Įkraunama...
Įkraunama...

Šnipiškės: Pipiras

QUOTE(psamafa @ 2008 09 11, 12:17)
Susirgo mano Iliushenka.  verysad.gif

Oi, sveikatytes maziukui 4u.gif 4u.gif Ir lauksim pasirodant grupej mirksiukas.gif

QUOTE(egleee @ 2008 09 11, 14:12)
1.mes irgi sergam
2.O mano Kristijona tai visas darzelis jau turbut pazista,

1.Sveikateles ir Kristijonui 4u.gif 4u.gif
2.Kaip nepazint ir nemylet tokio fainuolio wub.gif

O mes tai siandien nejom i darzeli, nes Lukrecija lydejo mamyte vairavimo egzamino laikyt ax.gif hihihi.gif Rytoj bandysim nueit ir pabut tik iki miego, nes kazkokios tragedijos pasidare su pietu miegeliu doh.gif Visada uzmigdavo pati, o dabar jau kelinta diena ne pro kur schmoll.gif Lipa is lovytes ir viskas, migdosi tik, jei supu ant ranku doh.gif
Atsakyti
mes vis dar sergam gali but kad ir pirmadieni neateisim i darzeli sleep.gif schmoll.gif .
Kaip Lukrecijai darzelyje sekesi? O beje mamos is varliuku grupes, jums sake aukletojos kad vienkartines pirstines atnesti reikia ir popieriniu ranksluosciu, reikalingos kai vaikui uzpakaliuka plauna po kakojimo, ar man vienai cia liepe g.gif o gal jusiskiai ant puodo daro, nes Kristijonas dar nedraugauja su puodu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleee: 12 rugsėjo 2008 - 11:55
O beje mamos is varliuku grupes, jums sake aukletojos kad vienkartines pirstines atnesti reikia ir popieriniu ranksluosciu

Manes irgi ranksluosciu ir indu ploviklio prase. Vyras vakar uznese.
Atsakyti
Siandien paprasiau vyro, kad atsiimtu musu drabuzelius ir pampersus is spinteles. Ka tik grizo su tusciomis rankomis. Vakar vakare dar buvo vietoj, siandien spintele tuscia. blink.gif Tikiuosi, kad suras.
Atsakyti
QUOTE(psamafa @ 2008 09 12, 15:29)
Siandien paprasiau vyro, kad atsiimtu musu drabuzelius ir pampersus is spinteles. Ka tik grizo su tusciomis rankomis. Vakar vakare dar buvo vietoj, siandien spintele tuscia.  blink.gif Tikiuosi, kad suras.

Grigas irgi susirgo. Treciadieni jau vakare temperatura sukilo. tai namie tupejo. tikiuosi pirmadieni jau eis i darzheli. matyt koks virusiukas visus isgulde taip staiga.

musu striukyte buvo dingusi, bet kita diena kitoj spinteleje rado smile.gif tai gal ir vyrui reikejo salia esancias spinteles patikrinti.
Papildyta:
QUOTE(psamafa @ 2008 09 10, 14:55)
Katinu megejai  mirksiukas.gif
Palikau vel tik 2 valandom ir visa laika praverke.  verysad.gif O kai atejau pries pietu miega atsiimti, tai nustebau, kad Grigas irgi verke ir teti minejo. Man atrodo, kad Lilijai su maziukais geriau sekasi, negu Alvyrai.

turbut jau liga kabinosi, del to ir verke. nes vakare parsivedem, ziuriu visas ishbales, paakiai pajuode, pamatuoju tempa - yra. tai tupim namie.
Atsakyti
musu striukyte buvo dingusi, bet kita diena kitoj spinteleje rado  smile.gif tai gal ir vyrui reikejo salia esancias spinteles patikrinti.

Lile visas spinteles patikrino, bet... schmoll.gif
Musu sveikata jau taisosi, to ir jums linkiu. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo psamafa: 13 rugsėjo 2008 - 12:29
QUOTE(egleee @ 2008 09 12, 12:50)
1.Kaip Lukrecijai darzelyje sekesi?
2.O beje mamos is varliuku grupes, jums sake aukletojos kad vienkartines pirstines atnesti reikia ir popieriniu ranksluosciu

1.Is pradziu puikiai, taciau veliau matyt suprato, kad jokia cia atrakcija tas darzelis, kad tai kasdienybe, tai jau ir paverkia rytais. O treciadieni tai is viso labai labai verke, per pietu miega net pasiemem ja. Nuo tos dienos nebuvom darze, nes vaikas ziauriai sloguoja, o ir siaip kazkokia man ji pasikeitus g.gif Ir kas liudniausia, kad ne i gera unsure.gif Kartais kad pradeda rekt su isterijom, net lupos melynuoja blink.gif doh.gif Taip ir nesuprantu, ar ji issigando kazko, ar kas yra g.gif Ir pietu miegelio jau nebeuzmiega pati, vis verkia, nori, kad ja supciau ant ranku unsure.gif
2.Manes irgi prase popieriniu ranksluosciu ir vienkartiniu pirstiniu mirksiukas.gif

Tai kazin dar yra grupej nors keli vaikai, kai taip visi sergam? g.gif doh.gif
Atsakyti
mes dar sergam tempa laikosi ir nekrenta nuo siandien pradejom jau antibijotikus gerti, tai kad pirmadieni dar neisim galibut kad ir gal teks visa savaitele namie patupeti sad.gif virusas kazkoks varliukus uzpuole sad.gif sveikatytes visiems
Atsakyti
As tai savo mazyli puikiai suprantu ir zinau, kuo jis bijo. Bijo buti be manes. Prasidejo kazkokia nesveika mamamanija. Viska ka anksciau galejo padaryti arba as, arba tevelis, dabar leidzia tik man. Apie mano isejima is namu nors ir trumpam (pvz. siuksles isnesti) nera ir kalbos. Prasideda isterika su zodziais: "mama, as ir vel be taves verksiu!". Nakti ateina pas mus i lova ir laiko mane, rekia: "mama, mama!" Nu, zodziu, baisu man labai ir i darzeli nenoriu! cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo psamafa: 14 rugsėjo 2008 - 20:30
QUOTE(virguteus @ 2008 09 05, 11:03)
sveika,
mano vaikas lano peledziuku grupe, bet aukletoja ne Virginija, o berods Irena...gal yra dvi peledziuku grupes. kiek tavo vaikui metu?
ax.gif

Mes irgi Pelėdžiukų grupėje su Jurgita, tik nuo rugsėjo 11 d. pradėjo lankyti (anksčiau buvo lopšelyje Zuikučių grupėj), po to sirgo, tai gavosi 1,5 metų pertrauka. Auklėtojos Irena ir Vandutė.
Atsakyti
Sveikos mamytes ax.gif ,
gal tarp jusu yra, kuriu mazyliai lanko Pauksteliu grupe? Gal galetumete pasidalinti informacija - kiek vaiku grupeje, kokios aukletojos ir pan. Is anksto, dekui. 4u.gif
Atsakyti
Kiek per paskutinius menesius teko matyti Vilniaus darzelius, jie dejosi naujus langus ir tvarkesi. Siuos pinigus darzeliams skyre savivaldybe. Bet Pipiras nieko netvarke. Gal dar planuoja? Ar teko kam kalbeti apie tai su administracija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktute: 16 rugsėjo 2008 - 13:23