Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis tuštinasi žaliai

QUOTE(gincike1 @ 2007 03 07, 08:06)
Pradėjau leliui duot kieto maisto nuo 4,5mėn.Tai po pusę saukštelio ar po visą arb.šaukštelį jis suvalgo bulvytės su morka.Kakutis atrodo beveik kaip ta mūsų košytė,matosi morkytės gabaliukai.Ką tai galėtų reikšt?Gal visai nepasisavina organizmas?Ir dar,tokios gleivės kartais būna net tamsių jų.Mamytės pasidalinkit savo patirtimi. g.gif  g.gif  g.gif

Sveika, morkos gabaliukus gali matyti todel kad vakutis dar neturi dantuku ir negali jos sukramtyti, o skrandukas tokio maistelio gerai nesuvirskina. As patarciau tas morkytes su bulvytem geriau pertrinti, kad gautusi kosele, tada ir skrandziui bus maziau darbo:-) Del gleiviu, tai pas mano dukryte irgi pradzioje ju budavo, na kai pradejau maitinti tyrelemis. Gydytojas sake, kad tai del to kad skrandis dar nepriprates prie naujo maisto, arba tai reiskia kad vaikutis to maisto netoleruoja. Musu atveju buvo netoleravimas, mano dukryte yra alergiska kai kuriems maisto produktams. Atsimenu budavo labai daug gleiviu, bet paskui kai issiaiskinome kam ji yra alergiska ir nustojus ta maista duoti, viskas susitvarke:-) Tikiusoi pas jus irgi viskas susitvarkys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gincike1 @ 2007 03 07, 14:06)
Pradėjau leliui duot kieto maisto nuo 4,5mėn.Tai po pusę saukštelio ar po visą arb.šaukštelį jis suvalgo bulvytės su morka.Kakutis atrodo beveik kaip ta mūsų košytė,matosi morkytės gabaliukai.Ką tai galėtų reikšt?Gal visai nepasisavina organizmas?Ir dar,tokios gleivės kartais būna net tamsių jų.Mamytės pasidalinkit savo patirtimi. g.gif  g.gif  g.gif

Na mum irgi panašiai buvo,matėsi ir morkų gabaliukai,o tai rodo,kad nevirškina ir geriau kuriam laikui atsisakyti šio produkto,kam apkrauti vos spėjusį susiformuoti virškinamąjį traktą(turiu omeny mikroflorą),o žalia spalva tai nieko baisaus,rodo,kad maistas greitai išeina ir tiek,o vat jei yra gleivių tai mūsų atveju buvo nekas,mum buvo stafilokokas auksinis.Taip,kad geriau atlikti pasėlį,jeigu gleivės nemažėja ir įsitikinti,kad tos bjaurasties nėra,nes jis "suvalgo"viską kas gera žarnyne,sukelia infekcijas.
Atsakyti
Labai jums ačiū už atsakymus.Baisu darosi jei čia auksinis stafilokokas.Tuoj vešim kakutį pas gyd.Įdomu ką pasakys.Baisu.
Atsakyti
QUOTE(Aistyyte @ 2007 02 04, 17:31)
mano anyta sake kad jei taip buvo kad maziukas kakojo zaliai pas daktarus nuvede ir pasake kad vaikas persivalge palaikykit ant bado dienele! taip ir padare tai sake viskas susitvarke! man asmeniskai taip nebuvo atsitike tai nezinau smile.gif

Viena mamyte rase, kad zalias kakas nuo maisto trukumo ax.gif Ner teisybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 04 21, 21:23)
Viena mamyte rase, kad zalias kakas nuo maisto trukumo  ax.gif  Ner teisybes  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Gali būti kad uždegimukas koks pilvuke. bet tik ne pieno trūkumas schmoll.gif
Mum tai anksčiau buvo tai pediatrė išrašė Gefilus bakterijų mažyliai ir viskas susitvarkė user posted image
Atsakyti
o man mano mociute,mama sake ir gydytoja patvirtino kad jei vaikas daro zalei gali buti gaves vejo (truputi persales) arba jei maitinamas mp gali vejo buti gavusi ir mama kai tai suzinojau viska stebejau ir pasirodo tikrai.
Atsakyti
Mano mazius nuo 2sav zaliai tustinosi ir taip visa men, nors maitinau MP. Tai kai pradejom gert bifolaka ir gefilus, pagerejo, bet kartais pasitaiko geltonai zalios, matyt kazka netaip uzvalgau
Atsakyti
Mano mergyte irgi kakoja zaliai, nors matosi ir sviesiai gelsvu ismatu. Maitinu misinuku NAN1 ir priaugam svorio normaliai. Tik vakarais esam labai neramios, pucia pilvuka. Tai daktare man taip paaiskino del zalios spalvos ismatu, kad atseit zarnyne kai prisikaupia daug duju ir keiciasi ismatu spalva. Pasibaigs pilvo skausmeliai, pasibaigs ir zalias kakus. Na reikes laukti kol nebeskaudes pilvuko ir tada bus aisku ar daktare sake tiesa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2007 05 03, 13:57)
Mano mergyte irgi kakoja zaliai, nors matosi ir sviesiai gelsvu ismatu. Maitinu misinuku NAN1 ir priaugam svorio normaliai. Tik vakarais esam labai neramios, pucia pilvuka. Tai daktare man taip paaiskino del zalios spalvos ismatu, kad atseit zarnyne kai prisikaupia daug duju ir keiciasi ismatu spalva. Pasibaigs pilvo skausmeliai, pasibaigs ir zalias kakus. Na reikes laukti kol nebeskaudes pilvuko ir tada bus aisku ar daktare sake tiesa ax.gif

as kai maitinau nan1 irgi maze zaliai kakpkjo,pakeiciau misini jau kita diena geltonai kakino mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi valgydami Similac Advance Ha zaliai tustinomes, gydytoja sake, kad taip daznai buna ir kad nera pagrindo pergyventi
Atsakyti
Sveikos, unsure.gif o mums ne viduriavimas, o užkietėjimas, bet nuolat su gleivėmis. verysad.gif Dabar valgome NAN HA1, jis praturtintas geležim, tai dėl to, kad kakutis žalias nesijaudinau, bet kai gleivės pasirodė ir vaikas visą parą nuo pilvo miegot negaėt pradėjo tikrai sunerimau. fear.gif
Dabar nutarėme keisti mišinį į APTAMIL HA1 (gal kas iš jūsų vartoja? kaip jis? ar geras?), nes įtariu mums tas NAN netinka...
Atsakyti
Gal galite kas nors paaiskinti kaip reikia suprast, kad 18dienu vaikiukas viduriuoja. Mano maziuke nuo pat gimimo pries kakodama pradeda raitytis, steneti ir bliauti. Tada pasigirsta toks garsas kaip suaugusieji vduriuoja, na toks purkstelejimas. Kakutis buna toks kaip ir granuliu sudarytas geltonas, kartais su zaliais kaip siuleliais ir gleivemis. Kai pakakojo ant palutes pastebejau kad tas kakutis-granules buna su skystimu. Ar cia reiskia viduriavima?
I namus atejusi sesute sake, kad viskas cia gerai. Bet man neramu, kad vaikas vis stena ir klykia kol purpteli. g.gif
P.S: maitinu tik savo pienu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidutex: 11 gegužės 2007 - 12:02