QUOTE(viktutes @ 2008 08 13, 23:54)
na va kiek jums cia naujos chebros pririnks, o mes jau nuo rudenio i kita grupe kraustomes, greiciausiai i bitutes ir labai tuo dziaugiuosi, nes man aukletojos patinka toje grupeje
, aišku bus matyti, kaip ten bus, kai pradės lankyti
į Pelėdžiukų grupę dabar ėjo mano vyresnysis, bet tik kaip į pavaduojamą grupę, tai, net nežinau, auklėtojos nei blogo, nei gero įspūdžio nepaliko, na kažkaip net nežinau, jokių jausmų

į Pelėdžiukų grupę dabar ėjo mano vyresnysis, bet tik kaip į pavaduojamą grupę, tai, net nežinau, auklėtojos nei blogo, nei gero įspūdžio nepaliko, na kažkaip net nežinau, jokių jausmų

Na, nezinau i kuria grupe mes eisim (kaip ji amksciau vadinosi) daba lyg tai vadinsis nykstukai. Bet viena aukletoja bus Asta, kitos nezinau. Tik zinau, kad grupe bus nesuremontuota ir joje bus pacios seniausios lovytes visame darzelyje, o man tas visai nepatinka

Kalbejau su direktore, sako siemet biudzete nera babkiu sioje grupeje keisti lovyciu, nes remontuoja tas naujai gautas patalpas, kur pereis kita buvusiu lopselinuku grupe (t.y. pereis varliukai).
As tai mielai pati prisideciau prie tu loveliu pirkimo, nes tikrai suprantu, kad pinigu darzeliai gauna negausiai ir tie pinigai eis butent musu vaikuciams. Nenoriu, kad maniskis jau nuo 3 metu gadintu sau stubura