Įkraunama...
Įkraunama...

Šnipiškės: Pipiras

QUOTE(Euforija911 @ 2011 04 08, 15:00)
Priima,nes as saviske ir leisiu nuo 1,9metu

g.gif o Jus kai rasetes, tai jus ir uzrase nuo 1,9?.. rugseji vesit?...
g.gif nesuprantu, ar as cia kazka ne taip uzrasiau, ar kaip... bet mus uzrase nuo 2,9 (t.y. nuo kito rugsejo... o tuos 9 men nezinau kur mazute det reikes).. taip noreciau gal nuo rugsejo pabandyt, ar jai tiks, patiks darzelio aplinka...
Atsakyti
QUOTE(Linyte737 @ 2011 04 08, 20:41)
g.gif  o Jus kai rasetes, tai jus ir uzrase nuo 1,9?.. rugseji vesit?...
g.gif nesuprantu, ar as cia kazka ne taip uzrasiau, ar kaip... bet mus uzrase nuo 2,9 (t.y. nuo kito rugsejo... o tuos 9 men nezinau kur mazute det reikes).. taip noreciau gal nuo rugsejo pabandyt, ar jai tiks, patiks darzelio aplinka...

Matai mes uzrasem nuo 2012 Rugsejo o tai sakem ir Gruodi tai maniskei bus kaiptik rugsejo gale 1,9metukai
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2011 04 09, 11:05)
Matai mes uzrasem nuo 2012 Rugsejo o tai sakem ir Gruodi tai maniskei bus kaiptik  rugsejo gale 1,9metukai

doh.gif as ir uzrasiau nuo 2012 rugsejo... bet mano maze gimus 2010 sausi.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti, ar davėt vokelį vedėjai, kad patektų vaikas į darželį? Jei taip, kokia "stavkė"? Ir gal žinot, kada gegužę tikslinamos grupės, pirmoj ar antroj pusėj, ar galim ateit bet kada? Iš anksto ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maruša: 22 balandžio 2011 - 12:02
Nieko nedaviau.manau kad net nepaimtu
Atsakyti
Man irgi taip pasirodė, kitaip nei kitam daržely, kuriam stovim eilėj. Gal pervest 2 procentus ir lauknešėlį kokį nunešt pradžiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 04 22, 21:56)
Man irgi taip pasirodė, kitaip nei kitam daržely, kuriam stovim eilėj. Gal pervest 2 procentus ir lauknešėlį kokį nunešt pradžiai g.gif
%
nezinau as visada tam darzeliui 2% pervedineju ne tik savo bet ir visu seimos nariu :)Zinot niekada net nebandziau kisio ten duot bet zinant direktore tikrai pinigu nepaimtu,o va laukneseli(kaip sakoma prie kavos) tai manau mielai su visu darzheliu ji pasidalintu thumbup.gif
Atsakyti
Na, bet jus ir temas vystote biggrin.gif davet/nedavet...ar negalvojat, kad pacios aukletojos, vedeja pasiskaito ka rasot apie darzeli... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2011 04 25, 16:36)
Na, bet jus ir temas vystote biggrin.gif davet/nedavet...ar negalvojat, kad pacios aukletojos, vedeja pasiskaito ka rasot apie darzeli...  cool.gif

čia gi forumas cool.gif
kas ką nori, tas tą rašo
perverskit kitas temas - visur tas pats. Kitur net stafkės surašytos biggrin.gif

Beje, atsakant marušai į klausimą - jei ir bandytumėt duot direktorei, ar pavaduotojai, tai tik duris parodytų. ax.gif Jei yra vietų, tai ir priima vaikutį.
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 04 25, 19:02)

Beje, atsakant marušai į klausimą - jei ir bandytumėt duot direktorei, ar pavaduotojai, tai tik duris parodytų.  ax.gif Jei yra vietų, tai ir priima vaikutį.

Jo jo ir as sakau kad tikriausiai mazai tokiu darzeliu kaip sis,nes tikrai aukletojos geros ir dirba is pasaukimo.Na bentjau as siuo darzeliu esu laaabai patenkinta,nors mes neeinam dar bet kaip minejau as ten lankiau ir db mano brolio vaikai lanko tai super drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 04 25, 18:02)
čia gi forumas  cool.gif
kas ką nori, tas tą rašo
perverskit kitas temas - visur tas pats. Kitur net stafkės surašytos  biggrin.gif

na ir kas, kad forumas... blink.gif
atsakomybė būna ir už viešoje erdvėje pasakytus paistalus... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2011 04 26, 08:10)
na ir kas, kad forumas... blink.gif
atsakomybė būna ir už viešoje erdvėje pasakytus paistalus... cool.gif

kas nors ką nors įžeidė, iškoliojo, ar kaip? už ką čia atsakomybę galima būtų priraršyti? ir kokį atpk straipsnį pritaikytumėt? cool.gif

take it easy smile.gif
Atsakyti