Mielos mamytes
jei kudikelis nekarsciuoja, jauciasi puikiai ir zaliai pakakojo, tai tiesiog jo maiste yra per daug gelezies, ji nudazo ismatas zalsvai.Tik tiek.Ire jokios problemos.
Pakeiskit misinuka, jei labai neraminates.Bet cia nieko baisaus. jusu vaikas sveikas.
Sveikos mamytes, noriu paklausti o kaip daznai jusu mazyliai tustinasi, del savo 2 men. leliaus ismatu as nesinervinu jos buna geltonos su siek tiek zalsvu grudeliu kartais, bet jis tustinasi po 10 kartu i diena ir daugiau nuo pat gimimo. Nezinau ar reikia nerimauti, pilvuko jam neskauda, svoris auga. Per pirma menesi 1,5 kg. priaugo. Gal tiesiog daug valgo ir daznai tustinasi? ka manot?
QUOTE(monikaaaaa @ 2006 03 12, 02:26)
Sveikos mamytes, noriu paklausti o kaip daznai jusu mazyliai tustinasi, del savo 2 men. leliaus ismatu as nesinervinu jos buna geltonos su siek tiek zalsvu grudeliu kartais, bet jis tustinasi po 10 kartu i diena ir daugiau nuo pat gimimo. Nezinau ar reikia nerimauti, pilvuko jam neskauda, svoris auga. Per pirma menesi 1,5 kg. priaugo. Gal tiesiog daug valgo ir daznai tustinasi? ka manot?
Maniškis kol nepradėjau primaitinti košelėm kakodavo po prakštikai kiekvieno maitinimo, tai susidarydavo nemažai, bet manau, kad normalu, nes svorio irgi normaliai priaugo, o ir gydytoja nieko nesakė, taip kad žiūrėk tik, kad neviduriuotų

QUOTE(eaegle @ 2006 03 07, 13:05)
Tai toks preparatas kuris atstato gerųjų bakterijų pusiausvira žarnyne. Jų galima isigyti bet kokioje vaistinėję ir be recepto. Jas rekomenduoja kai sutrinka žarnyno veikla pvz. suviduriavus. Tai visai nekenksminga, tai natūralus produktas.Jų yra įvairiais pavadinimais " Linex" "Enterol" yra jogurtinės bakterijos ir t.t. Bet reiktu pasikonsultuoti su daktare ar vaistininku kokiu ir kiek duoti mažyliui. 

Aš pastebėjau, kad mano mažoji pradėjo šiek tiek žaliau kakoti po to, kai ėmiau jai duoti po pusę šaukštelio žuvų taukų kasdien. Mano gyd sakė duoti žuvų taukų nuo 2 mėn., o Klinikose man pasakė ir pati žurnale "Mažylis" skaičiau, kad juos reikia duoti tik nuo metų. Galvok ką nori

QUOTE(skaja @ 2006 03 12, 21:28)
mano maziukas katik pasitustino ( kazin ar tai butu galima vadinti kakuciu ) putom 

Gal tai viduriavimas

Mano maziukas irgi ka tik pasitustino zaliai, o ir kvapelis kazkoks astrus, kaip kokio acetono buvo
Gerai, kad ant dienu pas gydytoja einam, ziuresim, ka pasakys.

QUOTE(Gosiuke @ 2006 03 14, 04:39)
Mano maziukas irgi ka tik pasitustino zaliai, o ir kvapelis kazkoks astrus, kaip kokio acetono buvo
Gerai, kad ant dienu pas gydytoja einam, ziuresim, ka pasakys.

Musu gydytojas sake, kad jei kakuciai zali, bet kvapas normalus, saldokas, tai reiskiasi nieko blogo, bet jei tik kvapas ne toks kaip visada, iatrus, tai reiketu susirupinti ir skambinti jam. Manau, kad geriau patikrinti, ypatingai jei vaikiukas taip pasitustino jau ne viena karta.
As pasiskambinau seselei, tai jai irgi tas kvapas uzkliuvo. Liepe duoti papildomai vandenelio, o ryt ismatas i laboratorija atnest. O vakiukas vandenuko visai nenori gert, ir is saukstuko, ir is buteliuko bandziau, puola i isterija ir tiek
Ir tas gerasiais bakterijas per didziausias asaras tenka sumaitinti, o paskui visvien viska isstumia lauk is burnytes. Ar tik neteks tais miltukais papuka issimozot

QUOTE(Gosiuke @ 2006 03 14, 11:42)
As pasiskambinau seselei, tai jai irgi tas kvapas uzkliuvo. Liepe duoti papildomai vandenelio, o ryt ismatas i laboratorija atnest. O vakiukas vandenuko visai nenori gert, ir is saukstuko, ir is buteliuko bandziau, puola i isterija ir tiek
Ir tas gerasiais bakterijas per didziausias asaras tenka sumaitinti, o paskui visvien viska isstumia lauk is burnytes. Ar tik neteks tais miltukais papuka issimozot 

Musu gydytojai tai sako, kad svarbiausiai yra daznai maitinti (kas 2 - 3 valandas), kad vaikiukas turetu pakankamai skysciu, ir dar reikia ziureti, kad sisiotu bent po viena karta kas keturias - penkias valandas, kad burnyte butu slapia ir kai verkia kad butu asaros, tada reiskia, kad vaikas turi pakankamai skysciu. Tada ir vandens duoti nereikia.
QUOTE(Inguteusa @ 2006 03 14, 19:20)
Musu gydytojai tai sako, kad svarbiausiai yra daznai maitinti (kas 2 - 3 valandas), kad vaikiukas turetu pakankamai skysciu, ir dar reikia ziureti, kad sisiotu bent po viena karta kas keturias - penkias valandas, kad burnyte butu slapia ir kai verkia kad butu asaros, tada reiskia, kad vaikas turi pakankamai skysciu. Tada ir vandens duoti nereikia.
Tai maitinu tikrai daznai. Verkia ohoho su kokiom asarelem. Ir sisioja, ir kakoja daznai, tik tas kvapelis rugstokas, kazkoks specifinis kaip niekad. Tikiuos, kad viskas bus gerai. Juk dar toks mazulelis