Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 75 tema

QUOTE(Helianta @ 2011 05 02, 19:30)
Aš kaip tik vakar "Pienių vyną" pradėjau (kaišau spragas). Na bet man nuo Baricco toli, nesugalvočiau sulyginti.
Perskaičiau apie 60 psl, bet ne itin kabina, kol kas dar lieku nesupratusi, kodėl ji tokia mėgstama g.gif

Aneeeee?!?!

pries kelias dienas apsilankiau bibliotekoje. Tiesa psakaius ejau su mintimi parsinesti "Sagrenes oda", bet kaip tik jos ir neradau. O kadang buvau ne viena, o su vis raginanciu greiciau zmogeliuku, tai emiau nuo lentynu knygas "pagal virselio spalva"

kaip tik pasitaike ir si. negi ir as taip kankinsiuos? g.gif biggrin.gif man kazkaip nesigauna skaityti su visais knygu esanciu ant bangos, privengiu.

tai kaip tik pabaigsiu Melynbarzzio vaikus, imsiuos pastarosios...
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2011 05 01, 21:53)
Filmą rekomenduoju 4u.gif
Na, nežinau, ar labai išgyriau Papievį biggrin.gif Ne iš tų knygų, kurias drąsiai daug kam rekomenduočiau. Tas 'prancūziškas stilius' kai kurioms gali gan pretenzingas pasirodyti. Bet mane Papievio "Eiti" užkabino tiek, kad dabar noriu jo ankstesnę knygą perskaityti - "Vienos vasaros emigrantai". Atsiliepimuose skaičiau, kad ten pagrindinis veikėjas - Paryžius. Tai kaip man neužsinorėti tokios knygos blush2.gif Gal kas iš kauniečių ją netyčia turit ir galėtumėt paskolinti? ax.gif
na, čia gal tiesiog norėjo pasakyti ne tai, kad savo kūriniu Papievis pretenduoja prilygti šedevrui, bet kad jo knygą įkvėpė to filmo muzika (viename interviu sakė, kad pirmiausia išgirdo muziką, tik vėliau pamatė filmą) ax.gif

As irgi susigundziau tuo "pagrindiniu veikeju" ax.gif , bet kazkaip sunkiai man sekesi Papievi skaityt, neiveikiau sitos knygos.

QUOTE(Helianta @ 2011 05 02, 20:30)
Aš kaip tik vakar "Pienių vyną" pradėjau (kaišau spragas). Na bet man nuo Baricco toli, nesugalvočiau sulyginti.
Perskaičiau apie 60 psl, bet ne itin kabina, kol kas dar lieku nesupratusi, kodėl ji tokia mėgstama g.gif

drinks_cheers.gif Man si knyga pasirode kazkokia nenaturali - gal ir buna vaiku su tokiu "senukišku mastymu, bet man dar neteko sutikti.... biggrin.gif
Atsakyti
Ar jau skaitet/skaitot kas Murakamio 1Q84 pirma dali? Ar idomi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2011 05 03, 15:54)

drinks_cheers.gif  Man si knyga pasirode kazkokia nenaturali - gal ir buna vaiku su tokiu "senukišku mastymu, bet man dar neteko sutikti.... biggrin.gif

net stebėtina, kaip skirtingai supranta žmonės knygas bigsmile.gif Man 'Pienių vynas' be galo natūrali pasirodė, skaičiau, ir atrodė - grįžau į vaikystę.. tas aprašytas jausmas apsiavus naujus kedus - iki skausmo pažįstamas, tik visiškai pamirštas buvo.. kaifavau skaitydama wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2011 05 03, 14:54)
drinks_cheers.gif  Man si knyga pasirode kazkokia nenaturali - gal ir buna vaiku su tokiu "senukišku mastymu, bet man dar neteko sutikti....

drinks_cheers.gif Jungiuosi ir as. Perskaicius net nerasiau atsiliepimo, nes pagalvojau, kad tai bus dar viena knyga, kurios populiarumo taip ir nesupratau... Uztat dziugu matyti, jog si karta ne as viena. cool.gif
QUOTE(saintlina @ 2011 05 03, 16:06)
net stebėtina, kaip skirtingai supranta žmonės knygas  bigsmile.gif  Man 'Pienių vynas' be galo natūrali pasirodė, skaičiau, ir atrodė - grįžau į vaikystę.. tas aprašytas jausmas apsiavus naujus kedus - iki skausmo pažįstamas, tik visiškai pamirštas buvo.. kaifavau skaitydama 

Man rodos, kiekvienas susizavim daugiausia tokiom knygom, kurios palieka kazkoki "isgyventa" ar "tam tikru" musu bruozu atgarsi... Labai suprantu tavo poziuri, nors ir nepritaikyciau minimai knygai. mirksiukas.gif Sakykim, panasu "susitapatinimo" ispudi jutau skaitydama D.Kalinauskaites "Niekada nezinai" - atrodo, minimos istorijos mano gyvenime neatsitiko, bet aprasomos mintys pasirode tokios pazistamos, tarsi jos butu mano pacios...

Tureciau klausima uzsisakinejancioms internetu... Pries daugiau nei menesi uzsisakiau knygu, kuriu iki siol dar nesulaukiau ir, aisku, dar palaukciau, bet kas labiausiai nustebino, tai absoliutus ignoras is e-knygyno puses... Pirma syki parasiau po poros savaiciu tik uzklausdama, ar neivyko kokiu nesusipratimu formuojant uzsakyma, bet kelias dienas vyravo tyla... Pagalvojau, gal negavo uzklausimo - parasiau is naujo... Vel tyla. Nuo to laiko issiunciau bent kelis praignoruotus e-mail'us. Pats uzsakymas tikrai buvo gautas, nes pinigai nuo saskaitos nuskaiciuoti, bet kaip suprasti tyla... rolleyes.gif Ka siuo atveju darytumete jus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2011 05 03, 18:41)

Ka siuo atveju darytumete jus? g.gif

Gal paskambinciau labai pasipiktinus g.gif
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2011 05 03, 19:41)
Tureciau klausima uzsisakinejancioms internetu... Pries daugiau nei menesi uzsisakiau knygu, kuriu iki siol dar nesulaukiau ir, aisku, dar palaukciau, bet kas labiausiai nustebino, tai absoliutus ignoras is e-knygyno puses... Pirma syki parasiau po poros savaiciu tik uzklausdama, ar neivyko kokiu nesusipratimu formuojant uzsakyma, bet kelias dienas vyravo tyla... Pagalvojau, gal negavo uzklausimo - parasiau is naujo... Vel tyla. Nuo to laiko issiunciau bent kelis praignoruotus e-mail'us. Pats uzsakymas tikrai buvo gautas, nes pinigai nuo saskaitos nuskaiciuoti, bet kaip suprasti tyla... rolleyes.gif Ka siuo atveju darytumete jus? g.gif

Jeigu knygynas lietuviškas, tai gali padėt prakalbint cc vartotojų teisių apsaugos tarnybai ar pan. institucijoms, dar galima skambinti jiems bandyt.
Atsakyti
Primenu! Dar ne vėlu apsispręsti! mirksiukas.gif

Onorė de Balzakas Šagrenės oda:
klopedija
Dolitlė
Gemma
groovy
giluze
prieplauka
daite
martux
fatimaallaa
tutele
langana
janna

Gao Xingjian Dvasios kalnas:
klopedija
Brūkšniukas
Dolitlė
Gemma ?
caralaite
fatimaallaa
Rasma
Mamce
Sofija5
Darbinga
Pajauta

Registruojamės iki gegužės 10 d., skaitom ir diskutuojam nuo liepos 1 d.

Pats metas įsigyti kurią nors knygą - maximoj 30% nuolaida knygoms (su "ačiū" kortele). mirksiukas.gif

Tutele, neįsivaizduoju, kaip "užlaužt" knygyną, nes net neaišku, kas kaltas, knygynas ar paštas (manyčiau, pastarasis). Užklausk čia: http://www.vvtat.lt/....php?2954504500
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 03 gegužės 2011 - 20:49
Onorė de Balzakas Šagrenės oda. Klaustuka galima nuimti. Tiesa dar rankose neturiu. Reiks ieskoti kitoje bibliotekoje.
Manau, vis tik as ja gausiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 05 03, 21:42)
Onorė de Balzakas Šagrenės oda. Klaustuka galima nuimti. Tiesa dar rankose neturiu. Reiks ieskoti kitoje bibliotekoje.
Manau, vis tik as ja gausiu. biggrin.gif
Padaryta! pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 03 gegužės 2011 - 20:49
QUOTE(caralaite @ 2011 05 03, 18:53)
Jeigu knygynas lietuviškas, tai gali padėt prakalbint cc vartotojų teisių apsaugos tarnybai ar pan. institucijoms, dar galima skambinti jiems bandyt.

Knygynas lietuviskas ir uzsakymas pas ji ne pirmas, tik paskutini karta viska gavau desimties dienu begyje, tai neteko bandyti bendrauti tiesiogiai... Tiesiog labai keista situacija, su kuria esu susidurus perkant is pavieniu zmoniu, bet cia lyg ir oficiali istaiga... Pats laukimas manes nebaugina, viena syki panasiai laukiau is kito e-knygyno, jie net siule atsiusti pakartotina siuntima, bet sakiau, kad jei dar kuri laika negausiu, tada ir tarsimes, nes vien zinoti, jog knygyno darbuotojai pergyvena ir rupinasi nuteike teigiamai... Taigi, praejo pora menesiu ir gavau. smile.gif O siuo atveju paliko nemalonus prieskonis ne todel, kad siuntinys kazkur klajoja, bet, jog net nezinau, ar jis buvo issiustas...

QUOTE(klopedija @ 2011 05 03, 19:31)
Tutele, neįsivaizduoju, kaip "užlaužt" knygyną, nes net neaišku, kas kaltas, knygynas ar paštas (manyčiau, pastarasis). Užklausk čia: http://www.vvtat.lt/....php?2954504500

Tai, kad knygynas net nesiteikia man atsakyti... ax.gif Jei butu tik "negavimo" problema, sioje temoje net nerasyciau, nes ne pirmas kartas, kai dingsta mano siuntiniai... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2011 05 03, 18:41)
1. drinks_cheers.gif Jungiuosi ir as.

2. Man rodos, kiekvienas susizavim daugiausia tokiom knygom, kurios palieka kazkoki "isgyventa" ar "tam tikru" musu bruozu atgarsi... Labai suprantu tavo poziuri, nors ir nepritaikyciau minimai knygai. mirksiukas.gif Sakykim, panasu "susitapatinimo" ispudi jutau skaitydama D.Kalinauskaites "Niekada nezinai" - atrodo, minimos istorijos mano gyvenime neatsitiko, bet aprasomos mintys pasirode tokios pazistamos, tarsi jos butu mano pacios...

1. Atrodo, lieku absoliučioj mažumoj biggrin.gif Ai, ne, su Alexia kartu biggrin.gif
2. Tikriausiai tu teisi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 gegužės 2011 - 20:55