O as va ta proga katik ten uzsiregistravau

QUOTE(Ievukis @ 2011 04 26, 23:29)
Aš jau antrą kartą, nes kažkada su savo muilinom nuotraukom sėdėdavau, bet gal anketą panaikino, nesugebėjau prisijungti

Nu ziuresim kas ten per zveris ta kudra
ir kaip sekesi?

QUOTE(Ievukis @ 2011 04 26, 23:35)
Labiau buvau pastebėta negu dabar

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 27, 00:38)

QUOTE(Ievukis @ 2011 04 26, 22:38)
QUOTE(Tiga @ 2011 04 26, 22:56)
Oi tikrai būna... tik susiprotėju nekelti į viešumą
Rarity, mačiau visą dieną kad tope foto! man ji labai patinka 

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 26, 23:12)
pritariu dėl rarity nuotraukos - verta. Čia iš tų nuotraukų, kur nesinori jokios sesijos, vienos per akis ir taip paslapčia tikėjaus, kad daugiau iš tos patalpos nebeparodys
na, kad nesugadintų tos vizijos.
Papildyta:
į e-foto aš įkeliu kartais, o į kūdrą nedrįstu. Bet va antrą darbelį įdėjau. Šiaip nesigailiu, kad vis įdedu, še, gauni kokį patarimą, tik vis nedrąsu, kažkaip čia drąsiau

Papildyta:
į e-foto aš įkeliu kartais, o į kūdrą nedrįstu. Bet va antrą darbelį įdėjau. Šiaip nesigailiu, kad vis įdedu, še, gauni kokį patarimą, tik vis nedrąsu, kažkaip čia drąsiau

QUOTE(Ievukis @ 2011 04 26, 23:29)
Ačiukas visoms

Ievuki, tave mačiau kūdroj

na aš tik efoto dėjau kelias foto...
o tai kūdroje labiau tarkuoja??
tai gal man ten įdėti
o tai kūdroje labiau tarkuoja??

Labas rytas
rarity
Man dar toks klausimas iškilo, tai dar ir efoto, ir kūdroj rodotės? Kažkaip aš neišdrįstu vis ten lįst. Tik skelbimus efoto peržiūriu ir nuorodas su Jūsų pasiekimais.

Man dar toks klausimas iškilo, tai dar ir efoto, ir kūdroj rodotės? Kažkaip aš neišdrįstu vis ten lįst. Tik skelbimus efoto peržiūriu ir nuorodas su Jūsų pasiekimais.

rarity šaunuolė 
Ačiū visoms komentavusioms
deduosi į galvą
Šiaip yra daugiau to modeliuko foto, nes bandžiau atlikinėti portreto užduotis pagal Yvette, tai va kažkas lyg ir gavosi,kažkas ne
, tik niekaip nespėju apdirbti nuotraukų
man kažkaip daiktus ar ten kokią gamtą patvarkyti nepalyginamai lengviau ir greičiau nei žmogų ir juolabiau portretą stambiu planu
reikia tam skirti daug laiko

Šiaip yra daugiau to modeliuko foto, nes bandžiau atlikinėti portreto užduotis pagal Yvette, tai va kažkas lyg ir gavosi,kažkas ne

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 27, 00:12)
as ne tai kad nedristu, bet nesijauciu dar tokia stipri ir turinti ka rodyti, kad kelciau i e-foto arba fotokudra

QUOTE(joreta @ 2011 04 27, 07:44)
Labas rytas
rarity

QUOTE(*monikute* @ 2011 04 27, 07:57)
rarity šaunuolė 
deduosi į galvą
, tik niekaip nespėju apdirbti nuotraukų
man kažkaip daiktus ar ten kokią gamtą patvarkyti nepalyginamai lengviau ir greičiau nei žmogų ir juolabiau portretą stambiu planu
reikia tam skirti daug laiko 

Drąsiau drambly vadinasi

QUOTE(Zirzė @ 2011 04 27, 08:36)
as ne tai kad nedristu, bet nesijauciu dar tokia stipri ir turinti ka rodyti, kad kelciau i e-foto arba fotokudra