Įkraunama...
Įkraunama...

Šnipiškės: Pipiras

QUOTE(pukute m @ 2010 10 12, 00:04)
Maniskis Lukas smile.gif Bet mes dar tik iki pietu kol kas liekam smile.gif O jusu kuris? ax.gif

Maniskis Titas. Bet vyras veda i darzeli, tai mazai zinau apie darzelis, svarbiausia, kad maniskis jau antra savaite nori eit i darzeli, savaitgali net pyko, kad darzelis nedirba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukute m @ 2010 10 11, 23:04)
O man sake,kad budinti  grupe ''Drugeliai'' g.gif Tai gal jos kelios yra?

nuo tada, kai buvo rašytas mano postas iki dabar sisema pasikeitė mirksiukas.gif
drugeliai dirba berods iki 18 val. , o iki 18.30 - Nykštukai (jei nesumaišiau pavadinimo doh.gif , žodžiu pirmajame korpuse, antrame aukšte, priešais Meškučius biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(milisena @ 2010 10 12, 08:59)
Maniskis Titas. Bet vyras veda i darzeli, tai mazai zinau apie darzelis, svarbiausia, kad maniskis jau antra savaite nori eit i darzeli, savaitgali net pyko, kad darzelis nedirba  thumbup.gif

Girdetas ax.gif Tik dabar neatgaminu kuris,nes grupeje dauguma berniuku blush2.gif Siandiena kaip tik pataikiau i talka-kamsem langus biggrin.gif
Atsakyti
nu idomiai cia viskas... seniai norejau paskaitinet smile.gif gaila kad neaisku kas raso... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cia_as_vel @ 2010 10 18, 20:34)
nu idomiai cia viskas... seniai norejau paskaitinet smile.gif gaila kad neaisku kas raso... smile.gif

??????????????????
Atsakyti
kas neaisku?
Atsakyti
QUOTE(cia_as_vel @ 2010 10 19, 18:56)
kas neaisku?

postas neaiškus, iš konteksto iškritęs, spontaniškas.
jaučiu, kad labai į temą, tik užslėpta biggrin.gif ir atrodo kaip spam'as
Atsakyti
O nuo kada jus savo pipiriukus palikot jau visai dienai(pietu miegoti)?Man aukletoja sako,kad palikti visai dienai tik tada,kai vaikas ateis i grupe ir neverkdamas isleis mama ar teti(savo noru,be asaru).
O tai jeigu mano mazius taip verks ir neisleis is ryto teveliu kokius pora menesiu ar daugiau,tai jau miegot negales g.gif As tokiu galimybiu neturiu,tiek laiko vedzioti porai valandu unsure.gif Visai pasimeciau unsure.gif
Atsakyti
laumei:
na man tai labai viskas aisku smile.gif parasiau kad idomiai cia visi komentuoja:D sakyciau ne iki galo issiaiskine situacijas. Pvz, del budinciu grupiu, del remontu, del darbo ar panasiai. Manyciau, kad mamytems reiktu labiau skaityti skelbimus, artimiau bendrauti su aukletojomis ir tada gal maziau butu kai kuriu kvailoku komentaru.
dar pastebejimas del renkamu pinigeliu: sakyciau kad ne visi tevai gali daugiau ar maziau duoti i fondus ar kitaip pagelbeti, ir nesvarbu kad savo vaikams, tai gal reiketu atsizvelgti ir i tokiu tevu padeti, o ne sakyti kad galima ir daugiau rinkti pinigeliu. Man atrodo kad ir taip nemazai mokate uz darzeli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cia_as_vel: 20 spalio 2010 - 18:41
QUOTE(cia_as_vel @ 2010 10 20, 18:40)
laumei:  
na man tai labai viskas aisku smile.gif parasiau kad idomiai cia visi komentuoja:D sakyciau ne iki galo issiaiskine situacijas. Pvz, del budinciu grupiu, del remontu, del darbo ar panasiai. Manyciau, kad mamytems reiktu labiau skaityti skelbimus, artimiau bendrauti su aukletojomis ir tada gal maziau butu kai kuriu kvailoku komentaru.
dar pastebejimas del renkamu pinigeliu: sakyciau kad ne visi tevai gali daugiau ar maziau duoti i fondus ar kitaip pagelbeti, ir nesvarbu kad savo vaikams, tai gal reiketu atsizvelgti ir i tokiu tevu padeti, o ne sakyti kad galima ir daugiau rinkti pinigeliu. Man atrodo kad ir taip nemazai mokate uz darzeli

a jo? čia man asmeniškai?
tai gal apšvieskit visas temos dalyves. nereiks spėliojimų, samprotavimų ir pamąstymų, kuo ir remiasi visi forumai. nereiks ir stebėjimosi "kaip čia viskas įdomiai".

beje, apie šio darželio remontą, darbą, fondus lyg ir nebuvo kalbėta. nebent kažką praleidau. susimaišėte tarp temų gal?

teisingai supratau, kad apsireiškė darželio darbuotoja(s)? respektas. bet dėl komentarų nereiktų stebėtis. žinot situaciją, tai ir sakykit, o ne ironizuokit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 20 spalio 2010 - 20:41
nebutinai asmeniskai biggrin.gif apie remontus buvo pamineta i vaidoslapinskienes (ar kokia ten) komentara smile.gif mano vaikai irgi lanke ta darzeli siaip:) ir is viso manau kad reikia issiaiskinti situacija, o paskui komentuoti, pvz, kad ir del budinciu grupiu. Siaip kiek zinau yra darbuotoju paskaitanciu si jusu foruma smile.gif todel ir sakau kad gaila jog nevisai aisku kas raso smile.gif manau kad paprasciau issiaiskinti tiesiogiai, o ne svarstyti cia kas blogai ar kas nepatinka
Atsakyti
QUOTE(cia_as_vel @ 2010 10 21, 19:08)
manau kad paprasciau issiaiskinti tiesiogiai, o ne svarstyti cia kas blogai ar kas nepatinka

vieni klausia, kiti, kiek žino, atsako, nieko čia nuostabaus.
o diskusijoms gerai-blogai, patinka, nepatinka ir yra skirtas forumas.
Atsakyti