Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

O as va ta proga katik ten uzsiregistravau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 04 26, 23:29)

Aš jau antrą kartą, nes kažkada su savo muilinom nuotraukom sėdėdavau, bet gal anketą panaikino, nesugebėjau prisijungti biggrin.gif
Atsakyti
Nu ziuresim kas ten per zveris ta kudra hihihi.gif ir kaip sekesi?
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 04 26, 23:35)
Nu ziuresim kas ten per zveris ta kudra hihihi.gif ir kaip sekesi?

Labiau buvau pastebėta negu dabar laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 27, 00:38)
Labiau buvau pastebėta negu dabar laugh.gif

hihihi.gif isvada: atsipalaiduot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 04 26, 23:42)
hihihi.gif isvada: atsipalaiduot mirksiukas.gif
Sutinku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 04 26, 22:38)

QUOTE(Tiga @ 2011 04 26, 22:56)
Oi tikrai būna... tik susiprotėju nekelti į viešumą biggrin.gif Rarity, mačiau visą dieną kad tope foto! man ji labai patinka smile.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 26, 23:12)
pritariu dėl rarity nuotraukos - verta. Čia iš tų nuotraukų, kur nesinori jokios sesijos, vienos per akis ir taip paslapčia tikėjaus, kad daugiau iš tos patalpos nebeparodys biggrin.gif na, kad nesugadintų tos vizijos.
Papildyta:
į e-foto aš įkeliu kartais, o į kūdrą nedrįstu. Bet va antrą darbelį įdėjau. Šiaip nesigailiu, kad vis įdedu, še, gauni kokį patarimą, tik vis nedrąsu, kažkaip čia drąsiau biggrin.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 04 26, 23:29)

Ačiukas visoms 4u.gif Nelabai mane kūdroj myli biggrin.gif Nustebino tiesą sakant.

Ievuki, tave mačiau kūdroj wink.gif
Atsakyti
na aš tik efoto dėjau kelias foto...
o tai kūdroje labiau tarkuoja?? g.gif tai gal man ten įdėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas
4u.gif rarity
Man dar toks klausimas iškilo, tai dar ir efoto, ir kūdroj rodotės? Kažkaip aš neišdrįstu vis ten lįst. Tik skelbimus efoto peržiūriu ir nuorodas su Jūsų pasiekimais. smile.gif
Atsakyti
rarity šaunuolė 4u.gif

Ačiū visoms komentavusioms aciuks.gif deduosi į galvą ax.gif
Šiaip yra daugiau to modeliuko foto, nes bandžiau atlikinėti portreto užduotis pagal Yvette, tai va kažkas lyg ir gavosi,kažkas ne hihihi.gif, tik niekaip nespėju apdirbti nuotraukų blush2.gif man kažkaip daiktus ar ten kokią gamtą patvarkyti nepalyginamai lengviau ir greičiau nei žmogų ir juolabiau portretą stambiu planu blush2.gif reikia tam skirti daug laiko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 27 balandžio 2011 - 08:00
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 27, 00:12)

į e-foto aš įkeliu kartais, o į kūdrą nedrįstu. Bet va antrą darbelį įdėjau.

as ne tai kad nedristu, bet nesijauciu dar tokia stipri ir turinti ka rodyti, kad kelciau i e-foto arba fotokudra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 04 27, 07:44)
Labas rytas
4u.gif rarity
Man dar toks klausimas iškilo, tai dar ir efoto, ir kūdroj rodotės? Kažkaip aš neišdrįstu vis ten lįst. Tik skelbimus efoto peržiūriu ir nuorodas su Jūsų pasiekimais.  smile.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 04 27, 07:57)
rarity šaunuolė  4u.gif

Ačiū visoms komentavusioms aciuks.gif deduosi į galvą  ax.gif
Šiaip yra daugiau to modeliuko foto, nes bandžiau atlikinėti portreto  užduotis pagal Yvette, tai va kažkas lyg ir gavosi,kažkas ne hihihi.gif, tik niekaip nespėju apdirbti nuotraukų  blush2.gif  man kažkaip daiktus ar ten kokią gamtą patvarkyti nepalyginamai lengviau ir greičiau nei žmogų ir juolabiau portretą stambiu planu  blush2.gif reikia tam skirti daug laiko  rolleyes.gif

Drąsiau drambly vadinasi biggrin.gif Drąsiai dėkit - tikrai turite ką parodyti.

QUOTE(Zirzė @ 2011 04 27, 08:36)
as ne tai kad nedristu, bet nesijauciu dar tokia stipri ir turinti ka rodyti, kad kelciau i e-foto arba fotokudra smile.gif

Atsakyti