Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dar dedu kelias foto is vakarykštes fotosesijos, būtu mieli patarimai ka daryt kitaip, nes pirma mano fotosesija kitam žmogui tai patarimia laukiami, nuotraukos čia
QUOTE(Yvette @ 2011 04 28, 23:40)
Žinai, nėra blogai, bet tuo pačiu yra ir kas nepatinka. Ta storulė šakelė, einanti per veidą grožio neįneša. O šiaip šakelių šešėliai ant veido gražus, nors gal kiek ir per stiprūs. Kadangi jb foto, tai gal dramatiškesnė nuotaika labiau tiktų, bet merginos veido išraiška kitokia, tikrai ne dramatiška. Tuo pačiu ir ne džiugi. Neaišku kokia, gal tai kažkiek klaidina. Aišku per vėlu, bet norisi ją stumtelti kiek į kirę. Suknelė lig ir su raštais ar nėrinukais. Įdomu kaip spalvota atrodo.

žinok kol neparašei man ji visi į akis nekrito, o dabar ir man akis bado biggrin.gif . Pati nuotrauka mane veža, aš jaučiu nuo jos energija ir pabandysiu sakele panaikinti smile.gif)) kad išgelbėčiau nuotrauka
labai ačiū už pastebėjima

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 29, 06:53)
žiūrėjau ir galvojau,kad tikrai graži foto,bet kažkas trukdo,ir niekaip nesupratau kas kol Yvette nepasakė  doh.gif man ta storulė šaka perveidą nelabai ir ji viską gadina...kiti šešėlai nuo šakelių tokie smulkučiai grakštūs,o ta šaka tikrai tokia storulė blush2.gif na bet aišku,dabar jos nei ištrinsi nei patrauksi  unsure.gif bet šešėliai tikrai gražūs  ax.gif
Papildyta:
merginos aš vėl su savo foto  blush2.gif patarėt man pašviesinti,tą pirmą foto ,tai dabar geriau šiek tiek?

man pirma gerai, tik dabar man su antra kiek nesusižaidžia, dabar lyg per tamsios antros foto šakelės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 29, 09:01)

O dabar ir as vel noriu kritikos smile.gif Kas negerai, ka galima pataisyt?

o kodėl jb? Kitoje foto matėsi, kad tatuiruotės spalvos dera prie visos aplinkos. Čia tau kokios kėdės ar laiptų reikėjo. Nereikėtų Gottei taip persisukti ir tatuiruotės vistiek matytusi gerai. JB taip pat kitokio norisi, na bet šiandien nebežiežulausiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 29, 09:18)

žinok kol neparašei man ji visi į akis nekrito, o dabar ir man akis bado biggrin.gif . Pati nuotrauka mane veža, aš jaučiu nuo jos energija ir pabandysiu sakele  panaikinti smile.gif)) kad išgelbėčiau nuotrauka
labai ačiū už pastebėjima
man pirma gerai, tik dabar man su antra kiek nesusižaidžia, dabar lyg per tamsios antros foto šakelės g.gif

nu baik, nenaikink tos šakos. Palik tiesiog tokią, kokia yra. Ateičiai prisiminsi ir geriau gausis.
Papildyta:
Pandre, be pavadinimo nuotraukos tikrai to nepasakotų, ką norėjai parodyti. Man pirma foto padaužiškiausia, patinka. Kitų kažkaip net nereikia. Ir šiaip, gaila mergaitės.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 04 29, 08:23)
o kodėl jb? Kitoje foto matėsi, kad tatuiruotės spalvos dera prie visos aplinkos.  Čia tau kokios kėdės ar laiptų reikėjo. Nereikėtų Gottei taip persisukti ir tatuiruotės vistiek matytusi gerai. JB taip pat kitokio norisi, na bet šiandien nebežiežulausiu  smile.gif
[

Neee, buk ziezula, man patinka biggrin.gif kokio jb noretusi? nu nemoku as jo niekaip verst doh.gif noretusi ne tokio pilko, daugiau kontrasto? ar kaip? o kaip kompoziciskai ziurisi?
nespalvota man pasirode graziau, estetiskiau, nzn g.gif turiu dar viena foto kur maziau persikreipus, bet tada taip graziai neisryskeja tatuiruote, kad ten geles, o gaunasi tokie spalvoti blynukai g.gif tai pasirinkau sia
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 04 29, 08:26)
nu baik, nenaikink tos šakos. Palik tiesiog tokią, kokia yra. Ateičiai prisiminsi ir geriau gausis.

Pritariu. GI ne reklaminė kokia ar pan. biggrin.gif

Labas rytas.
Atsakyti
Mergaites, turiu durna klausima blush2.gif kaip is flickr cia foto idet? blush2.gif niekaip nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2011 04 29, 09:40)
Mergaites, turiu durna klausima blush2.gif  kaip is flickr cia foto idet? blush2.gif  niekaip nerandu doh.gif

Pirmame puslapyje yra parasyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 29, 09:01)

pirma mintis buvo - wow, kaip ir joreta, norėčiau tokios savo.
bet paskui pradėjau žiūrėt atidžiau. gal norėtųsi kiek daugiau į apačią matyt. nežinau, kodėl, bet iškart į galvą lenda pavadinimas "Curves" (moteriškos linijos). Ir galbūt norėtųsi kiek švelnesnės veido išraiškos, kad nebūtų tokia pikta lyg unsure.gif Ir galėtų kaklą labiau ištiesus būt, trūksta truputėlį. Nes iš galvos dalies (veidas, kaklas) atrodo tokia lyg pikta, nepatogiai, nejaukiai besijaučianti, o štai iš kūno dalies man ji tokia grynai moteriškas Curves įkūnijimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2011 04 29, 08:40)
Mergaites, turiu durna klausima blush2.gif  kaip is flickr cia foto idet? blush2.gif  niekaip nerandu doh.gif

spausk ant nuotraukos, tada atsiras view size ar pan. (viršuje dešinėje), įlysi ten, išsirinksi dydį, dešiniu pelės klavišu nukopijuoji adresą nuotraukos, atneši čia, žinelėj tarp kodo user posted image
O kol įkirsi, jei neaišku, tiesiog nukopijuoji adresą paieškos laukelyje, bus netiesioginė nuoroda...
Atsakyti
aciu labai wink.gif atsizvelgsiu i pastabas wink.gif nes va man tai kitaip atrodo, lyg ir visai koketiskai ta petuka kilstelejus. Idomu lb isgirst nuomone is sono. O apacios pati matau, kad dar daugiau prasosi doh.gif
tiesa, Joreta ne apie sita foto kalbejo tongue.gif o apie paskutine kur guli tarp zibuciu, sitos turbut dar nebuvo pastebejus tongue.gif
Atsakyti
Aciux, gizzy, Rita Gude 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 29, 08:01)

man visų pirma per pilkas jb, antras norėtusi švelnesės veido išraiškos ir pat kadravimas nepatinka, norėtus kad apatinė tatuiruotė matytusi ir moters linijos gražiai nusitestu ax.gif
Atsakyti
Mergytės, pirmadienį nuo ryto atvažiuosiu į Vilnių.. kas norėtų pabūti su manim kartu.. padėti surasti Taikos g. ... arba tiesiog taip...
Atsakyti