Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 05 01, 20:58)
As irgi imetu, ne kritikai, siaip.

grazu smile.gif tarsi bambuku giraitej man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 01, 21:07)
Prisijungiu prie sveikinimu:)

Visiska tiesa.Pastebejau, kad nesvarbu nei fokusas, nei nukapotos galunes.Svarbu yra kiti dalykai.
Papildyta:

hah.gif Stengemes gi su tevu biggrin.gif

Va būtent biggrin.gif
gerai jūs stengiates biggrin.gif , šita jau favorituose lotuliukas.gif

Įsidėčiau ir maijos, bet nerandu flickre cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 01 gegužės 2011 - 20:11
Uzbegu su keliom vakarykstes fotosesijos foto. wink.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Flickre daugiau
Atsakyti
Man labai patiko jb vertimas- kaip vertei?
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 05 01, 21:34)
Man labai patiko jb vertimas- kaip vertei?

Su Gradient Map.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 05 01, 20:22)
Uzbegu su keliom vakarykstes fotosesijos foto.  wink.gif

Puiki serija. Gražus modeliukas. Pora pastabėlių - dauguma foto per šviesios - nebesimato odos tekstūros. Labai suspausta - matosi, kad gražią aplinką turėjot - kodėl nedarei horizontalių foto?
Atsakyti
Visoms mamytėms..

user posted image

Sveikos gyvos..
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 01, 20:47)
Man per sviesu.Tarsi vaikui akytes jau skauda nuo saules.Bent jau man taip atrodo.

Siek tiek paryskinau akytes, gal todel taip atrodo... Turbut nereikejo, ilgai dar masciau, bet palikau ryskesnes smile.gif

QUOTE(frederica @ 2011 05 01, 20:55)
Visiškai nesutinku schmoll.gif
Kartais yra daug svarbesniu dalyku kadre nei nukirpta galune ar kreivas horizontas  smile.gif
Mano akim kadras  puikus.

Aciu labai 4u.gif Man siaip cia irgi nemaiso tos rankytes nukirptos, bet kai dar nelabai gerai ismanau kur gerai nukirpta, o kur nelabai, tai nesiginciju lotuliukas.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 05 01, 20:58)

Koks grazus vaikiukas wub.gif

frederica - flickr esu maijaz 4u.gif

kristukass - Pirmoji man truputi per sviesi, o pati pati graziausia ketvirta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 05 01, 13:47)
Dar viena nuotraukyte turiu is vakaryksciu vaiku gaudymu biggrin.gif Kaip jums sita? Labai lauksiu kritikos  ax.gif

nepatinka man cia j/b vertimas, ir mano akimis kazkaip nesiziuri fotografavimo kampas vaiko.

QUOTE(gotte @ 2011 05 01, 13:47)
Kuris variantas geriau ir kokia būtų kritika? g.gif
pirma grazai kompoziciskai ziurisi, daigiau erdves, suniukas nesuspaustas. Beje man labai patiko j.b vertimas

QUOTE(rarity @ 2011 05 01, 16:27)
Su Mamyčių diena visas  4u.gif
Rodausi su savo dovana Mamyčių dienos proga (ne kritikai wink.gif )

wooooooowwwww bigsmile.gif aina sau, as jauciu kelnes prideciau is baimes biggrin.gif

QUOTE(gotte @ 2011 05 01, 16:53)
Čia reportažiukas ne kritikai...iš šiandienos pasivaikščiojimo:

Labai smagiai laika apturrejo, suniukas ypatingai

QUOTE(Alabama @ 2011 05 01, 18:58)

kad ir ne kritikai, ale as pakritikuosiu-duoks daugiau tokiu aki dziuginanciu vaizdu cia!!! wub.gif
QUOTE(kristukass @ 2011 05 01, 19:22)
Uzbegu su keliom vakarykstes fotosesijos foto.  wink.gif

Saunuole, grazi sesija, grazus modelis. Man labiausiai akys uzkliuvo uz abieju paskutiniu- labai graziai mergina ikomponuota, 3-ioje spalvos labai grazios ir j.b vertimas superinis.

as siandien kazkaip savo pupa pafotkinau vonioj, ir padariau atradima- pasirodo vonioj liuksine sviesa besanti biggrin.gif
pakomentuokin flickeryje, kas netingit, ten du formatai, katras geriau? (matoma tik draugams) Nuotraukos
Atsakyti
Apturėjau ir aš fotosesiją, labai nedrąsu, bet dedu 4u.gif cool.gif

Daug jų ten, nors nespėjom ką žadėjom, bet atrinkau šiaip ne taip, man priimtiniausias... ne viskas pavyko, tai lijo, tai saulė švietė, laiko turėjom mažai, dar kortelę namie palikau... Na, žodžiu, būčiau dėkinga už kokį žodį.

user posted image

user posted image

user posted image

Čia matau, kad su ryškumu prastokai, bet gal gali būti... Taip gaila nuotraukos verysad.gif
user posted image

Daugiau čia

Ir atsiprašau, kad nepakomentuoju, žiauriai laiko nėr verysad.gif 4u.gif
Papildyta:
Ką prisimenu.

Olalala sveikinu su nuostabia švente wub.gif Labai džiauguosi smile.gif)

Kristuk, nuostabus modelis, pasaka. ten kur kažkam nepatiko šviesumas, man kaip tik patiko, bet daug kur ištikrųjų taip irgi norėtųsi mažesnių padegimų... Bet šiaip šaunuolė, linkiu ir toliau sėkmės smile.gif)

Laukine
ačiū už tokį mielą pasveikinimą bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 01 gegužės 2011 - 23:14
Kristuk, sauni sesija ir pasakisko grozio modelis wub.gif pritariu merginoms, kad kaikurios foto padegusios, pvz pirmoj atrodo tuoj nosis pradings smile.gif o siaip man patiko, ypac paskutine 4u.gif atrodo tokia naturali ir jb labai grazus wink.gif

Rita Gude, labiausiai patiktu pirmoji, bet gaila nukapotos plastakos ir kita ranka taip pat atrodo siek tiek nepatogiai, bet modelio veidas, zvilgsnis cia....rrrrr wub.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif antroj kazkas su modelio svilgsniu, gal jau ruosesi mirkset, ar kazkas, bet ziurisi nlb gerai. Trecia pabandyciau siek tiek pakirpt is desines. O paskutine kirpciau modeliui virs keliu ir gal pabandyciau jb verst wink.gif o siaip tikrai saunuole wink.gif ypac, jei tokios gan sudetingos salygos buvo wink.gif

Viskas tik mano subjektyvi nuomone wink.gif
Papildyta:
Tikiuosi nesupyksi smile.gif va ka mazdaug isivaizduoju
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
keliu pirma ND

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti