Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(Ex @ 2011 10 02, 11:48)
Bananas - rau-do-nas smile.gif

JOKIOS LOGIKOS lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o tai ka tu man davei ???? g.gif bigsmile.gif

bananu reiskia neturejau ? lotuliukas.gif

o raudoni tokie patys tada buvo kas????? corno rosai???

ai, dzin, svarbu apskritai buvo - beje labai buvo skanus thumbup.gif

ACIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 10 02, 12:05)
JOKIOS LOGIKOS

bananu reiskia neturejau ?  lotuliukas.gif
o raudoni tokie patys tada buvo kas?????

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif krisiu tuoj po stalu...
ir man nelogiška, kad bananai raudoni..

Reiškia jų ir neturėjai, pasivaideno. O šitie tavo raudoni - Corno Ross'ai...
Atsakyti
blush2.gif mergaitės...o tai jie šitie , apie kuriuos kalbat , saldieji ar aštrieji blush2.gif
Atsakyti
Saldūs wink.gif
Atsakyti
SVeikos merginos,ar galit man paaiskint ar sitie ciliukai valgomi,man jie tokie grazus blush2.gif http://www.ebay.co.u...=item415ddd1be1 http://www.ebay.co.u...=item415de4928e
Aciu uz atsakyma mirksiukas.gif

o gal kuri turit seklyciu tokiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 02 spalio 2011 - 20:18
sveikos merginos,turiu ir aš tokią čiūdną papriką,sesuo davė sėkloms pasidaryti,tik aš galvoju ar tokios ir užaugs g.gif ilgis 30cm,saldi tikrai ne čilis va taip atrodo user posted image user posted image
Atsakyti
Pabandyk, kaip bebūtų, vistiek paprika užaugs... biggrin.gif Labai gražus vaisius smile.gif
Atsakyti
mano RA-BY, kur lauke augo, pakeitė formą.. Buvo ilgi ir kūdi, o dabar.. forma pasidarė kaip priklauso, ale galiukai smailūs blink.gif Einu fotiko paieškosiu, parodysiu tą daržo stebuklą..

Pirmoj foto šitie. Kitoj šalia padėjau by..us iš šiltnamio. Bet jie kažko pavargę, paskutinieji pipiriukai nedidukai užaugę.. reiks išsikast į vazoną ir neštis namo. O paskutinėj šiaip natiurmortas. Spalvos gražios biggrin.gif Prisiskyniau vakar didelį krepšį čilių. Nebžinau, ką su jais daryt reiks blink.gif Va čia nedidelė dalis tų priskintų, kuriuos parsivežiau namo, kitus kol kas palikau kaime, kitą savaitgalį reiks marinuot, ar ką.. g.gif O į šitą grožį pažiūriu ir net pjaustyt rankos nekyla, ech..

Oi, sukėlus foto susimaišė.. Į numeraciją nekreipti dėmesio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 spalio 2011 - 08:47
Saintlina, mano irgi tokie bybukai biggrin.gif kur tu davei...

Bet jau kiekis ciliu blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oooo, seniai matyta bigsmile.gif bigsmile.gif Kaip sekasi? Kaip šeimyna auga? Ar berandi laiko bent prie čilių vazoniukų prieit?

Pas mane tik lauke augančių RA-By toki forma, šiltnamyje normalūs buvo. O čilių čia tik mažoji dalis..
Atsakyti
bigsmile.gif oho...kiek aštrumo...nu aš kitąmet vieną augalą sodinsiu , jaučiu bus per akis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 10 03, 09:18)
parodysiu tą daržo stebuklą..

Pirmoj foto šitie. Kitoj šalia padėjau by..us iš šiltnamio. Bet jie kažko pavargę.... pjaustyt rankos nekyla, ech..

Mmmm... tikrai kad nesusuko reikiamos dailios konfigūracijos... ant giljotinos tokius pensininkus ir į marinatą užbalzamuot...

Sveika, Madmuazel 4u.gif smagu tave vėl čia matyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 03 spalio 2011 - 09:31