Įkraunama...
Įkraunama...

---Angeliuku mamos...Angelai neverkia--

QUOTE(akwariuma @ 2011 05 07, 16:50)
mane taip pat veikia, nes dabar sako, ko tau liudeti juk turi kita, koks cia per pasakymas, lyg ji butu koks panaudotas daiktas, net nediskutuodavau ta tema.Sirdis ir taip kraujuoja , ir turbut tai visam laikui verysad.gif tokie dalykai neuzmirstami.Kai gryzau is ligonines be dukrytes dienomis lyg ir nieko jausdavausi, bet tik naktis, tai visokios nesamones lysdavo i galva, vis galvodavau, kad as guliu siltoje lovoje o mano angeliukas turi guleti tamsoje ir saltyje verysad.gif dabar jau truputi lengviau.

man buna kad paklausia zmones ko tokia liudna , bet atsakau kad , ne liudna ir tiek. Vyras mato ir supranta kodel liudna as , kodel verkiu ...
Atsakyti

Mamyte, noriu miego, pavargau,
Leisk prie širdies tavos užsnūsti prisiglaudus;
Tik tu neverk, man pažadėk, prašau,
Nes skruostus degina man ašaros ir raudos.
Lauke audra riaumoja ir viduj čia šalta,
O va, sapnuos, tai viskas taip gražu,
Angeliukus mielus ir baltus
Pailsusias akis užmerkęs aš regiu.

user posted image

Kodėl tad man rankas tu gniauži?
Kodėl glaudiesi skruostu verkdama?
Jis drėgnas, bet ugnim nutvilko skaudžiai,
Mamyte, tavo būsiu visada!
Todėl nedūsauk jau daugiau, nereikia,
Jei verksi, verksiu su tavim drauge,
Oi, kaip aš pavargau! – jau akys leipsta –
– Mamyt, žiūrėk! Bučiuoja angelas mane
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2011 05 07, 17:10)

user posted image

cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Senose temose angelų mamų jau skaičiau šį eilėraštį,bet kiek juos beskaitysiu tiek verksiu amžinai verysad.gif
Papildyta:
Labai,labai man trūksta Jos ir taip ilgu,ilgu....po 3 dienų jau 4 mėn.kai Ji išėjo i amžinybę cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Radau dar toki...

Stoviu kambario viduje pries dideli veidrodi ir ziuriu i atvaizda jame... O galvoje mintis: jau ne ta, ne ta...Ir kur dingo tos mazos spindincios akys? Kur ta sypsena ir dziaugsmas? Kur visa tai ir dar daugiau?.. Mastau ir prisimenu kaip pasakei: “As matau ta pacia mergyte,tik dabar ji vyresne,labiau pasitikinti savimi,bet jos akys nebespindi dziaugsmu,dabar jos liudnos...“ Zinai,dabar as suprantu,tu buvai teisus,tos akys liudnos,labai liudnos... Nuleidziu galva ir suklumpu.. O skruostais ima byreti sunkios asaros..nesuprantu kodel taip sunku..kai buvau maza mergyte buvo daug lengviau, o dabar maza mergyte uzaugo,tik uzaugus pasiklydo..savyje.. Turejau daug,bet tuo paciu neturejau nieko...keistas ir neapsakomas jausmas dabar tuno viduje. Klupiu ir jauciuos bejege,draskoma is vidaus..atrodo mirstu,tik nieks nepastebi..o gal ir nereikia..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 07 gegužės 2011 - 18:58
QUOTE(Tauskute_ @ 2011 05 07, 18:10)

user posted image

QUOTE(Tauskute_ @ 2011 05 07, 19:57)
Radau dar toki...

Stoviu kambario viduje pries dideli veidrodi ir ziuriu i atvaizda jame... O galvoje mintis: jau ne ta, ne ta...Ir kur dingo tos mazos spindincios akys? Kur ta sypsena ir dziaugsmas? Kur visa tai ir dar daugiau?.. Mastau ir prisimenu kaip pasakei: “As matau ta pacia mergyte,tik dabar ji vyresne,labiau pasitikinti savimi,bet jos akys nebespindi dziaugsmu,dabar jos liudnos...“ Zinai,dabar as suprantu,tu buvai teisus,tos akys liudnos,labai liudnos... Nuleidziu galva ir suklumpu.. O skruostais ima byreti sunkios asaros..nesuprantu kodel taip sunku..kai buvau maza mergyte buvo daug lengviau, o dabar maza mergyte uzaugo,tik uzaugus pasiklydo..savyje.. Turejau daug,bet tuo paciu neturejau nieko...keistas ir neapsakomas jausmas dabar tuno viduje. Klupiu ir jauciuos bejege,draskoma is vidaus..atrodo mirstu,tik nieks nepastebi..o gal ir nereikia..

user posted image

cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Kazkur pradingusios , jau kazka nu veikete gero, per savaitgali g.gif niu lauksiu gal pasipasakosit mirksiukas.gif As tai ka kai ligonis kaip vyras sako , kol ligonlapis pas mane tik lovoje gulet , bet as toks ir ligonis biggrin.gif jau pasveikusi good.gif bet visa savaitgali namie , net nosies galiuko ne iskisau i lauka, nes sake , kad salta lauke tai pamasciau , kad geriau pabusiu namie ir niekur ne keliausiu, pramogaut, kad neapsirgti vel, nes jau nusibodo man namie buti, noriiu jau i darba 4u.gif Ryt po pietu keliausiu i poliklinika , ir antradieni keliausiu i darbeli 4u.gif

Atsakyti
Maladėc,Tauskute,kad pasveikai 4u.gif
Aš šį savaitgalį daug miegojau,tvarkiaus ir pagaliau pasidarėm išsvajotus čenakus pietums thumbup.gif thumbup.gif
Puola slogutis dūšelę mano,ryt jos atėjimo,poryt išėjimo diena...aš dirbsiu,todėl,tik vėliau Ją aplankysiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2011 05 08, 14:58)
Sveikos merginos  4u.gif Kazkur pradingusios , jau kazka nu veikete gero,  per savaitgali  g.gif  niu lauksiu gal pasipasakosit  mirksiukas.gif As tai ka kai ligonis kaip vyras sako , kol ligonlapis pas mane tik lovoje gulet , bet as toks ir ligonis  biggrin.gif  jau pasveikusi  good.gif bet visa savaitgali namie , net nosies galiuko ne iskisau i lauka, nes sake , kad salta lauke tai pamasciau , kad geriau pabusiu namie ir niekur ne keliausiu, pramogaut, kad neapsirgti vel, nes jau nusibodo man namie buti, noriiu jau i darba 4u.gif  Ryt po pietu keliausiu i poliklinika , ir antradieni keliausiu i darbeli  4u.gif

mes tai visa diena sopinomes biggrin.gif pavargome, tai dabar su dukryte gulime lovoje kojas istiesusios biggrin.gif .Oras tai superinis thumbup.gif
Atsakyti
Laureanza console.gif
As tai siandien sriubos raugintu kopustu isviriau su sonkauliukais , kotletu prikepiau su bulviu kose , tai su vyru taip privalgem kad pamirsom vietos ledams palikt biggrin.gif bet nieko sakem vakare ledai mirksiukas.gif

akwariuma kaip faina wub.gif

Niu kai saulute islindo ir as islindau i balkona pakvepuot oreliu, tipo grynu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 08 gegužės 2011 - 16:56
Akwariuma shopintis yra jegaaaa biggrin.gif
as irgi balkone stebejau savo dukra,stovi 4 prie supyniu,pasisupa1,pasisupa2,pasisupa3 ir vel supasi ta pirmoji,o ji stovi galva nuleidus,kad jai eile,bet nieko nesako ot pelyte po sluota kokia kieme buna ir darze tas pats...o namie doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 05 08, 19:55)
Akwariuma shopintis yra jegaaaa biggrin.gif
as irgi balkone stebejau savo dukra,stovi 4 prie supyniu,pasisupa1,pasisupa2,pasisupa3 ir vel supasi ta pirmoji,o ji stovi galva nuleidus,kad jai eile,bet nieko nesako ot pelyte po sluota kokia kieme buna ir darze tas pats...o namie doh.gif  doh.gif  doh.gif

Namie kas kit ka smile.gif
As ir vel isejau i balkona apsizvalgyt cool.gif Kieme tik vaiku juokas girdysi, ir ju triuksmavimas,o kieme vaiku pilna smile.gif vieni supasi, kiti karstosi ... tik sirdy suspaude man , ir asaras laikau savyje ,isejau is balkono i kambary , kad nesuklupciau as , kaip sia nakti praverkiau puse nakties vyro glebyje.
Sirdy spaudzia turbut kad arteja kaip ir Laureanzai ta diena netekimo verysad.gif keturi menesiai ... o kaip pagalvoju jai butu ki taip tai butu kokie mums trys menesiai , ir dabar pamasciau ,kad as tokiu laiku pastojau bet suzinojau kad laukiuosi tik birzelio 14diena , tai buvo staigmena superine man ir mano vyrui ( tada buvo 7savaites mums kazkur ) wub.gif dar kaip pamenu isejau atostogu ir man bendra darbes sako : niu va iseini atostogu , keliauji i egipta , niu ka grizi jau nebe viena , ateisy i darba pasakysi kad laukiasi ir i dekreta keliausi . o tai buvo tik ant juoku pasakyta , pasakyti bendra darbes zodziai, su sypsena ir isejau is darbo . Grizusi namo nezinau kazkas i galva sove , ***** juk mm kazkaip uzdelsiusios ar cia man tik atrodo , i kalendoriu paziuriu Oooo... begu testa pirkt , darau , teigiamas . Begu vel i vaistine perku iskart du testus, ir dar vaistininke man sako: jai jau teigiamas tai jau taip ir yra. Pasidarau trecia paskutini karta negaliu patiket as ne viena , as ne viena... Ir garsiai sau pasakiau ot durne kur as , o tamponu kelionej prisipirkau net du pokelius biggrin.gif Aha laukiu vyrelio savo , ir galvoju kaip cia jam pranest , aha sugalvojau. Paskambinau ir klausiu kada namie busi? jis man tokia ir tokia val. ir iskart klausia kas atsitiko ? As rimtu balsu na grizi namo ir pakalbesim ir padejau rageli. O sirdys dziugavo mano eh wub.gif vyras sms rasineja man kol vaziuoja namo kas tokio atsitiko , apie ka kalbesim ir t.t Grizo namo jis , pavakarianiavom, mano lupos dreba , rankos tirpsta, kojos neklauso biggrin.gif vyras bijo paklaust manes kada kalbesim ,apie ka noriu pakalbet, ka as noriu pasakyt jam. Vyras mano zinoma visas ne koks , susinervynes biggrin.gif Niu ir sakau niu ka gal pasikalbam . Vyras kaip ir isbalo mano biggrin.gif Sakau as jam :AS LAUKIUOSI wub.gif vyras ziuri i mane , ka , pala tu laukiesi , sypsena jo iki siol pamenu , eh kokie laimingi buvom mes tada wub.gif planai sukosi galvoje visokie ... bet nenujausdami nieko blogo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 08 gegužės 2011 - 18:25