Įkraunama...
Įkraunama...

Šnipiškės: Pipiras

direktore - direktores pavaduotoja - aukletojos padejeja - ukvede.

jau mane ima kazkoks durnas juokas del to, kad musu vaikus priziuri kas netingi... tipo ejau pro sali, paziurejau. o vaikai naujokai visi...
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2014 10 08, 14:05)

jau mane ima kazkoks durnas juokas del to, kad musu vaikus priziuri kas netingi... tipo ejau pro sali, paziurejau. o vaikai naujokai visi...

man pasidarė įdomu: o kaip privačiam daržely jei auklėtoja suserga? kas būna su vaikais?
Atsakyti
QUOTE(cia_as_vel @ 2014 10 08, 15:10)
man pasidarė įdomu: o kaip privačiam daržely jei auklėtoja suserga? kas būna su vaikais?

Pas mus kiekvienoje grupeje yra 3 aukletojos + seimininkute. Tai jei viena suserga, ne beda. Vasara buna praktikantes - savanores kartu su viena is aukletoju.
Papildyta:
QUOTE(rek @ 2014 10 08, 14:05)

doh.gif blink.gif Butu juokinga, jei ne graudu...
Atsakyti
privaciam darzely kazkaip to nepastebedavau - tokei organizaciniai reikalai issispresdavo be tevu isikisimo, be jokiu "tai vaikus veskit nuo 8 val. ir pasiimkit iki 17"
aukletojos buvo pas maziukius trys, kazkaip nebudavo kad nera nei vienos.

Atsakyti
kiek zinau, sitam darzelyje turejo buti budinti grupe, kuri dirba nuo puses 8 iki puses 7. Bent jau pernai tikrai veike, nes maniski vyras pasiimdavo kartais 6h jau is budincios grupes smile.gif

mums dar niekad nera buve, kad sirgtu abi aukletojos. Aisku pasitaiko visko, viena karta buvo kad viena sirgo, o kitai i laidotuvs teko eiti, tai pabuvo seimininkute ta diena ar dvi ir tame bedos as kazkokios tikrai nemaciau. Vaikai vis tiek pavalge buna, nuvesti i burelius, isvedami i lauka smile.gif

pernai sunus lanke krepsini, siemet nebevedem, ne sjau ir pernai simuliuodavo smile.gif siemet pasirinkom anglu rolleyes.gif dar norejo karate, bet i tiek bureliu neisgalim leisti vaiko ax.gif
Atsakyti
Tai budinti ir dabar yra, bet naujokams į budinčią nelabai...
Atsakyti
manau Jus per daug skaidziai i tai reaguojate
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 10 09, 11:57)
manau Jus per daug skaidziai i tai reaguojate

Skaudžiai? Šiandien girdėjau vaikai kuri laiką iš viso buvo vieni, nes kažkas iš prižiūrinčių dar nebuvo atėjęs, o dar kažkas, kuris turėjo eiti pro šalį, tuo metu buvo išėjęs doh.gif Aš atsiimu savo žodžius dėl ūgdymo, nes elementaria vaikų priežiūrą ir atsakomybę net nekviepia. Vaikai visi naujokai, stresuojantys ir taip paliekami be tėvų, o dar vis keičiasi personalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 10 09, 12:59)
Skaudžiai? Šiandien girdėjau vaikai kuri laiką iš viso buvo vieni, nes kažkas iš prižiūrinčių dar nebuvo atėjęs, o dar kažkas, kuris turėjo eiti pro šalį, tuo metu buvo išėjęs doh.gif Aš atsiimu savo žodžius dėl ūgdymo, nes elementaria vaikų priežiūrą ir atsakomybę net nekviepia. Vaikai visi naujokai, stresuojantys ir taip paliekami be tėvų, o dar vis keičiasi personalas doh.gif

nu jo, vienu palikti tai negalima. tai eikit visos mamos ir skuskites direktorei, nes tai kad cia dabar kalbat, problemos neispres. reikia galrsiai kalbeti. Per susirinkimus ypac.
Atsakyti
as tai tik stengiuosi giliai kvepuot ir isakineju sau nepanikuot nepanikuot nesinervuot negalvot nusiramint nepaisyt. save kaltinu, kad esu ta isprotejus mamka, kuri galvoja kad apie jos vaika visas pasaulis turi suktis. bet na tikrai elementari tvarka turi kazkaip but. belieka tiketis, kad vaikai tokiu budu grudinasi gyvenimo sunkumams, tik taip save paguodziu. zodziu palieki vaika kazkam kazkur. greiciau Irute griztu...
oras geras, tai vaikai lauke sau lakstys, o ryt jau penktadienis...
Atsakyti
is siaip, burkites teveliai i buri. Musu mamos aktyvistes labai bandrauja emeilais, itraukia visiskai visus teveliu adresus ir visas problemas spendziam, diskutuojam, jeigu kas neaisku, del kazko nerimavome, kalbejomes drasiai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 10 09, 13:21)
nu jo, vienu palikti tai negalima. tai eikit visos mamos ir skuskites direktorei, nes tai kad cia dabar kalbat, problemos neispres. reikia galrsiai kalbeti. Per susirinkimus ypac.

O tai ką skųsti jei direktorė dabar dirba toj grupej:D o ir ką ji gali padaryti jei nėra kam dirbti, gi neparvarys auklėtojų iš biuletenių. Nieks turbūt nenori eit pavaduot i naujokų grupę
Atsakyti