Įkraunama...
Įkraunama...

---Angeliuku mamos...Angelai neverkia--

Nasata matau kad esi mirksiukas.gif kaip tu laikaisi? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės,nebuvau čia seniai.Maniau bus lengviau...Per ta laiką išėjau iš darbo,irgi maniau padės,išvažiavau į kaimą pas tėvus į sodybą nepadėjo ... Kakit su tėvu kalbėjau- sakė pamiršk!Aš verkiu ...Jis pasakė tu privalai pamiršt...
Atsakyti
QUOTE(muneg @ 2011 05 06, 20:36)
Sveikos mergytės,nebuvau čia seniai.Maniau bus lengviau...Per ta laiką išėjau iš darbo,irgi maniau padės,išvažiavau į kaimą pas tėvus į sodybą nepadėjo ... Kakit su tėvu kalbėjau- sakė pamiršk!Aš verkiu ...Jis pasakė tu privalai pamiršt...

Reikia susigyvent su netektim arba susidraugaut su nelaime arba vadinkim tai kaip kuriai atrodo priimtiniau..Bet pamirst...Nemanau kad galima ir imanoma verysad.gif
Man labai palengvejo( jeigu galima taip pavadinti)kai as Ja paleidau..Tas "paleidau"tai buvo kai isbarstem pelenus i jura...Kai visi atsisveikinom..Prasau Jos kad kaip galima greiciau atsiustu mums kita lelyte..
Tai tiek is mano isgyvenimu wub.gif
Laikykis.Saugok save.Ziurek savo sveikata.Atsius tavo Onyte tau kita lialiu.Reikia tuo tiketi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 06 gegužės 2011 - 22:25
QUOTE(Tauskute_ @ 2011 05 05, 14:47)
Radau si eilerasti netycia  4u.gif
user posted image

labai prasminga..

QUOTE(Tauskute_ @ 2011 05 06, 21:46)
Nasata matau kad esi  mirksiukas.gif  kaip tu laikaisi?  4u.gif

Nežinau, kaip aš laikausi.. gal jau ir 'paleidau' Saulytę, kad jai būtų lengviau ten, angeliukų šalyje.. kasdien apie ją galvoju.. auginu... bet nesiraunu jau plaukų (ir tai ne daug liko)...negeriu antidepresantų..nesilankau pas psichologę.. tvarkaus su savim pati...
bet tikriausiai likimas nori, kad aš būčiau kažkodėl viena... sutinki atrodo savo žmogų, bet aplinkybės neleidžia būti kartu... taip, kad susitaikiau, kad būsiu visą gyvenimą viena........... o gal dar ir ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2011 05 07, 06:20)
Nežinau, kaip aš laikausi.. gal jau ir  'paleidau' Saulytę, kad jai būtų lengviau ten, angeliukų šalyje.. kasdien apie ją galvoju.. auginu... bet nesiraunu jau plaukų (ir tai ne daug liko)...negeriu antidepresantų..nesilankau pas psichologę.. tvarkaus su savim pati...
bet tikriausiai likimas nori, kad aš būčiau kažkodėl viena... sutinki atrodo savo žmogų, bet aplinkybės neleidžia būti kartu... taip, kad susitaikiau, kad būsiu visą gyvenimą viena........... o gal dar ir ne smile.gif

nebusi viena,mesk tokias mintis salin schmoll.gif sutiksi savo zmogu kai maziausiai to tikesies wub.gif
to tau ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 07 gegužės 2011 - 07:04
Sveikos...Žydra30 su praėjusiu tave mamuk...linkiu kuo daugiau šypsenos tavo lūpose ir džiaugsmo ašarų... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif

Muneg pamirst mes napamirsim nes tai ne imanoma man taip atrodo. Nebent tas zmogus gali pamirst kai jam tai yra visiskai nesvarbu . Bet mes turime visos susigyvent su skausmu , su sia netektim, su sia tragedija... Mes turime isileist i savo sirdy si jausma. Bet manau reiKia dar laiko kad apsiprastume su siuo skausmu , po truputi turim ileist i savo sirdy . Kaip Sladama sako turime paleist...
Saugok save, sveikata rupinkis... Susigriebk nors del planuojancio kito leliuko , jis tikrai ateis pas tave , tik reikia manau tuom tiket.
As nezinau ar susigyvenau su skausmu, ar isileidau ji i savo sirdy, ar paleidavau ja... Kazkaip as dar pasiklydusi dar labirinte esu. Buna akimirku verkiu , kaip sakau viena val verkiu , kita sypsausi ... kartais pagalvoju gal man su galva negerai , su galvos smegenelem. Bet semiuosi as stiprybes ir rupinuosi sveikata nes noriu pastot , noriu , tiesiog trokstu as leliuko wub.gif Prasau as savo mazutes kad man suteiktu stiprybes, kad pasveikciau kuo greiciau,ir kad neapleistu musu , kad atsiustu mums leliuka wub.gif

Nasata pritariu as zydrutei mesk sitokias mintys lauk schmoll.gif tikrai sutiksi zmogu kai maziausiai tikesies wub.gif ir atskris gandrai nakcia tyliai pas tave wub.gif
Saunu kad jau susitvarkai su savimi smile.gif

Atsakyti

Tauskute,gražių dainų, eilių pridėjai wub.gif .Tikrai suvirpina širdį.
QUOTE(bicė @ 2011 05 04, 12:39)
Laba dienele 4u.gif

Visom mamytem planuojanciom ir laukianciom zalui sviesu, arba norinciu, bet bijanciu, arba bandanciu, bet nepagaunanciu gandru sunciu po virusiuka ir balioneli-viskas dazniausiai ivyksta ne pagal musu planus todel kartais verta tiesiog patiketi save likimui. Jis visoms mums buvo labai ziaurus karta, o kai kurioms ir ne karta gyvenime, bet kazkur giliai giliai turi buti viltis, kad yra ir grazioji to likimo puse ir tas laikas ateis. Lina yra vienas is tu pavyzdziu kai tas laikas ateina, net tada kai prigimtis meta vis naujus issukius kartas po karto.Nepasiduokit ir leiskit sau nors kazkiek atsipalaiduoti, tiesiog vel prisijaukinkit sypsenas ir dziaugsma, vel susigrazinkite nora gventi cia siame pasaulyje 4u.gif

po tokių žodžių žingsnis į priekį garantuotas.ačiū,bice 4u.gif

QUOTE(akwariuma @ 2011 05 06, 16:03)
nu mes stateme nedideli ir skaitau labai daug kainavo, siemet mano drauge mamai state irgi norejo papigiai tai sumokejo beveik 6ooo,

koks gražus mergytės vardas wub.gif
mūsų paminklėlis taip pat nedidelis. 5000 išėjo.

QUOTE(muneg @ 2011 05 06, 22:36)
...Jis pasakė tu privalai pamiršt...

tu tikrai neprivalai. Kaip pamiršti savo vaiką? Mes tai žinome, o kitų žmonių žodžiai dažnai mus žeidžia,nors jie to daryti ir nenori.ir jei šypsena atsiranda mūsų veide,tai nereiškia,kad viskas gerai,viskas susitvarkė.šitą žinom tik mes pačios.

norėčiau į albumėlį smile.gif
Atsakyti
ermita parasiau as tau i az mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...feature=related
Papildyta:
Šį niūrų savaitgalį tik tokių garsų norisi...
Papildyta:
Mane psichiškai veikia kai kurių durnų bobų pasakymai: o šypsaisi jau,reiškias pamiršai,laikas išgydė žaizdas.nu,nunešt nuo vaizdo norisi tokias...laikas,to laiko nepilni 4 mėnesiai...ir po 4 metų bus taip pat...skaudu,liūdna,graudu
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 05 07, 12:18)
http://www.youtube.c...feature=related
Papildyta:
Šį niūrų savaitgalį tik tokių garsų norisi...
Papildyta:
Mane psichiškai veikia kai kurių durnų bobų pasakymai: o šypsaisi jau,reiškias pamiršai,laikas išgydė žaizdas.nu,nunešt nuo vaizdo norisi tokias...laikas,to laiko nepilni 4 mėnesiai...ir po 4 metų bus taip pat...skaudu,liūdna,graudu

mane taip pat veikia, nes dabar sako, ko tau liudeti juk turi kita, koks cia per pasakymas, lyg ji butu koks panaudotas daiktas, net nediskutuodavau ta tema.Sirdis ir taip kraujuoja , ir turbut tai visam laikui verysad.gif tokie dalykai neuzmirstami.Kai gryzau is ligonines be dukrytes dienomis lyg ir nieko jausdavausi, bet tik naktis, tai visokios nesamones lysdavo i galva, vis galvodavau, kad as guliu siltoje lovoje o mano angeliukas turi guleti tamsoje ir saltyje verysad.gif dabar jau truputi lengviau.
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2011 05 07, 12:42)
ermita  parasiau as tau i az  mirksiukas.gif

ačiukas smile.gif
Atsakyti