Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ievukis @ 2011 04 28, 22:24)
Aciu,kolkas nerasyk.As jums tik stabdis busiu kolkas mirksiukas.gif

bet kokiu atveju susitiksim 4u.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 04 28, 22:28)

As irgi labai noreciau ir tikiuosi rasiu laiko smile.gif....
1. Kikirike
2. brumbrumai
3. Zirzė
4. Dalyja[/b]
5.Akasha

super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 28, 21:28)

Viskas turetu but gerai ir turetu atsigauti... Kolkas dar nenuleisk ranku ir pamegink gal jau kisti originalia batarke... Turetu jau but atsigaves... Nu baisi beda cia tave istiko, bet tikrai tikiuosi, kad atsigaus... Labai suprantu tave del tokiu nutikimu... nes pati irgi su pusiau neveikianciais sedziu... sad.gif (Tik mano ne tokiom sumom kainavo)

Gal žinok nekišiu... tik rytoj ryte... vis daugiau vilties bus... nakčiai eisiu miegoti su viltimi, kad rytoj bus viskas gerai...dėkui už rūpestėlį...
Atsakyti
paprasta 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Neužsifiksuokit ant tos "originalios" ir "neoriginalios", būna daug visur pripliaukšta netiesos 4u.gif Turiu aš patirties su visokiom baterijom, visokios technikos, esu daug išbandžius ir prisiskaičius. Net jei ir atsigaus, tai nereikš, kad būtinai dėl to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 28 balandžio 2011 - 21:49
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 28, 21:47)
paprasta  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Neužsifiksuokit ant tos "originalios" ir "neoriginalios", yra daug netiesos  4u.gif  net jei ir atsigaus, tai nereikš, kad būtinai dėl to.

na, svarbu, kad atsigautų... bus matyt...
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 04 28, 22:48)

4u.gif
Atsakyti
gal kam bus idomus straipsnis apie metering modes, angliskai
http://www.photograp...reads-the-light

ivedziau i google translate, tai imanoma suprasti esme blush2.gif
http://translate.goo...reads-the-light

Paprasta, tikiuosi viskas susitvarkys 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 04 28, 21:48)
tai va, linkiu tos laimės, gal tiesiog ką pajudinti tereikia. Tavo vietoje neščiau vietiniui bent pasižiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 28, 21:50)
tai va, linkiu tos laimės, gal tiesiog ką pajudinti tereikia. Tavo vietoje neščiau vietiniui bent pasižiūrėti.

kad čia Alytuje nelabai yra kam nešti... Reik į sostinę kur lėkti...

Ačiū visoms palaikančioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 04 28, 21:52)
kad čia Alytuje nelabai yra kam nešti... Reik į sostinę kur lėkti...

Ačiū visoms palaikančioms 4u.gif

Gal koks iš tų bendruomenių foto, kūdros? Nors tu labiau žinai tą savo erdvę. O gal palėk, va savaitgalis, nu pražilsi bijodama. bet jei ir atsigaus, reiktų, kad pažiūrėtų...
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 28, 22:50)

vat aš irgi taip sakiau 4u.gif
Atsakyti
As dar su velykine ateinu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Paprasta, linkiu, kad susitvarkytų pernakt fotoaparatas. O jei teks taisyti, gal tikrai išsinuomosi tom šventėm, nenukabink nosies 4u.gif

p.s. pasidžiaugsiu, kad ir iš Paprastos gavau Džiugesio. Kokią vistik nuostabią foto. Pasistačiau kol kas ant komodos, praeinu pro šalį, žvilgteliu, ir džiugina. Keista kažkaip, nes žmogus nuotraukoje visai nepažįstamas, o vat taip gera žiūrėti. Foto iš serijos su kaukėmis, bet SPALVOTA!!!! Kai tik turėsi savo dabartinį adresą, tai brūkštelk, aš tau turiu dvi foto suruošusi. Kažkuria prasme derinasi prie tavosios smile.gif

Ir kitoms suruošiu po foto, tik užtruksiu truputėlį su spausdinimu, dabar labai darbai užspaudė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 balandžio 2011 - 22:33