Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis tuštinasi žaliai

QUOTE(eaegle @ 2006 03 03, 11:45)
Labutis mamos. Mano mažyliui 2 mėn. ir jau savaite laiko jis kakoja kartais žalsvai kartais ryškiai geltonai bet su gleivemis.Daktarei pasakiau, liepė pagerti geruju bakteriju ir smektos. Bet jis pas mane valgo neblogai ir temperatūros neturi. Gal pas kanors taip buvo ir gali pasidalinti savo patirtim? verysad.gif

O kuo Tu jį maitini - savo pienu ar mišinuku? Jei savo pienu - reiškia pati kažką netinkamo valgai (pvz. per daug pieno produktų), o jei mišinuku - reiškia jis jam netinka. Žalias arba su gleivėm kakutis reiškia, jog yra suerzintas žarnynas. Gerąsias bakterijas galit pagerti - jos tikrai nepakenks. Būkit sveikučiai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytes, norejau visoms pasakyti ka gi mums daktaras nustate. O gi pasake kad pas mus yra Rota virusas, tai toks virusas kuris labai paplites tarp vaiku, ypatingai ziemos metu. Simptomai: viduriavimas, zali kakuciai, gali buti temperatura, vemimas. Taigi, nieko gero, bet sako kad jokiais vaistais gydyti nereikia, pats praeis, tik reikia visada plauti rankas po kiekvieno sauskelniu keitimo, nes jei ne, tai viskas eis ratu ir vaikutis negales pasveikti. Tai va, rodos viska parasiau.
Tiesa aciu visoms atsiliepusioms i sia tema smile.gif
Atsakyti
Maniske pradejo zaliai kakot, kai vietoj MP pradejau duot misineli. Pilvo jai neksauda, neviduriuoja ir siaip laimingas vaikas. Net nepagalvojau kad cia kazkas negerai, kol nepaskaiciau sitos temos g.gif Dabar reikes gydytojos paklaust kai kita karta eisim...
Atsakyti
QUOTE(Guggy @ 2006 03 03, 23:30)
Maniske pradejo zaliai kakot, kai vietoj MP pradejau duot misineli. Pilvo jai neksauda, neviduriuoja ir siaip laimingas vaikas. Net nepagalvojau kad cia kazkas negerai, kol nepaskaiciau sitos temos g.gif Dabar reikes gydytojos paklaust kai kita karta eisim...

Tai gal misineli naudojat su gelezim, tuomet butent zaliai ir kakoja.Tai tikrai nieko bloga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(leputė @ 2006 03 03, 17:14)
O kuo Tu jį maitini - savo pienu ar mišinuku? Jei savo pienu - reiškia pati kažką netinkamo valgai (pvz. per daug pieno produktų), o jei mišinuku - reiškia jis jam netinka. Žalias arba su gleivėm kakutis reiškia, jog yra suerzintas žarnynas. Gerąsias bakterijas galit pagerti - jos tikrai nepakenks. Būkit sveikučiai biggrin.gif

Maitinu savo pienu. Pieno produktu aš nelabai mėgstu tai praktiškai ju ir nevalgau. Vakar buvome pas daktare, svėrėmės tai per 2savaites priaugo 400gr. Auga jis pas mane neblogai, tuštinasi vieną arba du kartus į parą. Atrodo jaigu ne tos gleivės tai viskas butu gerai. Tikiuosi,kad tos gerosios bakterijos mums padės. g.gif
Atsakyti
QUOTE(eaegle @ 2006 03 03, 10:45)
Labutis mamos. Mano mažyliui 2 mėn. ir jau savaite laiko jis kakoja kartais žalsvai kartais ryškiai geltonai bet su gleivemis.Daktarei pasakiau, liepė pagerti geruju bakteriju ir smektos. Bet jis pas mane valgo neblogai ir temperatūros neturi. Gal pas kanors taip buvo ir gali pasidalinti savo patirtim? verysad.gif

Pagers lelius gerųjų bakterijų ir viskas bus gerai. Jokios dietos tau, maitinančiai mamai, laikytis nereikia. Kaip ir visoms reikia negerti per daug kavos ir nevalgyti labai aštriai, valgyti kuo įvairesnį maistą ir netikėti tom nesąmonėm, kad nuo tavo valgymo kakutis pažaliuos, pageltonuos, vaikas viduriuos ar pan. Nėra jokių patvirtinančių tyrimų, kad nuo kokio nors maisto vaikui sutriks virškinimas, mama privalo valgyti pilnavertį maistą. Visiems kūdikėliams kartas nuo karto sutrinka gerųjų bakterijų pusiausvyra žarnyne - juk gimdami jie jų neturi, gauna iš mamos organizmo, bet kol paauga didesni karts nuo karto kai kuriems tų bakterijų pusiausvyra sutrinka. Vien tik žalia kakučio spalva jei jis neturi temperatūros, neviduriuoja ir tuštinasi tik keletą kartų per dieną nėra požymis, kad kažkas negerai. Jei neramu, visada galite pasiklausti gydytojo, bet iš karto pulti keisti savo ar vaikelio maistą nereikėtų.
Ir dar: gerosios bakterijos nėra vaistas, tai ir yra gerosios bakterijos. Jei gydytojas rekomenduoja, nebijokite.
Atsakyti
Merginos, o ką jūs turite omenyje sakydamos "pagerkite gerųjų bakterijų"? Ar tai koks nors preparatas?
Atsakyti
QUOTE(Alina1978 @ 2006 03 06, 21:46)
Merginos, o ką jūs turite omenyje sakydamos "pagerkite gerųjų bakterijų"? Ar tai koks nors preparatas?

Tai toks preparatas kuris atstato gerųjų bakterijų pusiausvira žarnyne. Jų galima isigyti bet kokioje vaistinėję ir be recepto. Jas rekomenduoja kai sutrinka žarnyno veikla pvz. suviduriavus. Tai visai nekenksminga, tai natūralus produktas.Jų yra įvairiais pavadinimais " Linex" "Enterol" yra jogurtinės bakterijos ir t.t. Bet reiktu pasikonsultuoti su daktare ar vaistininku kokiu ir kiek duoti mažyliui. thumbup.gif
Atsakyti
mano sunelis taip pat kakoja zaliai daktarei sakiau jinai sako svorio priauga normaliai ir nieko blogo as ji maitinu misinukai ir dabar be laktozes tai man gal ji pagirdyti gerosioms bakterijoms o jas kaip sugirdyti i misinuka supilti g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Siandiena mes ejome pas kita gydytoja, kuris pasake kad zali kakuciai dvieju menesiu vaikuciui nieko bloga, jei jis priauga pakankamai svorio ir gerai valgo. Tai mes su vyru jau net juoktis pradejome, nes rodos kiek gydytoju tiek ir nuomoniu, na bet as irgi logiskai galvoju, kad jei vaikas priauga svorio ir gerai valgo tai viskas turetu buti normalu. smile.gif
Atsakyti
mums irgi buvo žalios išmatos ir truputį viduriavom, bet išrase gydytoja gefilus kapsulių, reikėjo 1kapsulę padalint i 2dalis ir duot ryte ir vakare, po kokiu 4dienų praejo smile.gif
Atsakyti
o as pastebejau kad mano mažė pakakoja žaliai kai pavalgau "kaimiškos"kiaulienos(aišku tvarkingai paruoštos).bet dažniau nekakoja,temperatūros nėra.o ir svoris auga kosminiu greičiu.yra linksmute ir guvute tai labai nepergyvenau
Atsakyti