Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Dalyja @ 2011 04 27, 14:15)
Na o čia nuotraukos, kurias gavo Akasha mainų  ax.gif

wow, kokios gerulės nuotraukos wub.gif
Atsakyti
Labuka,

Noriu kritikos ax.gif kaip portretams...čia tokie atsitiktiniai, Velykiniai...nuotraukose man artimi žmonės, niekas specialiai neplanuota, na turiu omeny kaip fotosesija kokia atskira, pykšt ir viskas:

Čia koja nukirsta, jos man be galo gaila kažkodėl doh.gif kas dar blogai? Kadravimas, jb?
user posted image

user posted image

Negaliu apsispręsti, kas geriau, JB ar spalvota g.gif :

user posted image

user posted image

Kas norit, galit ir flickre komentuoti (VA), ir čia...kaip kam patogiau ax.gif dėkui iš anksto 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 04 27, 15:37)
Jokių problemų, naudokis į sveikatą smile.gif Vis tiek foto kitokia bus wink.gif

Aciukas 4u.gif aisku,kad nebus tokia pat rolleyes.gif man iki tokio lygio nuotrauku kaip tavo simtu simtai metu doh.gif

ikelsiu dar kelias is pajurio...nieko gero nesigavo...nes, ko tais nedaejo, kad reketu pasiruosti fotosesijai doh.gif buvo salta baisingai, tai greit greit papyskinau ir lekem atgal, nes maziuke suslapo ir susale..Tai net nespejau "padabno" kadro iskepti...be to, suknele su kuria butu normaliau kiek atrodziusi buvo palikta auto, nes gi be proto salta, tai teko ieskoti siltesniu, tai ir gavosi nei sis, nei tas doh.gif bet vis vien noriu komentaru ir pomidoru tongue.gif Ar labai didelis blogis tas baltas dangus?
user posted image
ir is vis, nupusau...kazkokia nenormali manija man uzejo vertikalias nuotraukas daryti...jau kiek keikiau save uz tai ,akd placiuose horizontuose as vis verciu fotika...o po to, nera normaliu...kazkokia liga doh.gif
user posted image
veliau dar sumesiu gal kelias i flickr, kad negadinti cia forumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 04 27, 15:22)
Labuka,

Noriu kritikos ax.gif kaip portretams...čia tokie atsitiktiniai, Velykiniai...nuotraukose man artimi žmonės, niekas specialiai neplanuota, na turiu omeny kaip fotosesija kokia atskira, pykšt ir viskas:

man antra patinka, tik aš viršaus čiut kirpčiau kad kakta gražiau atrodytu
ir aš už spalvota varianta, nors ir jb gerai žiūrisi, tik man padege

Dabar ir man rankos prakaituoja, turiu rytdienai modeliuka, tik minčių nulis, gal ka patarsit, dar nebandžius ant kitų žmonių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 04 27, 16:22)
Negaliu apsispręsti, kas geriau, JB ar spalvota g.gif :

Jaucius nekompetetinga komentuoti tokias nuotraukas...tuo labiau, akd pati matai jog kazkas negerai, antai nukirsta koja smile.gif man grazu, kad ir be kojos tongue.gif O del klausimo kuri geriau ziurisi j/b ar spalvota, tai man spalvota, nes j/b kazkas ant veiduko kliuna, gal isdegimai?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 04 27, 14:22)
Labuka,
Noriu kritikos ax.gif

flickrėj pasisakiau 4u.gif

QUOTE(pandre @ 2011 04 27, 14:28)
ikelsiu dar kelias is pajurio...

Man kažkaip tas baltas dangus nemaišio, tik įdomu būtų j/b variantą pamatyt, antra jau flickeryje sakiau, patinka:gamtovaizdis, ūkanota diena-gražiai žiūrisi
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 04 27, 15:28)
ikelsiu dar kelias is pajurio...nieko gero nesigavo...

Man labai žalios foto...bent jau taip mano ekranas rodo...vaikučio veidas žalias toks g.gif ir antroj to žalumo per daug, gal baltos balansas blogas g.gif kaži kaip kitoms matosi g.gif

Pirmoj patinka emocija vaiko, įdomiai atrodo ore bigsmile.gif bet tamsoka, veidukas šešėlyje. Antroj veža aparanga tokia spalvinga, bet toli veiksmas vyksta...arba man norisi, kad tas veiksmas aiškesnis būtų arba tada arčiau šiek tiek. Patinka gamta, fonas nuostabiai atrodo... bigsmile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 04 27, 15:30)
man antra patinka, tik aš viršaus čiut kirpčiau kad kakta gražiau atrodytu
ir aš už spalvota varianta, nors ir jb gerai žiūrisi, tik man padege

QUOTE(pandre @ 2011 04 27, 15:33)
man grazu, kad ir be kojos tongue.gif  O del klausimo kuri geriau ziurisi j/b ar spalvota, tai man spalvota, nes j/b kazkas ant veiduko kliuna, gal isdegimai?! g.gif

JB kai verčiau tai dar pašviesinau, nes veidukas pasirodė per pilkas, tai išlindo padegimai...įdomu, kitoms irgi maišo jie g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 27, 16:15)

ir nepamenu kuria iš lašiukų siunčiau  doh.gif  spalvotą ar juodai baltą...

kaip gražu wub.gif ech... noriu prie Raudonosios jūros dry.gif

QUOTE(pandre @ 2011 04 27, 16:28)

ikelsiu dar kelias is pajurio...

visai nieko bandymai smile.gif o jau antrosios horizontas wub.gif pasaka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 04 27, 16:06)
O kaip ten yra paaiškinkit, iš pradžių tik į pelkę teduoda kelt, ar ne?  g.gif

Kudroj is pradziu leidzia tik i pelke kelti, kol pagaliuka uzsidirbi... O po to jau kur nori... O efoto gali ir i srauta ir i mokykla kelti smile.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 04 27, 16:15)
Toje nuotraukoje su stovu uždėtas pinhole fotikas?  blink.gif

Ir antroji spalvota... smile.gif labai man jos irgi wub.gif

QUOTE(gotte @ 2011 04 27, 16:22)
Labuka,

Čia koja nukirsta, jos man be galo gaila kažkodėl  doh.gif kas dar blogai? Kadravimas, jb?

Pirmoje tikrai kojytes gaila... Ir nors negalima bet siuo atveju jauciu kirsciau iki kelio....
Antroji pasakiska wub.gif Labai viskas faina ir JB ir siaip toks labai labai israiskingas portretukas...
Trecioje as uz JB.... Moteris labai grazi... smile.gif

QUOTE(pandre @ 2011 04 27, 16:28)
Aciukas 4u.gif  aisku,kad nebus tokia pat rolleyes.gif  man iki tokio lygio nuotrauku kaip tavo simtu simtai metu doh.gif

Pirmoje pasakiskai mergicka pakibus ore... Man labai patika toks veiksmas kadre.... del kadravimo, kazko truoksta... kirpciau desines ir virsaur arba apacios, jau reik ziuret kerpant..
Antroji i seimos albuma liuks, bet siaip kazko man truksta...

O as noriu pasiguosti doh.gif Na paprase manes fotografuoti krikstynas, bet dievuliau mano kaip as bijau... tiesiai sviesiai pasakiau, kad baisiai bijau blush2.gif ir vistiek besilauzydama nesugebejau atsisakyti... Labai bijau sugadint zmonems svente....
Su skaitmena nebijociau, bet su juosta bijau nors tu ka, bijau, kad nespesiu rankiniu fokusu fokusuoti, vis gi veiksmas vyks unsure.gif Gal kas norit kartu su manim pasipraktikuoti?

Yvette, gal gali patart kokio iso juosta imt baznyciai? ar uztektu 800?....
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 04 27, 16:37)
flickrėj pasisakiau  4u.gif
Man kažkaip tas baltas dangus nemaišio, tik įdomu būtų  j/b variantą pamatyt, antra jau flickeryje sakiau, patinka:gamtovaizdis, ūkanota diena-gražiai žiūrisi

uzmaciau jau ir pasisakiau ten ax.gif

QUOTE(gotte @ 2011 04 27, 16:48)
Man labai žalios foto...bent jau taip mano ekranas rodo...vaikučio veidas žalias toks  g.gif ir antroj to žalumo per daug, gal baltos balansas blogas  g.gif kaži kaip kitoms matosi  g.gif

Pirmoj patinka emocija vaiko, įdomiai atrodo ore  bigsmile.gif bet tamsoka, veidukas šešėlyje. Antroj veža aparanga tokia spalvinga, bet toli veiksmas vyksta...arba man norisi, kad tas veiksmas aiškesnis būtų arba tada arčiau šiek tiek. Patinka gamta, fonas nuostabiai atrodo... bigsmile.gif
JB kai verčiau tai dar pašviesinau, nes veidukas pasirodė per pilkas, tai išlindo padegimai...įdomu, kitoms irgi maišo jie  g.gif

hm...gal ir nuzaliavo kiek...gal kiek ir padauginau...ale, jos naturaliai tokios, tai gal paryskinus spalvas tas zaliumas ir islindo doh.gif spec kazko tokio nedariau lb g.gif
nabandziau j/b...reikes pabadnyti, aciu uz kometarus smile.gif yra ir is arciau, galybe ten tu nuotrauku, jau ir galva sukasi nuo ju...tik nieko gero taip ir neiskepiau...gi vertikaliu milijonas, ypac kur is arciau doh.gif
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 27, 16:56)
visai nieko bandymai  smile.gif  o jau antrosios horizontas  wub.gif  pasaka  rolleyes.gif

Aciukas....reikes kada planuotai pakartoti...bent jau apranga paderinti kiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 27, 16:11)
O as noriu pasiguosti doh.gif  Na paprase manes fotografuoti krikstynas, bet dievuliau mano kaip as bijau... tiesiai sviesiai pasakiau, kad baisiai bijau  blush2.gif  ir vistiek besilauzydama nesugebejau atsisakyti... Labai bijau sugadint zmonems svente....
Su skaitmena nebijociau, bet su juosta bijau nors tu ka, bijau, kad nespesiu rankiniu fokusu fokusuoti, vis gi veiksmas vyks unsure.gif  Gal kas norit kartu su manim pasipraktikuoti?

Yvette, gal gali patart kokio iso juosta imt baznyciai? ar uztektu 800?....

Žinok su juosta man irgi būtų žiauriai baisu, taip kad - nepaguosiu blink.gif Manau, kad susitvarkysi, bet jei nesi savimi užtikrinta, tai pasiimk ką nors su skaitmena į kompaniją - dėl visa ko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 27, 17:11)
Pirmoje pasakiskai mergicka pakibus ore... Man labai patika toks veiksmas kadre.... del kadravimo, kazko truoksta... kirpciau desines ir virsaur arba apacios, jau reik ziuret kerpant..
Antroji i seimos albuma liuks, bet siaip kazko man truksta...

aciusssss smile.gif
Tu bijai?????!!!! A pasiutai, moterie blink.gif Tokio grozio kadrus kepi:wub: Net neabejoju, kad uzsakovai ar draugai liks patenkinti kad ir mazesniu kiekiu nuotrauku, bet uztai puikiai padarytomis, ka tu tikrai padarysi smile.gif
Atsakyti