QUOTE(Mamce @ 2011 05 03, 14:54)

Man si knyga pasirode kazkokia nenaturali - gal ir buna vaiku su tokiu "senukišku mastymu, bet man dar neteko sutikti....

Jungiuosi ir as. Perskaicius net nerasiau atsiliepimo, nes pagalvojau, kad tai bus dar viena knyga, kurios populiarumo taip ir nesupratau... Uztat dziugu matyti, jog si karta ne as viena.
QUOTE(saintlina @ 2011 05 03, 16:06)
net stebėtina, kaip skirtingai supranta žmonės knygas

Man 'Pienių vynas' be galo natūrali pasirodė, skaičiau, ir atrodė - grįžau į vaikystę.. tas aprašytas jausmas apsiavus naujus kedus - iki skausmo pažįstamas, tik visiškai pamirštas buvo.. kaifavau skaitydama
Man rodos, kiekvienas susizavim daugiausia tokiom knygom, kurios palieka kazkoki "isgyventa" ar "tam tikru" musu bruozu atgarsi... Labai suprantu tavo poziuri, nors ir nepritaikyciau minimai knygai.

Sakykim, panasu "susitapatinimo" ispudi jutau skaitydama D.Kalinauskaites "Niekada nezinai" - atrodo, minimos istorijos mano gyvenime neatsitiko, bet aprasomos mintys pasirode tokios pazistamos, tarsi jos butu mano pacios...
Tureciau klausima uzsisakinejancioms internetu... Pries daugiau nei menesi uzsisakiau knygu, kuriu iki siol dar nesulaukiau ir, aisku, dar palaukciau, bet kas labiausiai nustebino, tai absoliutus ignoras is e-knygyno puses... Pirma syki parasiau po poros savaiciu tik uzklausdama, ar neivyko kokiu nesusipratimu formuojant uzsakyma, bet kelias dienas vyravo tyla... Pagalvojau, gal negavo uzklausimo - parasiau is naujo... Vel tyla. Nuo to laiko issiunciau bent kelis praignoruotus e-mail'us. Pats uzsakymas tikrai buvo gautas, nes pinigai nuo saskaitos nuskaiciuoti, bet kaip suprasti tyla...

Ka siuo atveju darytumete jus?