Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis tuštinasi žaliai

maniškis nuo mišinuko kakojo žaliai. O šiaip trečdalis klekiukų taip kakina vos ne šiaip sau wink.gif
Atsakyti
Aš manau kaip Isila - maniškis vienąkart mišinio paragavo, tai žalia pakakino, o paskui šiaip sau žaliai kakoja, per daug neimu į galvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2006 10 27, 16:44)
mano maze beveik jau nuo 1men pradejo zaliai tustintis,gerem bifolaka 2men...mums jau ketvirtas menuo o vistiek kakinam zalsvai,daktare dabar sako,kad tai nuo misinuko...
pasidalinkit mamos patirtim kuriu leliai zaliai tustinasi ar tustinosi 4u.gif

labas,siulau padaryti tyrima del stafilokoko. mano situacija buvo panasi. 4 menesius kaka zalia iki ausu vaikas apsividuriaves.o gydytoja sake nuo pieno. tik greiciau nieko nelaukus ciupk vaika ir bekit tirtis. cia ne juokai. mes isgijom per 3 menesius bet iki dabar bet kokia liga ikimba labai greitai.saugok leliuka
Papildyta:
As tai zinot kai paskaitau tai net silpna darosi. as irgi nekreipiau demesio, bet svoris neaugo,tokia pergaisus,ta mano mergaite buvo,ismatos zalios su gleivem.o gydymas tai tai nukvakti gali nuo vaistu girdymo. PANGROLI GERE,LINEKSA, Iir dar kazka. Netingekit lyskit pas gydytojas reikalaukit visu imanomu tyrimu jei tik kas ne taip.STAFILOKOKAS LIEKA VISAM GYVENIMUI,NET JEI JI ISGYDAI.Vaikutis nebuna atsparus ligoms,bet kokia zaizda gija kielis kartus leciau negu paprastai.STEBEKIT vaikuti nes uzsigrausit jei ka praziuresit
Atsakyti
Na nereikia taip gasdinti smile.gif
As manau kad matosi is vaiko. .jeigu svorio priauga, zvalus linksmas ir nerekauja per daug, tai nekankina vaiko ligos.. Ir mano mergiote iki pat, kol pradejau duoti kruopines koshes kakindavo zaliai.. nuo trecios savaiteles gyvenimo. Darem pora kartu tyrimus, is bandem visokias bakterijas, bet nuo to niekas nepasikeite..

Dabar ivairiu spalvu buna, priklauso nuo to ka valgo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laurrike @ 2006 11 14, 14:01)
Na nereikia taip gasdinti smile.gif
As manau kad matosi is vaiko. .jeigu svorio priauga, zvalus linksmas ir nerekauja per daug, tai nekankina vaiko ligos.. Ir mano mergiote iki pat, kol pradejau duoti kruopines koshes kakindavo zaliai.. nuo trecios savaiteles gyvenimo. Darem pora kartu tyrimus, is bandem visokias bakterijas, bet nuo to niekas nepasikeite..

Dabar ivairiu spalvu buna, priklauso nuo to ka valgo  rolleyes.gif

jus teisi 4u.gif as tiek prisikankinau su tuo vaiku, kad atrodo neduok dieve kam taip nutiktu.
Atsakyti
maitinu misinuku ir kakina dukryte taip pat zaliai, klausiau gydytojos tai sake kad nuo misinuko ir kad tai nieko baisaus. svarbiausia kad gerai valgo, gerai tustinasi ir geros nuotaikos 2.gif . manau jei blogai jaustusi schmoll.gif tai iskart matytusi g.gif
Atsakyti
mano mažylės išmatos pasikeite maždaug prieš dvi savaites. Pradejo dažniau ir žaliai gleivėtai tuštintis, nors pati linksma ir guvi. Gal tai gali buti dėl dantukų dygimo? Bet jau darosi neramu, reiks išsitirti.
Atsakyti
Zinot, merginos, mano lialiukas nuo antros gyvenimo savaites pradejo viduriuot, velliau dar ir zaliai ir dar velliau jau su gleivem... Kokias dvi savaites taip kankinomes, vaikas verkia is skausmo (galu gale tiek kartu per diena tustindavosi!!) ( BET svoris augo ir tebeauga gerai, kai nekankina skausmeliai, vaikas zvalus, atrodo viskas gerai, BET....) Vis galvojau, kad nuo maisto, kuri as valgau, jam taip negerai, atsisakiau tam tikro maisto visiskai, sekiau ka valgau ir nuo ko jam gali buti negerai, bet taip ir nesupratau. Tai mes issityrem ir jam (man taip pat) rado auksini stafilakoka. Vaikutis gydomas bakterijomis iki siol (ir dar ilgai jas gers)... O va kaip ir daugeliui cia parasiusiu irgi atrode, na jei svoris auga, vaikutis linksmas ir pan, tai gal nieko blogo nera, o tik man maista reik atidziai rinktis (nes maitinu pati). Taip kad mielosios mamytes, del visa ko jei neramu, tai reiktu pasitikrint 4u.gif Juk atsarga gedos nedaro schmoll.gif O ir i galva nieks uz tai neduos mirksiukas.gif
Atsakyti
maniškis irgi kakoja žaliai, gydytoja sakė, kad nuo mišinėlio, tai nebepergyvenu.
Atsakyti
4u.gif na pas mus irgi ta pati beda bet viliuosi ,kad pades bifolac jau geriam savaite lyg ir geriau.jei ne reiks tirtis... schmoll.gif
Atsakyti
Musu maziukas praktiskai visa laika kakoja zaliai, arba zalsvai-gelsvai, musu gydytojas sako, kad tai yra normalu.
Atsakyti
O mums buvo gal porą kartų žaliukų, bet mes valgom MP, tai pamaniau, kad gal aš ką netaip suvalgiau ir mažiukui atsiliepė unsure.gif
Atsakyti