Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(joreta @ 2011 04 27, 08:44)
Labas rytas
4u.gif rarity
Man dar toks klausimas iškilo, tai dar ir efoto, ir kūdroj rodotės? Kažkaip aš neišdrįstu vis ten lįst. Tik skelbimus efoto peržiūriu ir nuorodas su Jūsų pasiekimais.  smile.gif

na aš tai šiaip įdėjau... ir tik kelias...bet jau po jūsų pasisakymų bijosiu dėti unsure.gif na juk ten tokia pat vieša erdvė kaip čia,aš nei ten kažkokių apdovanojimų laukiu ar dar kažko,tiesiog noriu žmonių nuomonės,gal kai kas pasako kad va tas gerai,tas negerai,taigi vėl,gauni spyri į subinę ir taisaisi unsure.gif ar aš jau čia nusišneku,ar ten galim dėti tik profams su nerealiom foto g.gif vat į SM pažengusių skyrelį tikrai nelįsiu lotuliukas.gif ten kažkokią merginą labai nuskalpavo,tai aš išsigandau...net ir po poros metų jaučiu nedrįsiu ten nieko dėti lotuliukas.gif o ir čia man yra ką veikti,uoj kiek dar yra veikti doh.gif nu blyn pradėjau dabar bijoti šeštadienio....nors tik šiaip fotkinsiu,nei už bapkes nei ką,tiesiog dėl saves...bet kažkaip bijau... bijau kažko nuvilti,arba pati nusivilti unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes.....

Pirmiausiai Rarity, su pasiekimais 4u.gif Ta foto tikrai verta buti topuose....

Kitas kiek spejau pakomentavau flickre.... smile.gif Po svensiu apemes kazkoks tingulys.... O darbu ant nosies baisiai daug kabo... smile.gif Ryt mazosios gimdienis, tai ta proga noriu grazaus auto su ja... bet nezinau ar prisiversiu kazka sumastyt... Na bet tikiuosi ateis tas reikalingas ikvepimas... ax.gif

Del kudros, tai man ten kaip tik kazkaip paprasciau nei efoto blush2.gif Is efoto srauto mane momentaliai isbalsuoja, o kudroj buna viskas ciki... Nors siaip kai pagalvoju, kaip jaudinausi pries metus dedama nuotraukas ir dabar, tai du skirtingi dalykai... Dabar dzin visi ivertinimai... darau gi ne del kitu, o del saves.... smile.gif

Kikirike, visiems ten galima deti ir dek... as kiek pamenu dar su muilines nuotraukom ten pradejau deti, nors tikrai nieko gero nebuvo jose...
O del baimes nuvilti ar nusivilti, zinok as kazkuom panasi i tave... esu labai savikritiska ir pastoviai bijau nuvilti kitus zmones... Vis galvoju, o jei nepatiks, o jei dar kazkas... doh.gif Ech... bet manau reikia atsipalaiduoti ir bandyt perlipt per save... Itikinti save, kad tu gali ir viskas bus gerai.... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 27, 10:05)

O del baimes nuvilti ar nusivilti, zinok as kazkuom panasi i tave... esu labai savikritiska ir pastoviai bijau nuvilti kitus zmones... Vis galvoju, o jei nepatiks, o jei dar kazkas...  doh.gif  Ech... bet manau reikia atsipalaiduoti ir bandyt perlipt per save... Itikinti save, kad tu gali ir viskas bus gerai.... wink.gif

aš irgi dažnai taip jaučiuosi ir ne tik fotografuodama, bet ir atlikdama kitus darbus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 27, 10:05)

Kikirike, visiems ten galima deti ir dek... as kiek pamenu dar su muilines nuotraukom ten pradejau deti, nors tikrai nieko gero nebuvo jose...
O del baimes nuvilti ar nusivilti, zinok as kazkuom panasi i tave... esu labai savikritiska ir pastoviai bijau nuvilti kitus zmones... Vis galvoju, o jei nepatiks, o jei dar kazkas...  doh.gif  Ech... bet manau reikia atsipalaiduoti ir bandyt perlipt per save... Itikinti save, kad tu gali ir viskas bus gerai.... wink.gif

na dėl baimės.. su žmonėm bendrauti tikrai nebijau,tai gal kas nors ir pavyks lotuliukas.gif manau ir bendravimas labai daug duoda blush2.gif aišku dar kokio žmogaus gatvėje nežinau ar sustapdyčiau fotkinimui,bet jau vakar kaip man nagai knietėjo tai padaryti ,nes pamačiau vaikiną ir merginą kurie nu super apsirengę, nu tiesiog idealiai fotosesijai ,ir dar vakaro saulė buvo...ech...bet jie mačiau kad skubėjo kažkur,nes laukė sushi exppress (ten ir aš laukiau) blush2.gif na bet nieko... kai biški daugiau pasitikėjimo bus tada tikrai tokius žmoniu griebsiu fotkinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 27, 08:36)
as ne tai kad nedristu, bet nesijauciu dar tokia stipri ir turinti ka rodyti, kad kelciau i e-foto arba fotokudra smile.gif

Taigi yra fotomokykla ir pelkė. Į srautą net nežadu kelti, o mokykla tam ir yra.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 27, 10:23)
Taigi yra fotomokykla ir pelkė. Į srautą net nežadu kelti, o mokykla tam ir yra.

o tai čia pelkė fotokūdroje? g.gif ten turbūt pagal pavadinimą ir savo pinhole darbus galiu dėti ane? lotuliukas.gif
Atsakyti

niu galbut ir yra, nesidomejau dar rolleyes.gif gal reiks pabandyti smile.gif

as taip dabar tepdama sumustinius pagalvojau biggrin.gif kad noreciau visas mainu foto pamatyti vienoje vietoje, kazkaip mazai kas rodosi, kas ka siunte/gavo smile.gif gal ikeliam i SM grupe mainu foto? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 27, 10:27)
niu galbut ir yra, nesidomejau dar rolleyes.gif gal reiks pabandyti smile.gif
as taip dabar tepdama sumustinius pagalvojau biggrin.gif kad noreciau visas mainu foto pamatyti vienoje vietoje, kazkaip mazai kas rodosi, kas ka siunte/gavo smile.gif gal ikeliam i SM grupe mainu foto? ax.gif

tai o keliam tą ką siuntėm ar tą ką gavom? ax.gif nes aš gavau nuo Svajonės tris nuostabias foto,bet pas ją nerandu kompiuterinio varianto,o perfotkinti tikrai negražiai atrodys,o ji dabar net ne namie g.gif na nebent vėliau kai kitą savaitę grįš gal tada įdėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 27, 10:32)
tai o keliam tą ką siuntėm ar tą ką gavom?  ax.gif nes aš gavau nuo Svajonės tris nuostabias foto,bet pas ją nerandu kompiuterinio varianto,o perfotkinti tikrai negražiai atrodys,o ji dabar net ne namie  g.gif na nebent vėliau kai kitą savaitę grįš gal tada įdėtų  g.gif

na, as ikeliau siusta smile.gif o kiti savo nuoziura smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 27, 10:36)
na, as ikeliau siusta smile.gif o kiti savo nuoziura smile.gif

flickr ane? einu žiūrėti ax.gif
Papildyta:
na įkėliau ir aš siųstas kurias jau gavo foto blush2.gif

merginos,o daugiau žaidimų koliažų nedarom? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 27, 10:08)
aš irgi dažnai taip jaučiuosi ir ne tik fotografuodama, bet ir atlikdama kitus darbus  doh.gif

Na su kitais darbais man paprasciau smile.gif taip nesijauciu... Bet fotografija as myliu ir tikriausiai del to taip jaudinuosi smile.gif

Bet sraute kartais daugiau patarimu galima gauti nei pelkej ar mokykloj...smile.gif Daznai pelkej buna tylus musmiriautojai, kurie tiesiog uzmeto musmirem, be jokiu paaiskinimu...

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 27, 10:26)
o tai čia pelkė fotokūdroje?  g.gif  ten turbūt pagal pavadinimą ir savo pinhole darbus galiu dėti ane?  lotuliukas.gif

Jo smile.gif pelke- fotokudroj, O fotomokykla-Efoto... smile.gif

Ir dar noriu labai pasidziaugti, kad gavau dar viena dovanele thumbup.gif Nuo Kristuko smile.gif wub.gif

Einu i flickr ikelti kas jau gavo mano foto, o kitas veliau sukelsiu, kai gavejai pasisakys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 27 balandžio 2011 - 09:57
QUOTE(Akasha @ 2011 04 27, 09:56)
Bet sraute kartais daugiau patarimu galima gauti nei pelkej ar mokykloj...smile.gif Daznai pelkej buna tylus musmiriautojai, kurie tiesiog uzmeto musmirem, be jokiu paaiskinimu...

Tu jau gali leisti dėti į srautus, aš dar tam nepasiryžau... Noras tavo tiesa, jei blogas gi gali nemusmiriaut ar į mokyklą nuvaryt.
Psio darbuojuos, reik dar knygą padaryt šiom dienom, o fotkinsiu tik sekmadienį, krūvos darbų, užteks čia pliurpaliot biggrin.gif
Atsakyti