Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinėliai

Tokio amžiaus kūdikiui, kol dar pati maitinate ir mergaitė dar nevalgo dviejų košių, primaitinimui rinkitės HiPP 1 pieno mišinį. HiPP 2 - kai jau valgys daržovių tyreles ir kruopų košes. Prie mišinuko galima pereiti iš kart. Bet kol mergaitė sirguliuoja, stenkitės dar maitinti pati, nes prie žarnyno sutrikimo ji gali jautriai sureaguoti į pasikeitusį maitinimą.
Atsakyti
Man iškilo tokia problema- iki 4 mėn. vaikutis valgė Aptamil1, viskas labai tiko, nebėrė ir jokių problemų nebuvo. Dabar, kaip ir rekomenduojama perėjom prie Aptamil2- ir netinka, vaiką ėmė berti, savaitę pagėrėm ir vaiką vis labiau beria. Kokį mišinį geriau dabar duot, ar skirtą alergiškiems vaikams Aptamil HA2, ar apskritai kitos firmos pabandyt nealergiškiems vaikams? Labai daug eksperimentuot nesinori.
Atsakyti
O ar duodate tik pieno mišinį? Gali išbėrė nuo kokio kito maisto? Jei tik mišinį ir tai tikrai alerginis bėrimas- pabandyti reikėtų stiprios hidrolizacijos pieno mišinį (o toks yra HiPP HA1 )
Atsakyti
Per kokį laikotarpį reikėtų suvartoti atidarius sauso mišinuko ar sausos košelės pakelį? Nežinau, kas teisus, nes teko išgirsti skirtingų atsakymų. Naudoju mišinuką NAN 1 H. A. ir ,,Milupos" košeles.
Ačiū.
Atsakyti
Tai turi būti nurodyta ant pakuotės.
Atsakyti
Labas vakaras, prašau jūsų patarimo. Sūnelį ketinu maitinti savo pienu iki 1 metukų (liko apie 1,5 mėn.), nes išeinu į darbą. Kokį mišinuką pasiūlytumėte rinktis, vaikas alergiškas? Nuo kada jau reikėtų pradėti pratinti?
Dėkoju
Atsakyti
Labas vakaras,kadangi mums jau suejo 4men.,tai pakeitem misinuka Milumil 1 i Milumil 2,nuo pat pirmos dienos pastebejom,kad vaikas stipriai atpylinet pradejo,ko iki siol nebudavo.T.p.gauti pradejo ir vaisiu bei darzoviu tyreles,bet atpila tik misinuka.Ar gali buti,kad pakeitus i sotesni taip atsitinka?Juk iki 4men.neatpylinedavo?Ka mums dabar daryt,keisti misinuka?Jei taip,tai i koki?
Atsakyti
Grįžkite prie Milumil1.
Atsakyti
Mano dukrytė (8 mėnesiai ir dvi savaitės) ne itin mėgsta valgyti Milupos pieno mišinį Aptamil 3. O Aptamil 2 labai mėgdavo. Ar galiu jai ruošti pieno mišinį iš abiejų mišinukų, t.y. dalį dėti Aptamil 2 mišinio ir dalį - Aptamil 3 ?

Ačiū.
Atsakyti
Mišinių maišyti negalima. Tegul ir valgo tą, kurį mėgsta ir toleruoja.
Atsakyti
Kai ruošiu daržovių-mėsos tyrę, daržoves troškinu greitpuodyje. Po to tyrę skiedžiu pieno mišinuku. Anksčiau daržoves virdavau vandenyje ir tyrę skiesdavau šiuo vandeniu. Bet mano mažylis kategoriškai atsisako tokios tyrės.
Ar sveika skiesti pieno mišinuku daržovių-mėsos tyrę? Ar nenusižengiama sveikos mitybos principams?
Ačiū!
Atsakyti
Pieno mišinys nei užsigerti, nei skiesti daržovių tyrę su mėsa nėra rekomenduojamas, nes slopinamas geležies įsisavinimas.
Atsakyti