Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(Beta1 @ 2011 04 22, 11:33)
Kad einant vizito kas antra diena kas kart reikedavo prisitatineti is naujo, tai ir man nelabai  schmoll.gif  Is pradziu nekreipiau demesio, paskui pradejo nejauku darytis  biggrin.gif  Apie vizito trumpuma net nekalbu, vos spedavau kelnes apsimaut  lotuliukas.gif

Tiesa, vaistus ir schema parinko labai tinkama, cia gal ir turetu buti svarbiausia, bet aij, nuvaziavau pas latvius ir grizau uztat issisiepus, tikejima atgavus  bigsmile.gif  Sitas jausmas gi butinas atliekant tokias ir panasias proceduras  ax.gif

Tai va man ir keista,kad cia pacientu maziau,o net nepamena,kai Tv tiek zmoniu,o prisimena. As nustebusi. Aplamai man daug siltumo pas juos. Gailiuosi,kad anksciau ju neatradau. Net ir atsiradus bedoms trynausi cia,isleidau kalna pinigu,o tik maitino melu ir pazadais,kaip dabar pasigilinu oi kiek makaronu prikabino,bele mokejau pinigus. Keista siaip,esam salia,o taip skiriames
Atsakyti
Merginos , as vel su tuo pirmu vizitu neduodu jums ramybes blush2.gif
Jei vaziuociau 11 c.d. , ar jis galetu kazka jau matyt, kad jau leistu startuot? Ar vistiek neisvengiama antram kartui dar vaziuot? Nes planuotis noriu, kaip suprantu, jei viskas gerai, tai iskart ir vaistus reiktu nusipirkt?
Ir dar man, neispruselei, tuo klausimu padekite - jei problemos pas vyra, o pas mane viskas gerai, ar reikia ziuret praeinamuma (pas mane) jei darys IVF? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 04 22, 12:44)
Merginos , as vel su tuo pirmu vizitu neduodu jums ramybes  blush2.gif
Jei vaziuociau 11 c.d. , ar jis galetu kazka jau matyt, kad jau leistu startuot? Ar vistiek neisvengiama antram kartui dar vaziuot? Nes planuotis noriu, kaip suprantu, jei viskas gerai, tai iskart ir vaistus reiktu nusipirkt?
Ir dar man, neispruselei, tuo klausimu padekite - jei problemos pas vyra, o pas mane viskas gerai, ar reikia ziuret praeinamuma (pas mane) jei darys IVF?  blink.gif
manau, jei vaizdas echo bus gražus, leis startuoti. aš irgi pirmoj ciklo pusėj nuvažiavusi buvau. Tai blokuojančius nusipirkau ir parsivežiau, čia susileidau nustatytą dieną, paskui jau važiavau 2 c.d. (taikėm ilgą schemą)
Prieš IVF'ą kiaušintakių pratekamumo netikrina. Nebent echoskopu matytų, kad skysčiai renkasi.. tuomet jau negerai. o IVF'ui kiaušintakiai nereikalingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 04 22, 11:44)
Merginos , as vel su tuo pirmu vizitu neduodu jums ramybes  blush2.gif
Ir dar man, neispruselei, tuo klausimu padekite - jei problemos pas vyra, o pas mane viskas gerai, ar reikia ziuret praeinamuma (pas mane) jei darys IVF?  blink.gif

Jei tau taikys trumpą schemą, tai reikės dar sykį važiuoti 2 cd. O šiaip 11 cd apžiūrai tinkama, nes būsi jau po mmm. kaip suprantu, praeinamumas jau žiūrėtas? Jei gyd. neras prie ko prisikabina, tai iš naujo nebežiūrės, manau.
O tiksliau gali pasakyti tik gydytojas, kas ir kaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 22 balandžio 2011 - 11:58
QUOTE(dainienie @ 2011 04 22, 10:31)
Sveikos merginos reikia patarimo: suplanavau savo vizitą į LV, užsirašiau 26 CD, dabar galvoju, jei startuoti su Dipferlinu nebus per vėlai, kažką pamenu iš praeito karto, kad jį reikia susileisti 5 dienas iki mm.
Ar teisingai, visai galva susisuko g.gif

Man sake, kai dabar buvau kad Diphereline reikia susileisti 10d. iki mmmm g.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 04 22, 13:26)
Man sake, kai dabar buvau kad Diphereline reikia susileisti 10d. iki mmmm  g.gif

Labas 4u.gif
Man sakė reiks leistis diphereline pirma mm diena...tik dėl to,kad man nebūna kaip laikrodukas tiklsios mm..sako tada geriau nerizikuojam leistis likus 10 dienu..geriau bus jai leisim pirma CD.....bet tai kad vaistai saldytuve..nezinau kada pradesim, nes po pakartotinai atliktu tyrimu negerai su mano TTH-turiu dabar lankytis pas endokrinologa...Treisas atsisako bet kokią stimuliaciją,kol nebus sutvarkytas TTH..gal kas susidūrė su tuo TTH (pas mane jis per mažas, nors visi kiti hormonai ideliai telpa i normas)...kiek laiko man cia ji reiks gydytis???
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2011 04 22, 12:37)
Labas 4u.gif
Man sakė reiks leistis diphereline pirma mm diena...tik dėl to,kad man nebūna kaip laikrodukas tiklsios mm..sako tada geriau nerizikuojam leistis likus 10 dienu..geriau bus jai leisim pirma CD.....bet tai kad vaistai saldytuve..nezinau kada pradesim, nes po pakartotinai atliktu tyrimu negerai su mano TTH-turiu dabar lankytis pas endokrinologa...Treisas atsisako bet kokią stimuliaciją,kol nebus sutvarkytas TTH..gal kas susidūrė su tuo TTH (pas mane jis per mažas, nors visi kiti hormonai ideliai telpa i normas)...kiek laiko man cia ji reiks gydytis???

Ai pas mane su tuo reikalu viskas tvarkoj, bet as kitu hormonu dar nepasidariusi tik TTH smile.gif ir liepe jau leistis Diphereline, o ji saldytuve reikia laikyti? nieko man nesake g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
na va taip ir jaučiau, kad negerai aš čia susiplanavus, bandysiu perkelti susitikimą, ačiū visoms atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 04 22, 13:46)
Ai pas mane su tuo reikalu viskas tvarkoj, bet as kitu hormonu dar nepasidariusi tik TTH smile.gif ir liepe jau leistis Diphereline, o ji saldytuve reikia laikyti? nieko man nesake  g.gif  bigsmile.gif

Man sako reikia ten kazkokioje temperaturoje kaip nurodyta, bet mes klinikoje laikom saldytuve, tai ir jus laikykite saldytuve....tai ir laikau:)
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 04 22, 12:57)
Jei tau taikys trumpą schemą, tai reikės dar sykį važiuoti 2 cd. O šiaip 11 cd apžiūrai tinkama, nes būsi jau po mmm. kaip suprantu, praeinamumas jau žiūrėtas? Jei gyd. neras prie ko prisikabina, tai iš naujo nebežiūrės, manau.
O tiksliau gali pasakyti tik gydytojas, kas ir kaip.

Ne, man praeinamumo neziurejo, nors siaip tuo echoskopu vis gyd patikrindavo, lyg ir viskas gerai.
Kadangi problemas rado pas vyra, ir pasake, kad su tokiais rezultatais tik IVF+ICSI, tai man daugiau nieko ir neziurejo, apart visu zarazu ir hormoniniu tyrimu. Tiesa, pas mane truputi prolaktinas virsijo, bet nedaug, sake gydytoja, gal del jaudulio, idomu, ar gali prisikabint?
Atsakyti
Biskiuka buvau atitrukus nuo SM pasaulio... smile.gif
Ryt jau mano diena... Taaaip neramu!.. Bet visdar tikiu, kad turi buti gerai (nors be jokiu pozymiu, tiesiog vidinis prajautimas smile.gif )
Aciu mergaites, buvot (ir esat) nereali palaikymo komanda... wub.gif

LediDiDi - labai labai gaila, kad taip... Nesitikejau... 4u.gif 4u.gif Kad sekantis kartas butu TAS wub.gif . Laikykis, mergyt!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zubriuka: 22 balandžio 2011 - 13:26
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 22, 14:25)
Biskiuka buvau atitrukus nuo SM pasaulio... smile.gif
Ryt jau mano diena... Taaaip neramu!..

Oi, kaip laukaim gerų žinių wub.gif O jau avataro grožis..... mhmmm.. wub.gif

Visoms mergytėms linkiu po tokį gandrą pasigauti šiais metais ir prasinešu su savo virusiuku wub.gif Gražių ir Jaukių švenčių !!
Atsakyti