labai man padejo.
Skambinau Treisui bet jis operacineje tai skambinsiu veliau,taip kad mano atostogos prasitese dar 2sav.
Oi mergaites as net neatsimenu kada verkiau....verkiau is laimes
Jausmas superinis
Myliu jus visas
Dominyyka laikau kumstelius uz tave dideles sekmes rytoj ir graziu skaiciuku
Oi mergaites as net neatsimenu kada verkiau....verkiau is laimes
Dominyyka laikau kumstelius uz tave dideles sekmes rytoj ir graziu skaiciuku
QUOTE(sonny27 @ 2011 05 02, 00:40)
Labas rytas mergaites,aciu visoms uz palaikyma ir Dievui uz padejima.Jau zinau kraujo rezultatus....230...
Koks pazistamas jausmas... Ir tos laimes asaros... Zinau kaip jautiesi... Ir sveikinu be galo be krasto!!! Nuostabus skaiciukai!!!!
QUOTE(RositaK @ 2011 05 02, 01:07)
beje, negaliu liezuvio uzlaikyti tarp dantu, kad statistika reiktu papildyti praeito menesio viena
ech, pasisakys pati gal kazkada
Pliuske, cia Tu musu nedziuginti? Greitai prisiduok! Ka mes cia praleidom! Kas cia slapukauja?
QUOTE(Adrija1 @ 2011 05 02, 12:29)
Pliuske, cia Tu musu nedziuginti? Greitai prisiduok! Ka mes cia praleidom! Kas cia slapukauja? 
Tai, kad man atrodo, Pliuske isvaziavo siandien i LV biopsijos tyrimu suzinot
Beje, turiu durna klausima
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 02, 10:35)
Mes, aisku, laukiam jos tik su gerom ziniom
Kaip Trejsas patikrins 1 cd ar nera pas mane kokiu funkciniu cistu pries skiriant stimuliuojancius, jeigu jie ten per memes neapziuri vaginaliniu budu ? 
jis ziuri per virsu,todel reikia atvaziuot pilna pusle
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 02, 01:35)
Mes, aisku, laukiam jos tik su gerom ziniom
Kaip Trejsas patikrins 1 cd ar nera pas mane kokiu funkciniu cistu pries skiriant stimuliuojancius, jeigu jie ten per memes neapziuri vaginaliniu budu ? 
Aaa.. susimaisiau kazkaip..
na, bet kuriuo atveju, laukiam is jos geru ziniu po biopsijos, kad nieko blogo nerastu!
QUOTE(Zubriuka @ 2011 05 02, 12:23)
kantrybes