Įkraunama...
Įkraunama...

Šnipiškės: Pipiras

QUOTE(virguteus @ 2008 09 05, 10:03)
sveika,
mano vaikas lano peledziuku grupe, bet aukletoja ne Virginija, o berods Irena...gal yra dvi peledziuku grupes. kiek tavo vaikui metu?
ax.gif

sveika,
zinok, kai atvedziau rugsejo 2 - and duru buvo peledziukai uzrasas, bet dabar jau ji nueme, tai kokioj mes grupej nezinau tongue.gif
Bet aukletoja Virginija tikrai. Mano Matui 2.2 smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Labai gaila, bet ryt neisim darziukan: apsislogavo mano mergyte verysad.gif Nieko labai baisaus, bet nesinori zarazos nesiot ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
na va, sveikateles Lukrecijai 4u.gif
ir maniskiui sloga iki keliu, teks sedeti namie doh.gif
Musu grupe pasirodo Skruzdeliukai, ieskom grupioku smile.gif
Atsakyti
vakar prisijuokiau biggrin.gif nuejau saviskio pasiimti, o didesni vaikai salia traukini ishsineshe zaidzia. maniskis pabludes del to traukinio. as pritupiau, sakau "labas". maniskis galva purto, sako "ne", rodo i traukini "noriu". ir atsisako namo eit. tai tada kristijonas atbego pas mane, uzhsilipo man ant keliu, apsikabino stipriai ir ciaushka kazhka lotuliukas.gif manishkis kai pamate, tai greit apsigalvojo ir namo uzhsimane lotuliukas.gif

aukletojos sake, kad kristijonas labai meilus vaikutis wub.gif bet tikrai toks be skrupulu. dzin, kad ne mama. svarbu, kad yra pas ka ant keliu uzhsiropshti ir apsikabinti wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frane: 09 rugsėjo 2008 - 07:37
QUOTE(Frane @ 2008 09 09, 09:35)

aukletojos sake, kad kristijonas labai meilus vaikutis  wub.gif bet tikrai toks be skrupulu. dzin, kad ne mama. svarbu, kad yra pas ka ant keliu uzhsiropshti ir apsikabinti  wub.gif  lotuliukas.gif

Aha, as irgi, kai ateinu, tai visada nors truputi ant keliu palaikau. biggrin.gif
As siandien savo maziuka pirma karta 2 valandom palikau, tai verke, vargselis. verysad.gif Gerai nors as sito nemaciau. Bet paskui pats is saves juokesi ir man su entuziazmu pasakojo, kaip tos 2 valandos praejo, o rytoj, sako vel eisiu. Vat ir suprask, ar jam ten patinka, ar ne. Nes mes su vyru taip sugalvojome. Jeigu nepritaps ir visa rugseji verks, tai dar metams namuose pasiliksim. O jeigu man galima butu uz ji i darza eiti, tai ir eiciau. Miegociau tikrai laiku. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo psamafa: 09 rugsėjo 2008 - 17:34
[quote=psamafa,2008 09 09, 17:30]
[/quote]
Aha, as irgi, kai ateinu, tai visada nors truputi ant keliu palaikau. biggrin.gif
As siandien savo maziuka pirma karta 2 valandom palikau, tai verke, vargselis. verysad.gif Gerai nors as sito nemaciau. Bet paskui pats is saves juokesi ir man su entuziazmu pasakojo, kaip tos 2 valandos praejo, o rytoj, sako vel eisiu. Vat ir suprask, ar jam ten patinka, ar ne. Nes mes su vyru taip sugalvojome. Jeigu nepritaps ir visa rugseji verks, tai dar metams namuose pasiliksim. O jeigu man galima butu uz ji i darza eiti, tai ir eiciau. Miegociau tikrai laiku. biggrin.gif
[/quote]

visi vaikai pereina ta verkimo laika. taip, kad tik kantrybes ir negalvokit, kad ten jam blogai. musishkis pries metus irgi labai verkdavo. o dabar 2 gaidelius traukia, nors darzhelis ir naujas jam, ir vaikai kiti biggrin.gif
viskas bus gerai. leiskit Iljai su vaikais bendrauti smile.gif
beje, Iljos ir manishkio spinteles greta wub.gif
Atsakyti
beje, Iljos ir manishkio spinteles greta  wub.gif
Katinu megejai mirksiukas.gif
Palikau vel tik 2 valandom ir visa laika praverke. verysad.gif O kai atejau pries pietu miega atsiimti, tai nustebau, kad Grygas irgi verke ir teti minejo. Man atrodo, kad Lilijai su maziukais geriau sekasi, negu Alvyrai.
Atsakyti
QUOTE(psamafa @ 2008 09 10, 15:55)
Palikau vel tik 2 valandom ir visa laika praverke.  verysad.gif O kai atejau pries pietu miega atsiimti, tai nustebau, kad Grygas irgi verke ir teti minejo. Man atrodo, kad Lilijai su maziukais geriau sekasi, negu Alvyrai.

Saviske siandien irgi visa verkiancia palikau verysad.gif O apie 13val paskambino aukletoja Alvyra ir paprase ja pasiimt, nes , sake, istisai verkia, nemiega ir neleidzia kitiems vaikams miegot doh.gif Aisku, atvarem su vyru pasiimt ja. O ji, toks jausmas, visiskai namo nenori doh.gif Na, bet jau vezemes. Bet uztat grizus beveik visa laika praverke, niekas nedziugino unsure.gif unsure.gif Tai taip ir likau nesupratus, kame reikalas g.gif
O kad Lilei geriau sekasi, tai cia faktas drinks_cheers.gif
Atsakyti
paskaiciau as cia jusu komentaru apie aukletoja Alvyra, tai manau cia ne vaikuose problema, o buten Aukletojoje. Nemoka matyt ji su vaikais..

uzejau karta i Jusu grupe pasiteirauti kaip Kristijonas ar neverkia. tai kaip atsisuko, kaip atšove, tai tokia soka gavus ir isejau. blink.gif
Atsakyti
Susirgo mano Iliushenka. verysad.gif Siandien nakti net issigandau: t 39,5, guli, liudnom akytem i mane ziuri, sako: "ate". Tai greitai paracetamolio zvakute ikisau. Ir jam ir man palengvejo, pas gydytojaja jau apsilankeme. Ji "nuramino", kad darzeliniai vaikai visi serga. Iki treciadienio darzeliui "ate". verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktussi @ 2008 09 05, 13:34)
sveika,
zinok, kai atvedziau rugsejo 2 - and duru buvo peledziukai uzrasas, bet dabar jau ji nueme, tai kokioj mes grupej nezinau  tongue.gif
Bet aukletoja Virginija tikrai. Mano Matui 2.2  smile.gif

mano sūnui 4 metai ir eina jis į pelėdžiukų grupę. gal kas veda? koki atsiliepimai? ispūdžiai patirtis?
ai.gal dar galite paaiškinti, vaikų rūbinėlėje parašyta dviejų auklėtųjų vardai ir pavardės, bet aš matau tik vieną, o kada antroji bus? nes vaikui dar tik pirmos savaitės, bijau, kad staiga pasikeitus auklėtojai dings noras eiti i darželį.
nors mano sūnus didelis, ne lopšelinukas, bet kiekvienas rytas ašarų pakalnė ax.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(psamafa @ 2008 09 11, 13:17)
Susirgo mano Iliushenka.  verysad.gif Siandien nakti net issigandau: t 39,5, guli, liudnom akytem i mane ziuri, sako: "ate". Tai greitai paracetamolio zvakute ikisau. Ir jam ir man palengvejo, pas gydytojaja jau apsilankeme. Ji "nuramino", kad darzeliniai vaikai visi serga. Iki treciadienio darzeliui "ate".  verysad.gif

mes irgi sergam vakar Kristijono kai atejau paimti tai aukletoja Lile sake kad atsikele ir buvo temp,vakare uzkilo iki 37.5, siandien pas gydytoja buvom tai darzeliui iki pirmadienio ate, tikiuosi pasveiks

O mano Kristijona tai visas darzelis jau turbut pazista, nes bega pas visus, koks tik suauges ateina tai ir lekia smile.gif bet jau ramiau aukletoja sake kad jau nebeverkia, miega ilgiau, viska valgo. Aukletoja Lile ir man ir Kristijonui labiau patinka net neverkia is ryto kai palieku, o kai buna Alvyra tai verkia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleee: 11 rugsėjo 2008 - 13:13