Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 04 22, 09:06)
susipažinau su moteriške, kuri po keturių IVF ir Bykovos susilaukė dukrytės, kai jai buvo 45 metai thumbup.gif . Dabar jai 51, o atrodo kaip 35, mažyliai tokiame amžiuje labai pajaunina tėvelius ir suteikia jiems energijos bei neapsakomos palaimos.

o tai ji jau antra bando su IVF pagalba ''pagaut''? bigsmile.gif irgi buvo punkcija?

Pliuske, parasiau i a.z. 4u.gif

Tanga, as siulyciau daryti LP-tada viskas paaiskes kaip ten kas pas tave viduje, o jei darytumet IVF ir nepavyktu, tai butu paskui sau priekaistu, kad nepasidarei LP 4u.gif ir daryciau aisku LV ax.gif ir nesvaistyciau laiko: nuo pirmo IVF praejo sesi metai mums, o rezultato nera, taip kad... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 04 22, 09:17)
Geras bigsmile.gif

Beta,nu bet tavo patarimas Adrijai ''susikurk problemu,kad neliktu laiko kitoms mintims'' thumbup.gif Dar taip nebuvau sugalvojus lotuliukas.gif juokiuosi visa ryta lotuliukas.gif Reiks ir man isbandyt,kai reikes biggrin.gif

Eik tu irnesakyk.gif Man cia buvo geriausias budas uzsimirsti hihihi.gif O zmogus toks jau yra padaras, kda problemu visada randa ir ras tongue.gif O jeigu savu pritrukdavau, tai susirasdavau drauge, kuri turedavo kazkokiu rupesciu ir guosdavau, guosdavau, guosdavau...... biggrin.gif Tiesiog pamesdavau save kitu zmoniu reikaluose.Veikdavo super lotuliukas.gif Per savo laukimo perioda visas cia forume kartu su manim belaukiancias paguodziau hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif gyvenimas tarp dvieju temu biggrin.gif nors man sie namukai nepriklauso,tik kad as lv drauge ir paciente. nemanau,,kad 51 daro ivf, lyg jau nedaro ir lv.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 04 22, 08:19)
o tai ji jau antra bando su IVF pagalba ''pagaut''?  bigsmile.gif irgi buvo punkcija?

Ne, nebebando biggrin.gif . Tiesiog tyrimams buvo atsigulusi, nes labai gausiai ir ilgokai kraujuoja per mmm.
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 04 22, 09:38)
Ne, nebebando biggrin.gif

nu ka as zinau-visko gyvenime idomaus buna blush2.gif mes kazkam irgi ufonautes atrodom lotuliukas.gif
Atsakyti
Viskas super man Lv,tik kelione varginanti kaip bevaziuotum ar savo auto ar autobusu,o nuovargis negerai,bent man taip sake klinikoj. Tik kad kito kelio nera,nors turbut ji kimba,tai nieks nekliutis. Beje,lt klinikos pyksta ant latviu man tik gleivine stebejo ir tai bumbejo ko latviams padeda,kas kart bumbejo.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 22, 08:31)
Eik tu  irnesakyk.gif  Man cia buvo geriausias budas uzsimirsti  hihihi.gif  O zmogus toks jau yra padaras, kda problemu visada randa ir ras  tongue.gif  O jeigu savu pritrukdavau, tai susirasdavau drauge, kuri turedavo kazkokiu rupesciu ir guosdavau, guosdavau, guosdavau......  biggrin.gif  Tiesiog pamesdavau save kitu zmoniu reikaluose.Veikdavo super  lotuliukas.gif Per savo laukimo perioda visas cia forume kartu su manim belaukiancias paguodziau  hihihi.gif

Matau,kad visom pasirupinti speji biggrin.gif Saunuole 4u.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 22, 09:18)
Beje,lt klinikos pyksta ant latviu man tik gleivine stebejo ir tai bumbejo ko latviams padeda,kas kart bumbejo.

O tai kas kaltas,kad pas latvius ir kainos geresnes,ir aptarnavimo kokybe ax.gif As va jau seniai seniai ten bebuvau,o dar iki siol nostalgija ir silti prisiminimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 22, 10:18)
Viskas super man Lv,tik kelione varginanti kaip bevaziuotum ar savo auto ar autobusu,o nuovargis negerai,bent man taip sake klinikoj. Tik kad kito kelio nera,nors turbut ji kimba,tai nieks nekliutis. Beje,lt klinikos pyksta ant latviu man tik gleivine stebejo ir tai bumbejo ko latviams padeda,kas kart bumbejo.

Taip kelionės išvargina. Bet kol važiuoji priežiūrai, kažkaip dzin tas nuovargis. O va po įsodinimo vairavo vyras, aš tuo tarpu pusiau gulom ant panelės kojas užsikėlusi buvau, kažkiek net pasnaudžiau. Nepasakysiu, kad tądien labai nuvargau. Gal viskas dėl tos euforijos, kad mūsų mažulyčiai kleckai pas mane buvo. 4u.gif
O tu tikiesi, kad lietuvių gydytojai nepyks? juk tu vietoj to, kad pinigus išleistum lietuvių gydytojams, atiduodi LV.. biggrin.gif
Atsakyti
As antradieni kai atejau pasiimti kopiju i VK, kad issivezt viska i LV, tai sesele pati paklause ar i Latvija isvaziuoju.Tai tik palinksejau galva, kad taip ir nesakiau daugiau nieko.Tai ji kazkodel pagalvojo, kad as nejaukiai del to jauciuosi, tai sako, jus nepergyvenkit, is musu labai daug kas isvaziuoja i Latvija.Tai taip supratau, kad vyksta masine migracija tongue.gif
Atsakyti
Zinau kodel pyksta,turetu daryt isvadas,bet abejoju ar tai bus greitai. Pas latvius aplamai ir poziuris vakarietiskas, o ir daug ko lt nebus dar ilgai. Donorai nezinau kada bus leistini ,o jei ir leistu,as vaziuociau i kita sali,nes mes mazi. Siaip kas mane cia lt stebina,vizito trumpumas pas daktara ir tai kad net nepamena apie tave kita kart atejus. I Lv po metu nuvaziavau,kalba kaip kad vakar buciau buvusi. Ir optimizmo tiek gauni,tokia siluma issinesi is ju bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dominyyka: 22 balandžio 2011 - 10:31
Sveikos merginos reikia patarimo: suplanavau savo vizitą į LV, užsirašiau 26 CD, dabar galvoju, jei startuoti su Dipferlinu nebus per vėlai, kažką pamenu iš praeito karto, kad jį reikia susileisti 5 dienas iki mm.
Ar teisingai, visai galva susisuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 22, 11:29)
Zinau kodel pyksta,turetu daryt isvadas,bet abejoju ar tai bus greitai. Pas latvius aplamai ir poziuris vakarietiskas, o ir daug ko lt nebus dar ilgai. Donorai nezinau kada bus leistini ,o jei ir leistu,as vaziuociau i kita sali,nes mes mazi. Siaip kas mane cia lt stebina,vizito trumpumas pas daktara ir tai kad net nepamena apie tave kita kart atėjus. I Lv po metų nuvaziavau,kalba kaip kad vakar buciau buvusi. Ir optimizmo tiek gauni,tokia siluma issinesi is ju bigsmile.gif

Kad einant vizito kas antra diena kas kart reikedavo prisitatineti is naujo, tai ir man nelabai schmoll.gif Is pradziu nekreipiau demesio, paskui pradejo nejauku darytis biggrin.gif Apie vizito trumpuma net nekalbu, vos spedavau kelnes apsimaut lotuliukas.gif

Tiesa, vaistus ir schema parinko labai tinkama, cia gal ir turetu buti svarbiausia, bet aij, nuvaziavau pas latvius ir grizau uztat issisiepus, tikejima atgavus bigsmile.gif Sitas jausmas gi butinas atliekant tokias ir panasias proceduras ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 22 balandžio 2011 - 10:35