Beta, žiūriu, kad jau visai greit kelsim šampaną už tavo šeimyninį jaukų lizdelį. Nuostabi šventė tavęs laukia
Sony, sveikinu mergyt
gera
Beta, žiūriu, kad jau visai greit kelsim šampaną už tavo šeimyninį jaukų lizdelį. Nuostabi šventė tavęs laukia
Sony, sveikinimai, valiooooooooooo
QUOTE(Rute @ 2011 05 02, 13:08)
Sony, sveikinu mergyt
gera

Aciu
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 02, 12:22)
Beta gal reikia pamergems suknuciu?
QUOTE(sonny27 @ 2011 05 02, 10:40)
Labas rytas mergaites,aciu visoms uz palaikyma ir Dievui uz padejima.Jau zinau kraujo rezultatus....230...negaliu patiketi,perklausiau kelis kartus skaiciukus,mergaites negi as nescia
Per asaras ir laveturos nematau,mes tokie laimingi

Super skaičiukai
QUOTE(sanzile @ 2011 05 02, 13:49)
Nea, pas mane pamergiu nebus.Busiu tiktai AS, AS, AS, nu ir dar jaunikis
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 02, 12:59)
O sveciu turesit? Ar tik Ji ir Jis?
QUOTE(sanzile @ 2011 05 02, 14:02)
Bus tu sveciu ir daug
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 02, 13:10)
Kazkodel primeni man mano broli
QUOTE(sonny27 @ 2011 05 02, 11:40)
Labas rytas mergaites,aciu visoms uz palaikyma ir Dievui uz padejima.Jau zinau kraujo rezultatus....230...negaliu patiketi,perklausiau kelis kartus skaiciukus,mergaites negi as nescia
Per asaras ir laveturos nematau,mes tokie laimingi

Sveikinu
QUOTE(Beta1 @ 2011 05 02, 13:22)
Aciu
Kartu ir laikas greiciau bega iki birzelio
ir uzsimirsti visai gerai, kas turit problemu su uzsimirsimu, rekomenduoju
Po nesekmingo snaiguciu bandymo, puoliau vestuvines suknios ieskot, super terapija 
Šaunuolė tu
pliuske, ar dar negrįžai?
QUOTE(vilte-kns @ 2011 05 02, 09:18)
sveikos mergaites
savaitele atostogavau ,o grizus ziuriu tiek daug ivykiu pas jus.
visoms daug kantrybes ir teigiamu
mergaites as jau susileidau 30 d. duphereline ir laukiu savo mmm,tada kita diena iskart pas treisa,bet jai as susirkciau sestadieni ar mane priims sekmadieni?nes vizitine turiu klinikos ir abejoju ar atsilieptu sestadieni,ka manot?aciu jums
savaitele atostogavau ,o grizus ziuriu tiek daug ivykiu pas jus.
visoms daug kantrybes ir teigiamu
mergaites as jau susileidau 30 d. duphereline ir laukiu savo mmm,tada kita diena iskart pas treisa,bet jai as susirkciau sestadieni ar mane priims sekmadieni?nes vizitine turiu klinikos ir abejoju ar atsilieptu sestadieni,ka manot?aciu jums
Sveika. As ir 30d. susileidau blokuojanciu irgi laukiu mmmm, kurios jauciu kad jau greitai prasides, ziurek dar ir startuosim kartu
As kai klausiau del savaitgalio, sake kai pamatysi mmmm tada pasuk ir sutarsim kada atvaziuot, nesvarbu as sestadienis, ar sekmadienis
Sonny27, sveikinu labiausiai, jau zinojau, kad busi
Dabar Dominykos oi laukiam laukiam, mes graziu skaiciuku laukiam
Va ir statistiko pakilo, tikimes ji dar auksciau kils