Visiems laba diena! Mes nuo rugsejo bandysim lankyti darzeli. Norejau suzinoti sio darzelio tvarkarasti. Gal kas gali parasyti?

QUOTE(Lapinuke @ 2008 07 31, 13:20)
Ir mes uzsirase i si darzeli,nors man sake kad ten vietu nebus nuo rudens,bet as vistiek eisiu nes mes pagal gyvena vieta o jei nepriims teks pyktoju ten aiskintis ir jei bus priimti vaikuciai ne pagal gyv vieta tada teks jiems kraustytis pagal savo gyv vieta

idomus jusu poziuris, kaip zinote dabar nebesvarbu gyvenama vieta, galima rinktis vaika vesti kur nori, pavyzdziui prie darbo ir panašiai. ir tikrai tie vaikuciai kurie buvo anksciau užrašyti niekur nesikraustys, galite tuo net neabejoti !
QUOTE(gegutis @ 2008 08 13, 10:01)
idomus jusu poziuris, kaip zinote dabar nebesvarbu gyvenama vieta, galima rinktis vaika vesti kur nori, pavyzdziui prie darbo ir panašiai. ir tikrai tie vaikuciai kurie buvo anksciau užrašyti niekur nesikraustys, galite tuo net neabejoti !
gyvenama vieta gal ir nesvarbu, bet kažkodėl darželių direktorės tai nuoloat akcentuoja

p.s. į Pipirą mes papuolėm be jokio vargo - nei protekcijų, nei vokelio, nei eilių

QUOTE(Laumė* @ 2008 08 13, 10:18)
gyvenama vieta gal ir nesvarbu, bet kažkodėl darželių direktorės tai nuoloat akcentuoja
p.s. į Pipirą mes papuolėm be jokio vargo - nei protekcijų, nei vokelio, nei eilių

Butent sito darzelio direktores poziuris, kad pirmynybe teikiama tiems vaikams, kuriu teveliai pasirupino ir is anksto uzrase savo vaikucius, ir gyvenamoji vieta nesvarbi. Beje, del gyvenamuosios vietos, ten salia 200 m atstumu yra dar 3 darzeliai, tai jei kam pagal vieta gali eiti ir tenai...
QUOTE(irchik @ 2008 08 13, 14:58)
Butent sito darzelio direktores poziuris, kad pirmynybe teikiama tiems vaikams, kuriu teveliai pasirupino ir is anksto uzrase savo vaikucius, ir gyvenamoji vieta nesvarbi. Beje, del gyvenamuosios vietos, ten salia 200 m atstumu yra dar 3 darzeliai, tai jei kam pagal vieta gali eiti ir tenai...
mes net neužsirašę patekom į šį darželį.
tiesiog atėjom, sakom reikia, pavaduotoja sako - ok, jokių problemų, laisvų vietų sočiai

ir jau sekančią savaitę pradėjom lankyti

QUOTE(Laumė* @ 2008 08 13, 15:03)
mes net neužsirašę patekom į šį darželį.
tiesiog atėjom, sakom reikia, pavaduotoja sako - ok, jokių problemų, laisvų vietų sočiai

visur tu vietų sočiai, tik tos direktorės išsidirbinėja. Maždaug: jūs dabar eilėje 18 o priimsime tik 17 nežinau nežinau... šaudyt tokias reikią, arba statyt rotušės aikštėje ir iš kiaušinių mėtyt.
QUOTE(gegutis @ 2008 08 13, 15:10)
visur tu vietų sočiai, tik tos direktorės išsidirbinėja. Maždaug: jūs dabar eilėje 18 o priimsime tik 17 nežinau nežinau... šaudyt tokias reikią, arba statyt rotušės aikštėje ir iš kiaušinių mėtyt.
būtent.

kartais tiesiog mykia, kad net tiesiai paklausi - gal darželį ar ką nors paremt finansiškai reikia

QUOTE(gegutis @ 2008 08 13, 15:10)
Na, cia tikrai ne apie sio darzelio direktore, ir pati su ja jau metus bendrauju ir mano drauge megino pas ja eiti.... Ji tikrai nemegina isviliuoti babkiu ar panasiai...
Jei yra vietu - priima, jei eile- sako laukiti, jei be sansu- taip ir pasako (kaip mano draugei) ir jokios babkes nepades...
QUOTE(irchik @ 2008 08 13, 14:58)
Yra tie trys darželiai, bet į juos kur kas ilgesnės eilės

QUOTE(innguta @ 2008 08 06, 10:08)
dabar yra dvi, bet girdejau kad nuo rugsejo bus keturios.
zuikuciu ir varliuku
Mes lankom nuo 1 m. ir 4 men. viskas sekasi puikiai

zuikuciu ir varliuku

Mes lankom nuo 1 m. ir 4 men. viskas sekasi puikiai

na va kiek jums cia naujos chebros pririnks, o mes jau nuo rudenio i kita grupe kraustomes, greiciausiai i bitutes ir labai tuo dziaugiuosi, nes man aukletojos patinka toje grupeje

į Pelėdžiukų grupę dabar ėjo mano vyresnysis, bet tik kaip į pavaduojamą grupę, tai, net nežinau, auklėtojos nei blogo, nei gero įspūdžio nepaliko, na kažkaip net nežinau, jokių jausmų

QUOTE(viktutes @ 2008 08 13, 23:54)
na va kiek jums cia naujos chebros pririnks, o mes jau nuo rudenio i kita grupe kraustomes, greiciausiai i bitutes ir labai tuo dziaugiuosi, nes man aukletojos patinka toje grupeje
, aišku bus matyti, kaip ten bus, kai pradės lankyti
į Pelėdžiukų grupę dabar ėjo mano vyresnysis, bet tik kaip į pavaduojamą grupę, tai, net nežinau, auklėtojos nei blogo, nei gero įspūdžio nepaliko, na kažkaip net nežinau, jokių jausmų

mes Bitučių grupėje

Auklėtoja Marina tikrai labai faina.
Dabar tai pavaduojančią Pelėdžiukų grupę lankom. dėkui dievui, kad pasikeitė auklėtojos ten, nes prieš porą sav., tai su ašaromis kas rytą palikdavau

sveiki,
mes pradedam lankyti lopselio varliuku grupe jau nuo rugpjucio 27 d. nes tada jau bus gryzusios aukletojos. Lyg ir sake bus aukletojos elvyra ir kita vardo nepamenu, gal galite placiau aprasyti varliuku grupe , joje dirbancias aukletojas? Kiek laiko pratinote vaika prie lopselio,mums 1m 9 men.
mes pradedam lankyti lopselio varliuku grupe jau nuo rugpjucio 27 d. nes tada jau bus gryzusios aukletojos. Lyg ir sake bus aukletojos elvyra ir kita vardo nepamenu, gal galite placiau aprasyti varliuku grupe , joje dirbancias aukletojas? Kiek laiko pratinote vaika prie lopselio,mums 1m 9 men.