Įkraunama...
Įkraunama...

Šnipiškės: Pipiras

QUOTE(viktutes @ 2008 08 13, 23:54)
na va kiek jums cia naujos chebros pririnks, o mes jau nuo rudenio i kita grupe kraustomes, greiciausiai i bitutes ir labai tuo dziaugiuosi, nes man aukletojos patinka toje grupeje biggrin.gif , aišku bus matyti, kaip ten bus, kai pradės lankyti biggrin.gif

į Pelėdžiukų grupę dabar ėjo mano vyresnysis, bet tik kaip į pavaduojamą grupę, tai, net nežinau, auklėtojos nei blogo, nei gero įspūdžio nepaliko, na kažkaip net nežinau, jokių jausmų biggrin.gif

Na, nezinau i kuria grupe mes eisim (kaip ji amksciau vadinosi) daba lyg tai vadinsis nykstukai. Bet viena aukletoja bus Asta, kitos nezinau. Tik zinau, kad grupe bus nesuremontuota ir joje bus pacios seniausios lovytes visame darzelyje, o man tas visai nepatinka g.gif
Kalbejau su direktore, sako siemet biudzete nera babkiu sioje grupeje keisti lovyciu, nes remontuoja tas naujai gautas patalpas, kur pereis kita buvusiu lopselinuku grupe (t.y. pereis varliukai).
As tai mielai pati prisideciau prie tu loveliu pirkimo, nes tikrai suprantu, kad pinigu darzeliai gauna negausiai ir tie pinigai eis butent musu vaikuciams. Nenoriu, kad maniskis jau nuo 3 metu gadintu sau stubura schmoll.gif
Atsakyti
mamytes, kuriu vaikuciai jau lanko darzeli pasakykit kaip buna su rugsejo 1 svente. Gelytes vaikuciai nesa abiem aukletojoms ar vienai, kuri buna ryte, o gal ir seimininkutei?
Atsakyti
QUOTE(innguta @ 2008 08 25, 09:43)
mamytes, kuriu vaikuciai jau lanko darzeli pasakykit kaip buna su rugsejo 1 svente. Gelytes vaikuciai nesa abiem aukletojoms ar vienai, kuri buna ryte, o gal ir seimininkutei?

šeimininkute tai būtų negražu palikt be gėlių, kaip nesvarbią personą mirksiukas.gif
o ji juk ne ką mažiau su vaikučiais bendrauja nei aklėtoja
Atsakyti
QUOTE(irchik @ 2008 08 18, 16:33)
Na, nezinau i kuria grupe mes eisim (kaip ji amksciau vadinosi) daba lyg tai vadinsis nykstukai. Bet viena aukletoja bus Asta, kitos nezinau. Tik zinau, kad grupe bus nesuremontuota ir joje bus pacios seniausios lovytes visame darzelyje, o man tas visai nepatinka g.gif
Kalbejau su direktore, sako siemet biudzete nera babkiu sioje grupeje keisti lovyciu, nes remontuoja tas naujai gautas patalpas, kur pereis kita buvusiu lopselinuku grupe (t.y. pereis varliukai).
As tai mielai pati prisideciau prie tu loveliu pirkimo, nes tikrai suprantu, kad pinigu darzeliai gauna negausiai ir tie pinigai eis butent musu vaikuciams. Nenoriu, kad maniskis jau nuo 3  metu gadintu sau stubura schmoll.gif

Sveiki, Asta labai gera aukletoja, lankeme pas ja nuo mazens, dabar jau 7 klase eisim. Pernai musu lauke toks pats likimas, lankome Gėlyčių grupę. Darėme visą vasarą remontą, rinkome po 350 lt, pirkome lovytes, stalus ir kėdes, kilimą ir t.t. darželis prisidėjo suremontuodamas tualetus ir kranus . Gerai, kai pagalvoji, kad tavo vaikelis 4 metus toje grupėje bus.
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2008 08 25, 08:50)
šeimininkute tai būtų negražu palikt be gėlių, kaip nesvarbią personą  mirksiukas.gif
o ji juk ne ką mažiau su vaikučiais bendrauja nei aklėtoja

tai butent, kol aukletojos atsotogavo, seimininkutes skyre visa demesi musu mazyliams. Uz tai jai didziausia aciu galiu pasakyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egleee @ 2008 08 18, 14:35)
sveiki,
mes pradedam lankyti lopselio varliuku grupe jau nuo rugpjucio 27 d. nes tada jau bus gryzusios aukletojos. Lyg ir sake bus aukletojos elvyra ir kita vardo nepamenu, gal galite placiau aprasyti varliuku grupe , joje dirbancias aukletojas? Kiek laiko pratinote vaika prie lopselio,mums 1m 9 men.

sveiki, ir mes busim toje pat grupeje, siandien buvome uzsuke, bet dar aukletojos nera.. man tik keista pasirode kad visos durys darzelyje atviros, vaikai kur nori ten laksto.. gal cia tik pirmas toks ispudis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvanse: 25 rugpjūčio 2008 - 20:43
QUOTE(egleee @ 2008 08 18, 14:35)
sveiki,
mes pradedam lankyti lopselio varliuku grupe jau nuo rugpjucio 27 d. nes tada jau bus gryzusios aukletojos. Lyg ir sake bus aukletojos elvyra ir kita vardo nepamenu, gal galite placiau aprasyti varliuku grupe , joje dirbancias aukletojas? Kiek laiko pratinote vaika prie lopselio,mums 1m 9 men.

mes pradejome lankyti varliuku grupe. bet kol kas ten senieji varliukia tupi, kurie lyg ir si 5dieni jau turetu ishsikelti i antra aukshta. kol kas zinome kas bus musu seimininkele, nes ji jau dirba. O aukletojos pakaitom ir kiek supratom musu dar nera. Tai laukiam rugsejo pirmos savaites kol viskas stos i savas vietas. Manishkis kol kas lieka su asarom, jam tas manes paleidimas yra tragedija. Nors jau pries tai uzhsienyje metus vaiksciojo i darzheli. Aukletoja sako, kad greitai nurimsta ir randu linksma. Tik nieko nevalgo ir atsisako eiti i miegamaji miegoti. Shiandien miegojo zaidimu kambaryje doh.gif

Beje, mano pastebejimas - kad tragiskai nera zaislu varliuku grupeje arba jau tokios "ishkasenos", kad mes tubut su tokiais vaikysteje zaidem. Viena aukletoja sake, kad dabar zaislai paslepti, kad vaikai ju nesutrintu labai, nes daug laiko leidzia lauke ir yra ka veikti. Atseit, rugsejo 1a bus ishskirta grupems zaislu. Bus matyt.
Papildyta:
QUOTE(innguta @ 2008 08 25, 13:55)
tai butent, kol aukletojos atsotogavo, seimininkutes skyre visa demesi musu mazyliams. Uz tai jai didziausia aciu galiu pasakyti  wub.gif

man atrodo mateme jusu Armanduka. Direktore minejo, kad labai fainas vaikas. Ir man pasirode jis labai labai fainutis wub.gif Stovejo kieme ir akeles tryne, miegucio norejo. Aukletoja sake, kad labai anksti i darzheli atvede tevai ta diena. biggrin.gif Tik jis ne varliuku grupeje kaip supratau, nes nemaciau su manishkiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frane: 27 rugpjūčio 2008 - 21:59
QUOTE(Frane @ 2008 08 27, 21:59)
Beje, mano pastebejimas - kad tragiskai nera zaislu varliuku grupeje arba jau tokios "ishkasenos", kad mes tubut su tokiais vaikysteje zaidem. Viena aukletoja sake, kad dabar zaislai paslepti, kad vaikai ju nesutrintu labai, nes daug laiko leidzia lauke ir yra ka veikti. Atseit, rugsejo 1a bus ishskirta grupems zaislu. Bus matyt.
Papildyta:
man atrodo mateme jusu Armanduka. Direktore minejo, kad labai fainas vaikas. Ir man pasirode jis labai labai fainutis  wub.gif  Stovejo kieme ir akeles tryne, miegucio norejo. Aukletoja sake, kad labai anksti i darzheli atvede tevai ta diena.  biggrin.gif Tik jis ne varliuku grupeje kaip supratau, nes nemaciau su manishkiu.

Del zaisliuku, tai ju tikrai yra pakankamai, jie tais zaisliukais dalinasi su visomis grupemis, kokia ciuozykla karta buna pas zuikucius, kartais pas varliukus.

Gal ir mano Armandukas, toks mazutis jis wub.gif Aciu uz grazu zodi, smagu, kad ir direktorei patinka maziukas..jis kai atvedziau visam darzelyje buvo maziausias tai ejo per rankas visoms aukletojoms. Mes zuikuciu grupeje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2008 08 27, 23:59)
mes pradejome lankyti varliuku grupe. bet kol kas ten senieji varliukia tupi, kurie lyg ir si 5dieni jau turetu ishsikelti i antra aukshta. kol kas zinome kas bus musu seimininkele, nes ji jau dirba. O aukletojos pakaitom ir kiek supratom musu dar nera. Tai laukiam rugsejo pirmos savaites kol viskas stos i savas vietas. Manishkis kol kas lieka su asarom, jam tas manes paleidimas yra tragedija. Nors jau pries tai uzhsienyje metus vaiksciojo i darzheli. Aukletoja sako, kad greitai nurimsta ir randu linksma. Tik nieko nevalgo ir atsisako eiti i miegamaji miegoti. Shiandien miegojo zaidimu kambaryje  doh.gif

Papildyta:
man atrodo mateme jusu Armanduka. Direktore minejo, kad labai fainas vaikas. Ir man pasirode jis labai labai fainutis  wub.gif  Stovejo kieme ir akeles tryne, miegucio norejo. Aukletoja sake, kad labai anksti i darzheli atvede tevai ta diena.  biggrin.gif Tik jis ne varliuku grupeje kaip supratau, nes nemaciau su manishkiu.

O kas jus tokie? Kokiu vardu? Maniskis Kristijonas, vakar kartu pabuvom 2 valandas, tai buvo gerai, kai mama salia, o siandien jau viena palikau porai valandu tai visas praverke, atejau pasiimt, tai net iki namu kol vaziavom kukciojo. Dar vienas berniukas Deividukas irgi verke (gal tai zvanse tavo?????), visi jie verkia, aukletoja sako nera ne vieno kuris nepriprastu, visi pereina verkimo stadija. o ka daryt i darba reikia juk sad.gif Gal kita savaitele bus geriau, ateis musu aukletoja ir didesni varliukai iseis. manau kad pripras nors labai sirdi skauda....
Atsakyti
QUOTE(egleee @ 2008 08 28, 13:14)
O kas jus tokie? Kokiu vardu? Maniskis Kristijonas, vakar kartu pabuvom 2 valandas, tai buvo gerai, kai mama salia, o siandien jau viena palikau porai valandu tai visas praverke, atejau pasiimt, tai net iki namu kol vaziavom kukciojo. Dar vienas berniukas Deividukas irgi verke (gal tai zvanse tavo?????), visi jie verkia, aukletoja sako nera ne vieno kuris nepriprastu, visi pereina verkimo stadija. o ka daryt i darba reikia juk sad.gif Gal kita savaitele bus geriau, ateis musu aukletoja ir didesni varliukai iseis.  manau kad pripras nors labai sirdi skauda....

maniskis vardu Grigas. toks baltapukis. jis verkia tik paciu palikimo momentu. paskui labai greitai nurimsta. aukletoja sake, kad siandien labai linksmas buvo. dar pora dienu ir viskas bus gerai. labai tikiuosi, nes jau pirmadieni startuoju su darbais rolleyes.gif

aukletoja minejo, kad vienas vaikiukas shen praverke. vargsiukas wub.gif

beje, klausiau del aukletoju. tai sake, kad viena aukletoja - kuri rytais dabar vis buna - bus nuolatine, butent musu varliuku. dar viena turetu pasirodyti kita savaite.

o kaip jums del zaislu pasirode?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frane: 28 rugpjūčio 2008 - 21:45
QUOTE(Frane @ 2008 08 28, 23:40)
maniskis vardu Grigas. toks baltapukis. jis verkia tik paciu palikimo momentu. paskui labai greitai nurimsta. aukletoja sake, kad siandien labai linksmas buvo. dar pora dienu ir viskas bus gerai. labai tikiuosi, nes jau pirmadieni startuoju su darbais  rolleyes.gif

aukletoja minejo, kad vienas vaikiukas shen praverke. vargsiukas  wub.gif

beje, klausiau del aukletoju. tai sake, kad viena aukletoja - kuri rytais dabar vis buna - bus nuolatine, butent musu varliuku. dar viena turetu pasirodyti kita savaite.

o kaip jums del zaislu pasirode?

Tai vakar kai atejom tai jis vienas zaide o visi valge tada linksmas buvo smile.gifo kiek Grigui metuku ? Man tai sake kad lyg si aukletoja kuri dabar buna iseis su varliukais didesniais, tik seimininkele liks, nes si aukletoja vis kartojo ateis kita jusu aukletoja bus geriau.
O del zaislu, na skurdoka, ne kaip namie, bet nieko nepadarysi, maniskiui masinu uztenka, tik kad jam jos nelabai rupi kai as iseinu sad.gif((
Atsakyti
QUOTE(egleee @ 2008 08 29, 07:30)
Tai vakar kai atejom tai jis vienas zaide o visi valge tada linksmas buvo smile.gifo kiek Grigui metuku ? Man tai sake kad lyg si aukletoja kuri dabar buna iseis su varliukais didesniais, tik seimininkele liks, nes si aukletoja vis kartojo ateis kita jusu aukletoja bus geriau.
O del zaislu, na skurdoka, ne kaip namie, bet nieko nepadarysi, maniskiui masinu uztenka, tik kad jam jos nelabai rupi kai as iseinu sad.gif((

aukletojos pacios nezhino kas su kuo bus biggrin.gif viena vienaip sako, kita - kitaip. laukiam kitos savaites - gal pagaliau bus viskas aishku. smile.gif

Grigas yra 2006 sausio. turim nora ji su vyresniais leisti, bet kol kas vietu nera. jei metu eigoj kazhkas atkris, tai zadejo perkelti. tik nezhinau ar noriu i senuju varliuku grupe patekti, vienas vaikas truputi mus nugasdino savo elgesiu rolleyes.gif

kaip jums siandien sekesi? manishkis liko be asaru. cool.gif
Atsakyti