Siandien netiketumo diena
Kai nelaime atsitiko buvau pasiruosusi paaiskinti sunenui kodel nebera leliuko mano. Bet tada Kai atvaziavom jis tik paklause Kur leliukas mano , kur pilvas ir labai keistai ziurejo i mane, tada pasaKiau kad nebera leliuKo. Jam tada uzteKo ir nebe klause manes daugiau apie mano leliuka. Bet siandien jis manes paklause ,islausinejo mane lyg tardytu mane koks policininkas, kodel? kam? ir t.t. paaiskinau jam kur leliukas ir kodel pasieme Dievulis

asaros riedejo , per sirdy lyg su peiliu draskytu , kojos drebet pradejo, bet paaiskinau jam.
Nors jam ketveri arteja metukai , bet viska gerai prisimena , ir jau pradeda suprast. Bet uzklupo jis mane su savo klausymais netiketai , bet manau anKsciau ar veliau butu paKlauses manes, juk negaliu paimt ir pasakyt nera ir viskas,as jam paaiskinau graziai. Manau suprato jis , kad mano leliukas danguje su angeliukais, ir ji pasieme Dievulis.
Xiuke neliudek del paminklelio , zinau kad tikrai norisi pastatyt ta diena kai bus metines , tylusis Melisos gimtadienis. Po truputi ir pastatysit paminkleli. Paminklai tikrai ne pigus , as ziurejau ir kainas ogo ogo...
akwariuma ogo kiek daug