Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2011 05 01, 21:10)
Puiki serija. Gražus modeliukas. Pora pastabėlių -  dauguma foto per šviesios - nebesimato odos tekstūros. Labai suspausta - matosi, kad gražią aplinką turėjot - kodėl nedarei horizontalių foto?

Pritariu visom pastabom.

QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 01, 22:05)

Sveikos gyvos..

Sveika, baiges ikalinimas biggrin.gif

QUOTE(dosa @ 2011 05 01, 22:35)

Aciu:)

QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 01, 23:19)

Visur labai jauciasi gylis, grazi sviesa man.Spalvos geros-dera rubu ir akiu, plauku ir plytu sienos.Saunuole.Antroje kiek per daug virsaus, trecioj nepatinka kadravimas.
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 04 30, 21:55)
Siandien netycia pavyko nufotografuoti vaikus kartu smile.gif Ir tik viena vieninteli kadra, paskui kaip visada - issilakste 

labai šauni foto, emocijos per kraštus liejasi rolleyes.gif

QUOTE(maija @ 2011 05 01, 15:47)
Dar viena nuotraukyte turiu is vakaryksciu vaiku gaudymu biggrin.gif Kaip jums sita? Labai lauksiu kritikos 

ši jau taip nekabina, per daug saulės, vaikai pas tave nuostabaus grožio ax.gif

QUOTE(gotte @ 2011 05 01, 15:47)
Kuris variantas geriau ir kokia būtų kritika?

man kaip ir daugumai pirma 4u.gif

QUOTE(rarity @ 2011 05 01, 18:27)
Su Mamyčių diena visas  4u.gif

Rodausi su savo dovana Mamyčių dienos proga (ne kritikai

oooo bigsmile.gif tikiuosi ir fotoreportažas bus ax.gif

QUOTE(gotte @ 2011 05 01, 18:53)
Čia reportažiukas ne kritikai...iš šiandienos pasivaikščiojimo:

labai smagus smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 05 01, 20:58)
As irgi imetu, ne kritikai, siaip.

gražuoliukas ir foto labai liuks

QUOTE(kristukass @ 2011 05 01, 21:22)
Uzbegu su keliom vakarykstes fotosesijos foto.  wink.gif

kelias flickr pakomentavau, šaunuolė labai esi, modeliukas irgi puikus mirksiukas.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 02, 00:19)
Apturėjau ir aš fotosesiją, labai nedrąsu, bet dedu  4u.gif  cool.gif

gerai padirbėjai, man pirma, antra ir paskutinė patinka, o vat trečia nekabina ax.gif jau daug pakomentuota ir flickr mačiau, tai nebesikartosiu smile.gif Vanillos paskutinės jb variantas irgi neblogai žiūrisi.

QUOTE(Laura @ 2011 05 02, 08:41)
Sveikos 4u.gif 
keliu pirma ND

gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 05 02, 09:32)

Aciu, kitu dar nepadariau, bet tikiuosi greitu laiku "prisiduot", mokslai sia sav, bet pabaigsiu savo mokslus ir kibsiu i fotografavima bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, ačiū už komentarus, kritiką ir gėles 4u.gif manau, kad tiesiog nuvarysim dar kartą ir perfotografuosim su normalesniu oru, ištaisysiu klaidas.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 02, 08:46)
Sveikos, ačiū už komentarus, kritiką ir gėles  4u.gif  manau, kad tiesiog nuvarysim dar kartą ir perfotografuosim su normalesniu oru, ištaisysiu klaidas.

Noriu labai pagirti smile.gif Klaidų tikrai yra, bet iš esmės labai gerai 4u.gif Šaunuolės abi su modeliuku. Super gražus modelis. Beje, jos lūpytės tokios papūstos - čia natūraliai taip pas ją, ar papučia fotografuojant?
Atsakyti
rarity super ir aš norėčiau, pavydžiu blush2.gif

gotte labai smagus pasivaikščiojimas, meilas pasakojantis. O dėl šuns tai aš irgi už pirma

frederica ir Alabama net nemėginsiu ginčytis, nes daug kas yra subjektyvu, man nepatiko tai pabandžiau ir surašyt kas, nes dažnai parašoma nepatiko, o kodėl ir neaišku.
dėl nukapotų galūnių ir visų kitų taisyklių tikrai žinau kad n nuotraukų yra kurios vertinamos ir panašiai, ir kad tai nėra pagrindinis dalykas.
Jums patiko ir valio, man ne taip ir parašiau

Laura gerai ND

Dabar jau pačiai baisu dėti foto smile.gif)) na bet taip juk ir mokomės, iš klaidų, taigi jei kas ras laiko būtu malonu kad brūkšteltumėt kas patiko o kas ne nuotraukos čia
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 05 02, 08:55)
Noriu labai pagirti smile.gif Klaidų tikrai yra, bet iš esmės labai gerai  4u.gif  Šaunuolės abi su modeliuku. Super gražus modelis. Beje, jos lūpytės tokios papūstos - čia natūraliai taip pas ją, ar papučia fotografuojant?
Natūraliai (breketai). Kai kur ir jie tinka, specialiai neslėpėm 4u.gif Ačiū tau.
Atsakyti
Užsisakiau stovą ir galvutę biggrin.gif Velniop. sakė bus už 2 dienų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 02 gegužės 2011 - 09:55
QUOTE(gotte @ 2011 05 01, 16:53)
Čia reportažiukas ne kritikai...iš šiandienos pasivaikščiojimo:

Smagiai thumbup.gif net nusijuokiau

QUOTE(frederica @ 2011 05 01, 18:55)
Visiškai nesutinku
Kartais yra daug svarbesniu dalyku kadre nei nukirpta galune ar kreivas horizontas 
Mano akim kadras  puikus.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 05 01, 18:58)
As irgi imetu, ne kritikai, siaip.

bigsmile.gif jau fb maciau, labai faina

QUOTE(kristukass @ 2011 05 01, 19:22)
Uzbegu su keliom vakarykstes fotosesijos foto.

Man taip pat persviesintos, truputi erdves galetu daugiau buti, bet is esmes smagiai 4u.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 01, 21:05)
Visoms mamytėms..

rolleyes.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 05 02, 07:57)
net nemėginsiu ginčytis, nes daug kas yra subjektyvu, man nepatiko tai pabandžiau ir surašyt kas, nes dažnai parašoma nepatiko, o kodėl ir neaišku.
dėl nukapotų galūnių ir visų kitų taisyklių tikrai žinau kad n nuotraukų yra kurios vertinamos ir panašiai, ir kad tai nėra pagrindinis dalykas.
Jums patiko ir valio, man ne taip ir parašiau

na bet taip juk ir mokomės, iš klaidų, taigi jei kas ras laiko būtu malonu kad brūkšteltumėt kas patiko o kas ne nuotraukos čia

Nereikia teisintis mirksiukas.gif

Noretusi didesnio ivairumo, dabar- mergina uz saku, akis bado jai unsure.gif tas pat kaip ir ankstesnioji mergina unsure.gif dabar tu rodai ziedus, sakas, o ju fone mergina, noretusi atvirksciau, kad butu mergina sakeliu fone. Arba kitokio ispildymo.
Ant suoliuko- koja paciam centre, o ji taaaip nepatogiai atrodo.
trecioj virsaus kiek per daug, reikejo rankas ties alkunem kirsti.
Patiko kur stovi medziu sesely prie tvoros, kur guli ant suoliuko, bet reikejo vos kairen zengti, kad butu ritmas matomas- tolstantys suoliukai.

Is esmes neblogai 4u.gif gerai, kad darai ir bandai- mokiniesi, kita kart i daugiau detaliu atkreipsi demesi fotografuodama 4u.gif
Atsakyti
Aciu, kas nepatingejot brukstelt kometaru prie vakaryksciu nuotrauku 4u.gif

Rita Gude, tavo irgi flickeryje pakomentavau, einu dar vieninteles ten pat pakomentuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 05 02, 10:56)
Aciu, kas nepatingejot brukstelt kometaru prie vakaryksciu nuotrauku  4u.gif

[

O man nerodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 02, 09:59)
O man nerodo unsure.gif

padariau tave draugu-turetum matyt dabar wink.gif
Atsakyti