Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 04 27, 14:32)
sveika, junkis ir rodyk ka turi mirksiukas.gif
as vis dar negavau, tai kazkaip galvoju, gal nuo Yvete eina laiskiuks lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ech kaip nekantru ax.gif

Yvette juk nedalyvauja, tik siurprizus rekasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 27 balandžio 2011 - 13:36
QUOTE(Laura @ 2011 04 27, 13:21)
Sveikos,

noreciau jungtis i jusu buri ir ismoks fotografuot ax.gif
tik va ar verta... pas mane fotikas blush2.gif  muilinis doh.gif  veidrodiniam lesu niekaip schmoll.gif  mano canon powershot sx110  blush2.gif
namu darbus kelis esu kazkada padarius, bet taip ir neisdrysau parodyt blush2.gif

Kokie kompleksai - juk neužrašyta fotografavimo pradžiamokslis veidrodinio fotoaparato savininkui. Rodyk, junkis, nekaltink fotoaparato, kol kas gerai ir toks.

Taviškiu darytos
http://www.efoto.lt/...ershot_sx110_is
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 04 27, 14:34)
Yvette juk nedalyvauja, tik siurprizus rekasi  ax.gif

et, sudauzei mano svajone lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,
Na ir as pasitaikius progai jungiuosi,dviems naujokems mazu bus drasiau smile.gif
Turiu nikkon D90+nikkor 50 f1,4
bet kas is to fotkinti graziai nemoku unsure.gif ,gal jau tris menesius skaitau ir ziuriu jusu nuotraukas,ir vis galvoju,o kada gi as taip fotkinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Aviva @ 2011 04 27, 14:50)
sveikos,
Na ir as pasitaikius progai jungiuosi,dviems naujokems mazu bus drasiau  smile.gif
bet kas is to fotkinti graziai nemoku  unsure.gif ,gal jau tris menesius skaitau ir ziuriu jusu nuotraukas,ir vis galvoju,o kada gi as taip fotkinsiu.

na jei nepradesi, tai niekad biggrin.gif junkis trasiai 4u.gif mars namu darbu daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 04 27, 13:53)
Aš galvojau, kad Frederica juokavo dėl adreso, pasirodo ne. Labai labai ačiū Akashai ir Kikirikei, ką tik atplėšiau jūsų laiškus. Akashai didžiulis ačiū ir už žurnalą, o ir foto tokia tinkama. Tik vat prieš kelis psl skundžiausiu, kad pas mus žibučių kaip ir nemačiau. Užtat dabar turiu  smile.gif
Kikiriki, ačiū už dvi foto. Nu bet tu ir duodi. Tos su stovu nesu niekur mačiusi, nu žinok liuksinė. Turi kur nors ją, ar man nuskenuoti?

ooooo,jau gavai bigsmile.gif nu super,tai nedaug nuo tų velykų vėlavom lotuliukas.gif labai džiaugiuosi,kad patiko blush2.gif labai sunku buvo išrinkti,nes tikrai neturiu nieko gero pafotkinusi,tai sakau bent su mintim įdėsiu - visgi suburė fotografija mus blush2.gif ten su stovu pinhole ax.gif turiu ta foto,tuoj įmesiu i flickr - laukiau kol gausi ,tada sakau įdėsiu ax.gif (pinhole tas medinis nemano,o dėstytojo) aj dar ten ant lapo raudono palinkėjimas buvo,gal nematei blush2.gif

brumbrumai - foto su Vanilla -superinės,einu pakomentuosiu flickr 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 27 balandžio 2011 - 13:57
sveikos,
Na ir as pasitaikius progai jungiuosi,dviems naujokems mazu bus drasiau  smile.gif
bet kas is to fotkinti graziai nemoku  unsure.gif ,gal jau tris menesius skaitau ir ziuriu jusu nuotraukas,ir vis galvoju,o kada gi as taip fotkinsiu.

oo, Aviva wink.gif drasiau smile.gif as jau laukiau laukiau taves biggrin.gif
Atsakyti
na va kas dar buvo siųsta mainams blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
1ND
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Brumbrumai, labai faina sesija.. Man buvo kas truputi kliuvo, bet siaip labai super... Manau sekanti karta bus lengviau smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 04 27, 13:53)
Aš galvojau, kad Frederica juokavo dėl adreso, pasirodo ne. Labai labai ačiū Akashai ir Kikirikei, ką tik atplėšiau jūsų laiškus. Akashai didžiulis ačiū ir už žurnalą, o ir foto tokia tinkama. Tik vat prieš kelis psl skundžiausiu, kad pas mus žibučių kaip ir nemačiau. Užtat dabar turiu  smile.gif
Kikiriki, ačiū už dvi foto. Nu bet tu ir duodi. Tos su stovu nesu niekur mačiusi, nu žinok liuksinė. Turi kur nors ją, ar man nuskenuoti?

Frederica, ir tau ačiū  4u.gif

Na sugalvojau kai ką, duokit tik truputėlį laiko, nes spausdinimais kol kas negaliu užsiimti.

Dar norėjau paklausti ar nebūtų norinčių kokią gegužės 15-18 išvažiuojamą susitikimą Rygoje padaryti  smile.gif  Bet rimti sutikimai tik priimami  tongue.gif  nes bilietus užsisakyčiau. Iki Lt deja neatlėksiu, nuėmė tiesioginį skrydį, o su persėdimu irgi keliom val. tespėčiau.

Zurnalas senas ir ner del ko dziaugtis, dejau, kad maziau foto susilankstytu wink.gif... O kai parasei jog zibuciu nefotkinai siemet... Pagalvojau, kad pataikiau smile.gif.... Ech smagu tokias staigmeneles daryt ir smagu, kad tau patiko smile.gif

O ka rygoje veiksi?... Hmmmm aisku, kad vilioja, bet galimybiu tikriausiai neturesiu iki rygos nusibelst...
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 27, 15:01)
na va kas dar buvo siųsta mainams  blush2.gif

Pinholas jega... smile.gif thumbup.gif

QUOTE(Aviva @ 2011 04 27, 15:06)

Gerai, gali toliau daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 27, 15:08)

Pinholas jega... smile.gif thumbup.gif

ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 04 27, 14:03)

Pandre, pirmoje vaikučio odelė labai švari, akys gražiai išryškintos. Fotografavimo kampas nelabai patinka. Nors, gražu gi.Antra bei trečia, na nublanksta. Tiesiog portretai ir tiek.

Aciu Yvette ir kitoms komentavusioms mergytems uz komentarus, o dar ir grazu Yvettei viena nuotraukyte...tai man jau laimes yra blush2.gif malonu gauti komentaru is talentingu, kitaip matanciu fotografu... ax.gif man svyra rankos...neiseina man geri kadrai nors tu ka doh.gif tikrai, manau, gera fotkinti zmogu, prijaucianti fotografijai g.gif nes jis pats supranta, kaip geriau pasisukti, kokiomis pozomis geriau atrodo ir t.t ir pns..na, bet, deja....reikia mokintis is sh...isspausti vaska cool.gif
QUOTE(Laura @ 2011 04 27, 14:21)
Sveikos,

noreciau jungtis i jusu buri ir ismoks fotografuot

Junkis ir kelk savo bandymus mirksiukas.gif

sveikos,
Na ir as pasitaikius progai jungiuosi,dviems naujokems mazu bus drasiau 

malonu sulaukti naujoku. namu darbelius prasom mirksiukas.gif
turiu nuotrauku milijona, bet, kaip pacios matot nieko gero, tai nera ko rodytis doh.gif
Atsakyti