Įkraunama...
Įkraunama...

Šnipiškės: Pipiras

as tai pasiguosiu - jei tik nebutu piniginis klausimas aktualus, tai net negalvodama susikrauciau savo pupki ir atgal i savo privatu nuostabu mazuti darzeli... ne del to, kad sis labai blogas, o del to, kad anas labai geras.
maistas, aplinka, aukletoja - na visai man patinka. tik va i darzeli einantysis drebanciu balsu aiskina kad "nenoriu i darzeli nenoriu i grupe mama as nelaimingas"... anksciau to nebudavo... tikiuosi pripras unsure.gif

siaip jei nebuciau turejus tos kitos puikios patirties (beje ir anam puikiam darze paliekamas maniskis verkdavo), tai sakyciau viskas ok. o cia man keista, kad pvz nieko nepasako apie vaika - ka as zinau, gal musasi jis ar ka. ai sako, viskas gerai - ir tik tik tada, kai paklausi. na gal per susirinkima ka papasakos. kazkaip anam darzely papasakodavo, ka veike, ka veiks, kaip su kuo draugauja, kazkaip itraukdavo i vaiko auklejima, kas jam aktualu, kaip problemas sprendzia, atitinkamai ir namuose tada elgiesi, aiskini...
bet to tiketis utopija turbut...
issiliejau chia kazkaip doh.gif
Atsakyti
Liūdesys... verysad.gif
Atsakyti
na ką aš galiu pasakyt... na nieko. įdomiausia tai, kad prieš einant į susirinkimą bendradarbė pasakojo apie saviškį gretimam daržely - tai temos sutampa 90 procentų. yra kas nesikeičia Lietuvoj nuo tų sovietų laikų...
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2014 10 03, 09:42)
na ką aš galiu pasakyt... na nieko. įdomiausia tai, kad prieš einant į susirinkimą bendradarbė pasakojo apie saviškį gretimam daržely - tai temos sutampa 90 procentų. yra kas nesikeičia Lietuvoj nuo tų sovietų laikų...

Man užstrigo, kad vaikų poreikiai ar gerovė, ūgdymas nebuvo akcentuoti. Jei neturėčiau patirties, koks būna pedagogų požiūris privačiam darželyje, tai gal nebadytų taip akis. Kažkokia netvarka grupėje, net ir skurdžiai verčiantis galima susitvarkyti ir pasirūpinti vaikų saugumu. Labai nepatinka, kad iki šiol neaišku, kokia gi iš savęs yra ta pagrindinė auklėtoja... Ai...... verysad.gif
Atsakyti
Gal galite pasidalinti informaciją, kokia yra auklėtoja Nijolė? Ar gera vaikams, ar užsiima su jais?
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 10 05, 21:23)
Gal galite pasidalinti informaciją, kokia yra auklėtoja Nijolė? Ar gera vaikams, ar užsiima su jais?

Visiškai mirus tema verysad.gif
Atsakyti
Mūsų susirinkimas irgi buvo, jau prieš kelias savaites:) susakė bendrą tvarką ir tiek:) manau nėra ko labai tikėtis, juk tik mėnuo dar praėjęs. Nors mūsų grupės visi vaikai iš lopšelio atėję, bet vistiek manau reikia laiko apsiprasti:) kiek supratau iš rašančių, tai ten naujokų grupės, išvis turbūt nuolatos ašaros grupej. Lopsely adaptacija vos ne iki naujų metų vyksta, o jūs norit kad čia nuo pirmos rugsėjo ugdymas būtų kaip mokykloj?
Atsakyti
QUOTE(cia_as_vel @ 2014 10 08, 09:16)
o jūs norit kad čia nuo pirmos rugsėjo ugdymas būtų kaip mokykloj?

biggrin.gif Kaip mokykloje gal ne, bet darželyje ugdymas labai svarbus. Taip pat svarbus pedagogų entuziazmas ir geranoriškumas vaikų atžvilgiu. Dėl to mano klausimas ir buvo apie vieną iš aukletojų, tik nesulaukiau atsakymo. Nu nėra visiškai nusispjauti, su kuo vaikas bus visą dieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 10 08, 09:35)
biggrin.gif Kaip mokykloje gal ne, bet darželyje ugdymas labai svarbus. Taip pat svarbus pedagogų entuziazmas ir geranoriškumas vaikų atžvilgiu. Dėl to mano klausimas ir buvo apie vieną iš aukletojų, tik nesulaukiau atsakymo. Nu nėra visiškai nusispjauti, su kuo vaikas bus visą dieną ax.gif

mano vaikas kai lankė lopšelį, viena iš auklėtojų buvo Nijolė. Gal ten ta pati. auklėtoja kaip auklėtoja:) manau, kad visos auklėtojos daugiau ar mažiau užsiima su vaikais, kitaip turbūt ir neįmanoma smile.gif o ar gera, tai čia kiekvienam skirtingai:) vienam gal labai gera, o kitam... mums buvo normali:) bet siaip jau turėjot susipažinti gi su auklėtojomis
Atsakyti
musu grupeje aukletoju neber. Irute susirgo. vesti vaikus reikia nuo 8 val ir pasiimti iki 5. nijole nezini kada bus, serga.
ten to organizcainio bardako nors vezimu vezk. bat as save raminu, nes sunus vakar pasakojosi kad dainavo daina, padainavo ir mums ja, zodziu kazkas vyksta ugdymo prasme. jauciu surasysiu i visus tuos siulomus burelius, kad kuo daugiau veiklos butu mano aktyvistui. gal kas galetu apie tuos darzelio burelius papasakot? kaip ten mokytojos? kas leidziate ar patinka vaikams?
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2014 10 08, 11:21)
musu grupeje aukletoju neber. Irute susirgo. vesti vaikus reikia nuo 8 val ir pasiimti iki 5. nijole nezini kada bus, serga.
ten to organizcainio bardako nors vezimu vezk. bat as save raminu, nes sunus vakar pasakojosi kad dainavo daina, padainavo ir mums ja, zodziu kazkas vyksta ugdymo prasme. jauciu surasysiu i visus tuos siulomus burelius, kad kuo daugiau veiklos butu mano aktyvistui. gal kas galetu apie tuos darzelio burelius papasakot? kaip ten mokytojos? kas leidziate ar patinka vaikams?

O kas vaikus priziuri?
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2014 10 08, 11:21)

Aš leidžiu savo i ansambliuka ir į šokius pramoginius. Absambliuką veda darželio muzikos mokytoja, o šokius Vaida. Maniškis sako kad patinka:) bet dar turbūt pats nesupranta smile.gif bet tegu lanko, blogiau juk nebus :-D
Atsakyti