Įkraunama...
Įkraunama...

---Angeliuku mamos...Angelai neverkia--

QUOTE(akwariuma @ 2011 05 06, 17:17)
Per gimdyma apsisuko virkstele du kartus per kakliuka ir krutinele, gimusi ikvepe oro ir viskas, nes nespejo istraukti, per kvepavimo takus buvo virkstele uzspaudusi ja verysad.gif

uzuojauta jusu seimai... man tai kraupu daros skaitant tokias istorijas verysad.gif ypac dabar ir taip esu pilna visokiu baimiu...

ir data ant paminkliuko kiap manao gimimo diena...
Atsakyti
Prosenele laukesi dvinuku, vienas vaikas gime viskas tvarkoj , bet antras vaikas horizontaliai gulejo , ir tais laikais medicina nebuvo jau tokia pazangi kaip dabar, prosenelis turejo apsisprest ar zmona gelbet ar vaika , vienas is dvieju. Prosenelis pasirinko zmona, ir antram vaikui nukirpo galvute , ir prosenele pagymde vaikeli be galvos verysad.gif

Kaip mociute pasakojo kad kai gymde pirma vaika , (dede mano) tai buvo sunkus gimdymas , ir ant tiek kad daktaras sokinejo ant mociutes pilvo kad pagymdytu vaika. Bet viskas tvarkoj pagymde , sveika , grazu pirmagymi , mano dede .
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2011 05 06, 16:47)
Prosenele laukesi dvinuku, vienas vaikas gime viskas tvarkoj , bet antras vaikas horizontaliai gulejo , ir tais laikais medicina nebuvo jau tokia pazangi kaip dabar, prosenelis turejo apsisprest ar zmona gelbet ar vaika , vienas is dvieju. Prosenelis pasirinko zmona, ir antram vaikui nukirpo galvute , ir prosenele pagymde vaikeli be galvos  verysad.gif 

Kaip mociute pasakojo kad kai gymde pirma vaika , (dede mano) tai buvo sunkus gimdymas , ir ant tiek kad daktaras sokinejo ant mociutes pilvo kad pagymdytu vaika. Bet viskas tvarkoj pagymde , sveika , grazu pirmagymi , mano dede .

o Dieve,kaip baisu blink.gif
Papildyta:
QUOTE(monikam @ 2011 05 06, 16:32)
uzuojauta jusu seimai... man tai kraupu daros skaitant tokias istorijas verysad.gif ypac dabar ir taip esu pilna visokiu baimiu...

ir data ant paminkliuko kiap manao gimimo diena...

Monikam,maziau imkis i galvą tokias istorijas,baisu,bet ka padarysi,netaikyk nieko sau...dabar tau tik gerų emocijų ir tavo pilvuko gyventojai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 05 06, 18:09)
o Dieve,kaip baisu blink.gif

taip tikrai baisu verysad.gif bet tais laikais juk kokia medicina buvo , nebuvo tais laikais cezario buvo tik naturalus gimdymas. O dabar tik viena kita manau pasiryzta gymdyt naturaliai , o cezariu kiek daug dabar... Medicina dabar yra pazengusi negu tais laikais kai proseneles gymde, mociutes kai gymde musu .

Monikam tikrai ne imk i galva , tau tik dabar turi but roziniai grazus drugeliai skraidyt tavo mintyse wub.gif tikrai yra sunku manau negalvot ir neprisigalvot visokiu nesamoniu , lengva pasakyt bet sunku tai padaryt. Bet tau tik geru emociju ir tavo pilvukui wub.gif
laukiu ir as tos dienos kai pastosiu , kai vel dziugausiu , kai vel busiu devintam danguje, o kai pagymdysiu , o kai griziu namo, ne viena ,tai is vis skraidysiu po debesiais wub.gif Bet gal kai pastosiu gal bus ki taip , gal pergyvensiu ... nezinau... galesiu tik tada pasakyt kaip jauciuosi kai bus pilvukas apvalus mano wub.gif

Niu ***** kaip namie salta doh.gif WC daug silciau sedet biggrin.gif ten radiatorius yra 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 06 gegužės 2011 - 16:25

Niu ***** kaip namie salta doh.gif WC daug silciau sedet biggrin.gif ten radiatorius yra 4u.gif
[/quote]

pas mane taipogi šalta,atsiprašiau vilnonių kojinių šiandien,nes vos kojų nenušalau prie pc sėdėdama biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Laureanza,2011 05 06, 18:42]
[/quote]
pas mane taipogi šalta,atsiprašiau vilnonių kojinių šiandien,nes vos kojų nenušalau prie pc sėdėdama biggrin.gif
[/quote]

thumbup.gif lotuliukas.gif as ir va radau vilnonines kojines , na ne mano o svogerio jis man kazkada paskolino kai kaime buvom tai taip ir pasiliko pas mane smile.gif bet silta kojom 4u.gif as sedziu apsiviniojusi adijalu nes niu salta tai pipetc doh.gif galvoju pirstines kokias dar uzsidet lotuliukas.gif salta rasyt , ledines rankos. O gal reikia kokiu 100gr ikalt gal geriau bus lotuliukas.gif bet kad tik atgal negriztu lotuliukas.gif nea gal apseisiu , geriau siltai apsirenksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2011 05 06, 14:17)
Per gimdyma apsisuko virkstele du kartus per kakliuka ir krutinele, gimusi ikvepe oro ir viskas, nes nespejo istraukti, per kvepavimo takus buvo virkstele uzspaudusi ja verysad.gif

Akwariuma o tu pati gimdei Vakare Barbora ar cezari dare?Jos gimimo data beveik sutampa su Vetrutes smile.gif smile.gif
Sorry kad lendu i aki blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 06 gegužės 2011 - 17:41
QUOTE(Tauskute_ @ 2011 05 06, 18:13)
Monikam tikrai ne imk i galva , tau tik dabar turi but roziniai grazus drugeliai skraidyt tavo mintyse  wub.gif  tikrai yra sunku manau negalvot ir neprisigalvot visokiu nesamoniu , lengva pasakyt bet sunku tai padaryt. Bet tau tik geru emociju ir tavo pilvukui  wub.gif
  laukiu ir as tos dienos kai pastosiu , kai vel dziugausiu , kai vel busiu devintam danguje, o kai pagymdysiu , o kai griziu namo, ne viena ,tai is vis skraidysiu po debesiais  wub.gif Bet gal kai pastosiu gal bus ki taip , gal pergyvensiu ... nezinau... galesiu tik tada pasakyt kaip jauciuosi kai bus pilvukas apvalus mano  wub.gif

Niu ***** kaip namie salta  doh.gif  WC daug silciau sedet  biggrin.gif  ten radiatorius yra  4u.gif

tikrai lengva pasakyt, sunku padaryt... tos mintys ir prisiminimai turbut nepabegs dar ilgai... labai jau laukiu kada ateis ta diena... wub.gif

linkiu tau kuo greiciau pagaut gandriukus 4u.gif o nerimo bus daug, patikek...

keista geguzes menuo ir salta pas jus namie Lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 05 06, 20:13)
tikrai lengva pasakyt, sunku padaryt... tos mintys ir prisiminimai turbut nepabegs dar ilgai... labai jau laukiu kada ateis ta diena... wub.gif

linkiu tau kuo greiciau pagaut gandriukus  4u.gif  o nerimo bus daug, patikek...

keista geguzes menuo ir salta pas jus namie Lt  g.gif

salta , salta zinok pas mane namuose, mes kai nomuojames buta tai langai neplastikiniai, balkonas neistiklintas , na manau supranti , pro visur pucia vejas doh.gif ziemai visada kamsau as, bet va kai silta buvo , na vyras ikalbejo kad jau laikas atkamsyt langus, ir va nieko gero is oru saltoka ir lauke , vejas saltas, nemalonus, nakti -6 kazkur , salta namie ogo kaip doh.gif o vasara eina sau kas darosi jai ziauriai karsta je tau mes kaistam namie kaip pirteleje kokioj doh.gif penktas aukstas , nuo stogo silta, saule pastoviai musu puseje sviecia , je tau doh.gif bet kazkaip gyvename sitame bute 4u.gif butas na pigus ir stovis jo geras , tik tas va minusas yra langai ir balkonas neistiklintas na ir vasara baisiai karsta . O taip butukas didelis, virtuve didele, sutvarkyta , grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 06 gegužės 2011 - 18:22
QUOTE(Sladama @ 2011 05 06, 17:35)
Akwariuma o tu pati gimdei Vakare Barbora ar cezari dare?Jos gimimo data beveik sutampa su Vetrutes smile.gif  smile.gif
Sorry kad lendu i aki blush2.gif

gimdziau pati, pagimdziau per 3 valandas, gydytoja sako taip greit gime todel, kad neseniai buvau gimdziusi.O skirtumas mazas, nes labai norejau leliuko, kad nebutu sirdi tustuma.Vetrei buvau nupirkusi vezimeli, bet zinokit negalejau sitos dukrytes jame vazineti, vis primindavo Vetre, tai pirkau nauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2011 05 06, 22:19)
gimdziau pati, pagimdziau per 3 valandas, gydytoja sako taip greit gime todel, kad neseniai buvau gimdziusi.O skirtumas mazas, nes labai norejau leliuko, kad nebutu sirdi tustuma.Vetrei buvau nupirkusi vezimeli, bet zinokit negalejau sitos dukrytes jame vazineti, vis primindavo Vetre, tai pirkau nauja smile.gif

Bet koks grazus varda Vetra wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif jauciuosi gerai....oras lig biski atsilo pas mus siandien, tai ir nuotaika pagerejo smile.gif bet visa vakara pragulejau lovoje besisildidama ant saulytes biggrin.gif

akwariuma
sveika prisijungusi 4u.gif gaila kad tenka susipazinti tokioj temoj.......

Zydra30 su gimsiuku tave....
user posted image
Atsakyti