Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(Bozena83 @ 2011 04 28, 10:08)
Patarkit, kokio aukscio geriausiai daryti siltnamiuka? Ar 1m uztektu?

Jei po tą šiltnamiuką pati ropot nesiruoši, tai aukščio tikrai užteks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 04 28, 10:52)
Jei po tą šiltnamiuką pati ropot nesiruoši, tai aukščio tikrai užteks biggrin.gif

Pati tai gal ne,kaip nors kitaip bandysiu prieiti biggrin.gif Svarbiausia,kad paprikytėms vietos užtektų mirksiukas.gif

Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Paprikoms turėtų užtekti, o vat dėl čilių abejočiau. Pernai kaimynė atvilko pipirą vos ne mano pačios ūgio ( ~1,60m). Kiek rinkausi duomenis, tam ką auginu, tai max ūgis rastas 1,2m wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 28, 15:25)
Pernai kaimynė atvilko pipirą vos ne mano pačios ūgio ( ~1,60m).........

blink.gif tikriausiai koks jalapenas ant mėšlo krūvos išaugęs... tie nesvietiškai aukšti ir dviejų litrų vazone išauga.
Atsakyti
jau ruošiaus visus savo gėrius vežt mamai į šiltnamį bet pažiūrėjau ateinančios savaitės orus..... doh.gif naktim 2-3 laipsniukai tik. jaučiu savaitę teks palaukt. paprikas tai išsisodinau ta proga į didesnius indelius kad augimas nestotų, va tik pomidorai rupužiukai didoki jau......
Atsakyti
Labas. O ar ne per anksti butu paprikas persodinti i lauka? Ant pakelio raso kad skirtos auginti lauke ir neapsildomuose siltnamiuose...
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2011 05 01, 12:01)
Labas. O ar ne per anksti butu paprikas persodinti i lauka? Ant pakelio raso kad skirtos auginti lauke ir neapsildomuose siltnamiuose...

Aš dar ir į šiltnamį nesodinu, kur jau ten į lauką...
Kitą savaitę šiltnamin sodinsiu, kai šitie šaltukai praeis.. o į lauką be birželio nė krust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 05 01, 13:08)
Aš dar ir į šiltnamį nesodinu, kur jau ten į lauką...
Kitą savaitę šiltnamin sodinsiu, kai šitie šaltukai praeis.. o į lauką be birželio nė krust smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir į šitą temutę kelis lapukus įkomponuosiu... smile.gif
Black Pearl
AisteZ, čia iš tavo veislyno.. biggrin.gif

user posted image

O šitą mano besiruošiantį žydėti čili pipiro daigą apžiūrinėja iš kažkur atsiradęs perkaręs "sanitaras"... smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 01 gegužės 2011 - 15:21
Ex jau Black pearl grozis wub.gif maniskes irgi jau su ziedukais, bet nesikeroja i sonus kaip jusiskes g.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif 4u.gif
tyliai beldziuosi pas jus pagalbos blush2.gif ...is vienos supermamytes mirksiukas.gif gavau dovanu ivairiu pipiriuku ir...va kas atsitiko vienam g.gif -visi kiti auga puikiai thumbup.gif
ar jam cia ko truksta,ar isisuko kokia liga g.gif ...na pirma kart man taip ..busiu labai dekkinga uz pagalba blush2.gif

user posted image

lapukai ''kaip tarka'' per kelias dienas pasidare,ir sukasi...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2011 05 02, 09:01)
labas rytas 4u.gif  4u.gif
tyliai beldziuosi pas jus pagalbos blush2.gif ...is vienos supermamytes mirksiukas.gif  gavau dovanu ivairiu pipiriuku ir...va kas atsitiko vienam  g.gif -visi kiti auga puikiai thumbup.gif
ar jam cia ko truksta,ar isisuko kokia liga g.gif ...na pirma kart man taip ..busiu labai dekkinga uz pagalba blush2.gif

Koks čia ppiriukas? ax.gif

Visų pirma izoliuok nuo kitų pipiriukų... Pasiimk padidinimo stiklą ir apžiūrėk ar nėra mažų lakstančių vabaliukų... Man panašu į kenkėjus, o ne į ligą blush2.gif

Pas mane pernai tripsai buvo užpuolę, tai varge, varge kol išsinaikinau...
Atsakyti