Įkraunama...
Įkraunama...

---Angeliuku mamos...Angelai neverkia--

Ir as prisidedu prie sveikinimu 4u.gif Zydra30 happybday.gif Visu svajoniu issipildymo 4u.gif

Atsakyti
Gražaus gimtadienio Žydra30 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tauskute,pravirkdei su tom gražiom eilėm verysad.gif
Aš po 3 dienų darbo,3 išeigines namus kuopsiu,nes toks jovalas doh.gif dar dingo kasoje 100litų,padengiau vakar ir mano suknelei ate,ate...ot,gyvenimas...
Atsakyti
Žydra,su gimtadieniu tave 4u.gif

user posted image

QUOTE(Laureanza @ 2011 05 06, 13:01)
dar dingo kasoje 100litų,padengiau vakar ir mano suknelei ate,ate...ot,gyvenimas...

Oj,kaip nepasisekė... unsure.gif aš irgi esu turėjus tokių ir net didesnių nuostolių doh.gif
Imk 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Žydra su tortadieniu

user posted image
Atsakyti

Oj,kaip nepasisekė... unsure.gif aš irgi esu turėjus tokių ir net didesnių nuostolių doh.gif
Imk 4u.gif 4u.gif
[/quote]
Ačiū Diveja už balionėlį,man per 4 metus pirmas toks didelis nuostolis doh.gif
Xiuke,neliūdėkit dėl paminklėlio,ne jame esmė,kaip bus pinigėlių tada ir susitvarkysite.mes ant mano tėčio paminklo Jos varduka iškalsim...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 05 06, 08:25)
sveikos 4u.gif
Zydrute su gimsium... happybday.gif laimes, meiles ir sveikatos...visada islik jauna ir linksma... smile.gif  4u.gif

Bice...Ani labai miela mergyte wub.gif

Tauskute graziu eilerasciu randi, suvirpina sirdele... verysad.gif

Kaip Tanler, Aniri, Lairam  nestuke.gif ? Dar Monikam yra...bet jau rasei mirksiukas.gif mergaiciu cia uzderes, tik vienas berniukas bus kaip suprantu? smile.gif

tai tiek...pas mane nieko, naujo, mokslais uzsikasiau...nespeju per tuos atsiskaitymus...namie bardakas doh.gif  smile.gif seimos nematau, na bet greit baigsis intensyvi sesija-atsipusiu...

SEKMES VISOMS...IKI 4u.gif

ARTEJA METINES verysad.gif PAMINKLAS NET NEPRADETAS STATYTI, NIEKO NET NEPAZIUREJOM DAR, O IR LT REIKES KAZKAIP SUSIRINKT, NES TIKRAI NE 1000KAINUOS... verysad.gif

jo ne 1000, mes uz paminkliuka 4500 mokejome ir tai nedideli.
Atsakyti
Siandien netiketumo diena 4u.gif
Kai nelaime atsitiko buvau pasiruosusi paaiskinti sunenui kodel nebera leliuko mano. Bet tada Kai atvaziavom jis tik paklause Kur leliukas mano , kur pilvas ir labai keistai ziurejo i mane, tada pasaKiau kad nebera leliuKo. Jam tada uzteKo ir nebe klause manes daugiau apie mano leliuka. Bet siandien jis manes paklause ,islausinejo mane lyg tardytu mane koks policininkas, kodel? kam? ir t.t. paaiskinau jam kur leliukas ir kodel pasieme Dievulis verysad.gif asaros riedejo , per sirdy lyg su peiliu draskytu , kojos drebet pradejo, bet paaiskinau jam.
Nors jam ketveri arteja metukai , bet viska gerai prisimena , ir jau pradeda suprast. Bet uzklupo jis mane su savo klausymais netiketai , bet manau anKsciau ar veliau butu paKlauses manes, juk negaliu paimt ir pasakyt nera ir viskas,as jam paaiskinau graziai. Manau suprato jis , kad mano leliukas danguje su angeliukais, ir ji pasieme Dievulis.

Xiuke neliudek del paminklelio , zinau kad tikrai norisi pastatyt ta diena kai bus metines , tylusis Melisos gimtadienis. Po truputi ir pastatysit paminkleli. Paminklai tikrai ne pigus , as ziurejau ir kainas ogo ogo... doh.gif

akwariuma ogo kiek daug doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 06 gegužės 2011 - 14:00
nu mes stateme nedideli ir skaitau labai daug kainavo, siemet mano drauge mamai state irgi norejo papigiai tai sumokejo beveik 6ooo, o musu va toks jei kam idomuuser posted imageuser posted image
Atsakyti
akwariuma paprastas paminkliukas, bet tuo ir grazus yra man asmeniskai. 4u.gif
Galima paklausiu taves, bet nenoriu izeist taves ar ... ,tik man idomu yra , kas atsitiko su angeliuku ? Jai nenori papasakot tai as suprasiu.
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2011 05 06, 15:13)
akwariuma  paprastas paminkliukas,  bet tuo ir grazus yra man asmeniskai. 4u.gif
Galima paklausiu taves,  bet nenoriu izeist taves ar ... ,tik man idomu yra , kas atsitiko su angeliuku  ? Jai nenori papasakot tai as suprasiu.

Per gimdyma apsisuko virkstele du kartus per kakliuka ir krutinele, gimusi ikvepe oro ir viskas, nes nespejo istraukti, per kvepavimo takus buvo virkstele uzspaudusi ja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2011 05 06, 17:17)
Per gimdyma apsisuko virkstele du kartus per kakliuka ir krutinele, gimusi ikvepe oro ir viskas, nes nespejo istraukti, per kvepavimo takus buvo virkstele uzspaudusi ja verysad.gif

ah verysad.gif

siandien sesuo man pasakojo kaip mociutes mama(prosenele mano) gymde , labai ziauri istorija ir kraupu tiesiog nezinau ar papasakot ar nea .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 06 gegužės 2011 - 15:25
QUOTE(Tauskute_ @ 2011 05 06, 15:24)
ah  verysad.gif 

siandien sesuo man pasakojo kaip mociutes mama(prosenele mano)  gymde , labai ziauri istorija ir kraupu tiesiog nezinau ar papasakot ar nea .

pasakok, pasakok biggrin.gif
Atsakyti