Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(diuni @ 2011 09 17, 16:22)
g.gif įdomu...aš tai abejoju , ar jie augs žiemą...paprastai tai sėjama na anksčiausiai sausio mėn... g.gif bet įdomu...papasakosit , kaip seksis auginti , gal ir aš tada iš rudenio pasėsiu biggrin.gif

ax.gif g.gif aš tai nesu vazone auginus...bet darže tai jie gan dideli auga tikrai...manau maži ten vazonėliai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 09 17, 16:22)
g.gif įdomu...aš tai abejoju , ar jie augs žiemą...paprastai tai sėjama na anksčiausiai sausio mėn... g.gif bet įdomu...papasakosit , kaip seksis auginti , gal ir aš tada iš rudenio pasėsiu biggrin.gif

augs.
bus nususe ir pobaisiai (arba ne), bet tikrai augs ir apie koki kova jau bus ziedais aplipe.

auginau du metus ant palangiu - puikiai ziemoja ir antrais metais gerai pipirus veda. 4u.gif

o vazonu kol kas gal uzteks - per ziema jie visvien "medituos" daug neaugdami - o pavasari tai reiks tikrai didesniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 09 17, 23:20)
o vazonu kol kas gal uzteks - per ziema jie visvien "medituos" daug neaugdami - o pavasari tai reiks tikrai didesniu  4u.gif

ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Jooo.. vakar dariau pipiriukus pagal Giedrių ir nepagalvojau apsimaut pirštinių... doh.gif Jetau jetau.. jau taip degė rankos... net iki šiol dar dega delnai.. Ir dar, aišku, kaip proto bokštas, ir marinatą su pipirais maišiau rankomis tongue.gif lotuliukas.gif Bet atrodo, tai labai gražiai bigsmile.gif
Atsakyti
na, Aušryte, tu duodi blink.gif blink.gif Tau ne tik šiandien, bet dar savaitikę panagės degs doh.gif Ta aitrioji medžiaga įsigeria į odą, jos nelabai nuplausi. Nebent ne baisingai aštrius pipirus pjaustei..
Pas mane jau ir speciali lentelė čiliams pjaustyti yra. Niekam daugiau nenaudojam, nes tas čiliškas macnumas neišsizulina iš paviršiaus jau.

Beje, namie padaryta išvada, kad AJI aštresnis už Jamaikiną unsure.gif
Nutariau ir aš persikelt namo iš šiltanamio RA-BY, Aji ir dar kuriuos nors kelis bei palaikyt iki kitų metų.
Atsakyti
ax.gif kitais metais sodinsiu jelapeną...gal jis nėr iš pačių aštriųjų , pasakykit ax.gif
Atsakyti
jalapenas tikrai ne iš pačių aštriausiųjų. Nors man pačiai ir jo per akis..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 09 27, 11:21)
jalapenas tikrai ne iš pačių aštriausiųjų. Nors man pačiai ir jo per akis..

4u.gif o , tai man tiks... 4u.gif
Atsakyti
Turiu Red Jamaica, kuri už Jalapeną 50 kartų aštresnė. Man ir Jalapenas, ir dar silpnesnės per aštrios..
Atsakyti
turiu ir as ta jamaikieti.. ale kvapelis jo blink.gif doh.gif Bandziau i kecupa det, tai negalejau virtuvej but po to, tiesiog dusina doh.gif Brrrrrrrr.. Ale uztat kokie grazus, bjaurybes.. wub.gif
Maniskiai zymiai labiau vertina AJI. Astrumo net diedui uztenka, sake - net ausy saudo. Reiks paziuret, kiek anas pagal skale kapsaicino turi. Lyg ir maziau nei Jamaikinas ar Habaneras, bet dieds sake, kad jam AJI daugiau smarves beturis pasirode.
Atsakyti
lotuliukas.gif jėtau...net kraupu skaityti , o kaip juos ten valgyti...kad net ausyse šaudytų thumbup.gif
Atsakyti
man AJI kol kas taip pat pirmoj vietoj. Visur naudoju, ir į sriubas dedu, į troškinius. Vis noras su juodu šokoladu atsikast, bet po ranka nebūna AJI cool.gif Ai, kada nors gal nepamiršiu.
Tiesa, kažkur interneto platybėse teko matyt raudonais vaisiais AJI, bet jei nėra, tai spalviškumui išgaut visai gerai sueina ir Cyklonai - panašaus ilgio, tik gal kiek smulkesni ir lygiai tokie pat aštrūs wub.gif
Atsakyti