Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(madmuazele @ 2011 04 27, 15:36)
Nesupratau.. blush2.gif  Buna salciau ar silciau? g.gif Pagal logika-silciau turetu buti blush2.gif

šilčiau mirksiukas.gif

bet man nors ir ketvirtas aukštas dar visam laikui baisu išnešt blush2.gif Poto neužmigsiu naktį cool.gif
Atsakyti
Pas mane 7, bet pipiru irgi nedristu isnesti ax.gif
Atsakyti
Kuo galima palepinti paprikas? Aš jas kas 10 dienų palaistau Humiverdu. smile.gif Bet taip lėtai jos auga cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 04 27, 15:53)
Kuo galima palepinti paprikas? Aš jas kas 10 dienų palaistau Humiverdu. smile.gif Bet taip lėtai jos auga cool.gif

man rodos geriausia būtų kantrybe palepint cool.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 04 27, 15:36)
Nesupratau.. blush2.gif  Buna salciau ar silciau? g.gif Pagal logika-silciau turetu buti blush2.gif

šilčiau wink.gif oi, jau atsakė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 27 balandžio 2011 - 15:34
klausykit o parikos mėgsta būti apipurkštos? galvoju va palepinčiau lotuliukas.gif kadangi namie kelias dienas būsiu. Suprantu to daryti negalima kai saulė kaitina, bet ar apskritai jos mėgėjos? nes pomidorai ne....... agurkam truputukas dulksnos patinka. O kaip su šitais gyviais? persodinau į didesnius vazonėlius šiandien, nes turbūt bent savaitėlę reiks palaikyt balkone. Su šiltnamiu luktelt jei atšals.....
Atsakyti
šiltu vandeniu apipurškiami prasiskleidę žiedpumpuriai. Padedama apsidulkint. Kai jau vaisiai užmegzti geriau jų nepurškaliot, prastam vėdinimui esant gali greit įsimest puvinys wink.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 04 27, 14:51)
Pas mane 7, bet pipiru irgi nedristu isnesti ax.gif

na jus duodat blink.gif Maniskiai seniai visi siltnamy gyvena. Kai kurias paprikas jau ir isodinau, nes negaliu ziuret i tokius monstrus menkuose bokaluose.
Ruosiausi si savaitgali dauguma issodint i nuolatine gyvenamaja vieta, ale daba nezinau, ar nusigausiu kaiman.. parvaziavau vakar is Siauliu ant tralo doh.gif Bijau ir pagalvot, ka servise isgirsiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 04 28, 06:49)
na jus duodat  blink.gif  Maniskiai seniai visi siltnamy gyvena. Kai kurias paprikas jau ir isodinau, nes negaliu ziuret i tokius monstrus menkuose bokaluose.
Ruosiausi si savaitgali dauguma issodint i nuolatine gyvenamaja vieta, ale daba nezinau, ar nusigausiu kaiman.. parvaziavau vakar is Siauliu ant tralo  doh.gif  Bijau ir pagalvot, ka servise isgirsiu  blink.gif

Gerai, kad tavo monstrai lipa is vazonu... o kai mano dar tik su 2 tikraisiais miniatiuriniais lapeliais blush2.gif doh.gif Kai pradejo saulyte kaitinti-tai jau ir trecias lapelis rodosi... Kai praeis zadamas atsalimas-as ir sodinsiu-tikiu, kad siltnamyje greiciau pajudes g.gif

Taip dziaugiaisi kelione, o va tau... gal medziu/krumu per daug prisikrovei, kad uzluzo masiniukas?
Atsakyti
nieko nebuvau pasikrovus.. Visa laime, kad nenuklydau kazkur medelynu ieskot, nes ir taip iki sutemu ant kelio prastypsojau tralo laukdama. Gerai dar, kad silta buvo biggrin.gif
Atsakyti
Pats laikas butu jau ir manasias paprikas,pipirus issodinti,nes indeliai jau mazoki, o dar karteli persodinet nelabai ir norisi g.gif Patarkit, kokio aukscio geriausiai daryti siltnamiuka? Ar 1m uztektu?
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 04 28, 09:08)
Pats laikas butu jau ir manasias paprikas,pipirus issodinti,nes indeliai jau mazoki, o dar karteli persodinet nelabai ir norisi g.gif  Patarkit, kokio aukscio geriausiai daryti siltnamiuka? Ar 1m uztektu?

Pas mane tokio ir yra-puikiausiai tilpo smile.gif
Atsakyti