Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 75 tema

QUOTE(marakeš @ 2011 04 30, 10:07)
wow blink.gif galima ir man tokią? biggrin.gif

Juržole, su gimimodiena smile.gif

Reiketu palaukt gimtadienio, ale tiek jau to, prasau, naudokis savo malonumui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2011 04 30, 11:26)

Langana, ką nors A. Valentinovo skaitei/klausei? Aš dabar užkaifavus nuo Андрей Валентинов, Олаwub.gif

Dar nebuvau uzkliuvus. O kas cia per fantastika, kad tave uzkabino? Man rodos, tu ne megeja g.gif Del visa ko pasidejau i busimuosius siuntimus, lauksiu issamesnio atsiliepimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2011 05 01, 17:25)
O kas cia per fantastika, kad tave uzkabino? Man rodos, tu ne megeja g.gif
Na, čia viena iš nedaugelio išimčių. hihihi.gif
Jo fantastika labai plataus žanro, pradedant magine, moksline, baigiant taip vadinama alternatyviąja istorija. Jo knygos paremtos liaudies sakmėmis, legendomis, istorijos faktais. Pats Valentinovas savo kūrybą vadina kriptoistorija. Viena iš labiausiai įstrigusių kriptoistorijų būtų

Созвездье Пса.
Под бешеным крымским солнцем археологи раскапывают древний Херсонес. Но все ли подвластно науке? Не существует ли некая грань, за которой – непознанное, непознаваемое? Можно ли столкнуться с Фантастикой не в виртуальном, вымышленном мире, а в нашей реальности?

Роман Андрея Валентинова написан с использованием подлинных результатов научных исследований автора и его коллег. Тайна Подземного Храма в Херсонесе до сих пор не раскрыта до конца...

Citata iš http://www_phantastike_ru/valentinov/

Mane žavi be galo turtinga, poetiška Valentinovo kalba, saviti siužetai ir subtilus humoras. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 04 30, 19:18)
swoon.gif siaubas kažkoks, gerai, kad aš ją anglų kalba jau gavau.

apie Šantaramą unsure.gif sunkiai angliškai skaitosi? g.gif mąstau ar įveikčiau blush2.gif

Jūržole, su gimtadieniu birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 01 gegužės 2011 - 17:54
QUOTE(klopedija @ 2011 04 30, 11:26)
Muzika labai, labai...  wub.gif  Filmą turiu parsisiuntus, bet vis pritrūksta laiko pažiūrėti.
Jei jau taip išgyrei Papievį, gal reiks paskaityt?  g.gif  Gi negalima visiškai ignoruoti lietuvių literatūrą.  biggrin.gif

Filmą rekomenduoju 4u.gif
Na, nežinau, ar labai išgyriau Papievį biggrin.gif Ne iš tų knygų, kurias drąsiai daug kam rekomenduočiau. Tas 'prancūziškas stilius' kai kurioms gali gan pretenzingas pasirodyti. Bet mane Papievio "Eiti" užkabino tiek, kad dabar noriu jo ankstesnę knygą perskaityti - "Vienos vasaros emigrantai". Atsiliepimuose skaičiau, kad ten pagrindinis veikėjas - Paryžius. Tai kaip man neužsinorėti tokios knygos blush2.gif Gal kas iš kauniečių ją netyčia turit ir galėtumėt paskolinti? ax.gif

QUOTE(caralaite @ 2011 04 30, 12:19)
Nu nežinau, nežinau. Labi gražus atsiliepimas apie Papievio knygą. Bet rinktis epigrafu tikrą šedevrą man atrodo drąsu. Paskaičius nenorom puolu lyginti ar verta buvo tokius didelius kūrinius minėt smile.gif. Vis tiek paskaitysiu kokią Papaievio knygą.

na, čia gal tiesiog norėjo pasakyti ne tai, kad savo kūriniu Papievis pretenduoja prilygti šedevrui, bet kad jo knygą įkvėpė to filmo muzika (viename interviu sakė, kad pirmiausia išgirdo muziką, tik vėliau pamatė filmą) ax.gif

O "Šantaramo" kaina tai blink.gif
Man ir 30 Lt už panašias knygas būtų gaila, o čia... Net įdomu, kas galėtų būti tie pirkėjai, kurie įsigytų šią knygą už pilną kainą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 05 01, 16:53)
apie Šantaramą unsure.gif sunkiai angliškai skaitosi? g.gif mąstau ar įveikčiau blush2.gif

dar nepradėjau, bet ji imsiuos jos kai pabaigsiu 'Tryliktąją pasaką'. Bet šiaip manau, kad tikrai nesudėtingai skaitysis.
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2011 05 01, 21:53)
Filmą rekomenduoju 4u.gif
Na, nežinau, ar labai išgyriau Papievį biggrin.gif Ne iš tų knygų, kurias drąsiai daug kam rekomenduočiau. Tas 'prancūziškas stilius' kai kurioms gali gan pretenzingas pasirodyti. Bet mane Papievio "Eiti" užkabino tiek, kad dabar noriu jo ankstesnę knygą perskaityti - "Vienos vasaros emigrantai". Atsiliepimuose skaičiau, kad ten pagrindinis veikėjas - Paryžius. Tai kaip man neužsinorėti tokios knygos blush2.gif Gal kas iš kauniečių ją netyčia turit ir galėtumėt paskolinti? ax.gif
na, čia gal tiesiog norėjo pasakyti ne tai, kad savo kūriniu Papievis pretenduoja prilygti šedevrui, bet kad jo knygą įkvėpė to filmo muzika (viename interviu sakė, kad pirmiausia išgirdo muziką, tik vėliau pamatė filmą) ax.gif

Turiu. Antradienį atnešiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2011 05 01, 21:02)
Turiu. Antradienį atnešiu. 4u.gif

Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 04 29, 14:15)

Aš, tarkim, dabar skaitau Prancūziškus apsakymus. Kas norėtų skaityti kartu?!  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

jeigu tu skaitai - vadinasi ji pakankamai iškrypus? lotuliukas.gif

QUOTE(klopedija @ 2011 04 30, 12:59)
Tokios biografijos moterys tradiciškai vadinamos šliundromis. O kaip vadinami vyrai? Šliundrinais?!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labiau prie širdies de Sadas. Jis bent sakė, kad ne tik moterys turi atiduoti duoklę visuomenei (atidirbti viešnamy), bet ir vyrai!  thumbup.gif  lotuliukas.gif

oi, Klopedija doh.gif man baisingai norisi tavo skaitomas knygas skaityti - bet nespėju doh.gif

Aš vis dar "Raudonojoje lelijoje"- A. Franko ax.gif
Papildyta:
Ta muzika iš kokio filmo? Galima plačiau?
Atsakyti
Įlindau į temą, pamačius "Šantaramo" kainą, atsiprašau. Bet gal pravers informacija, kad pačioje leidykloje Kęstučio g. 4 "Šantaramas" kainuoja 52 Lt. Tai tiek apie knygynų antkainius...
O knyga verta dėmesio. Bet tokia kaina nežmoniška, pritariu.
Atsakyti
QUOTE(Jenifer @ 2011 05 02, 11:00)
Įlindau į temą, pamačius "Šantaramo" kainą, atsiprašau. Bet gal pravers informacija, kad pačioje leidykloje Kęstučio g. 4 "Šantaramas" kainuoja 52 Lt. Tai tiek apie knygynų antkainius...
O knyga verta dėmesio. Bet tokia kaina nežmoniška, pritariu.

net ir si kaina dar gerokai per auksta schmoll.gif

beje 05.03-05.09 maximoj nuolaidos knygoms -30 %
Atsakyti
O beje - ta lentynėlė - fotošopas, ot unsure.gif tas pats vienutėlis vyrukas, ir, kaip sakė bendradarbės, net nieks nekaba doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 05 02, 12:53)
O beje - ta lentynėlė - fotošopas, ot unsure.gif tas pats vienutėlis vyrukas, ir, kaip sakė bendradarbės, net nieks nekaba doh.gif  lotuliukas.gif

Kai kaba irgi negerai... ax.gif
Atsakyti