QUOTE(Laureanza @ 2011 05 08, 19:55)
Namie kas kit ka
As ir vel isejau i balkona apsizvalgyt

Kieme tik vaiku juokas girdysi, ir ju triuksmavimas,o kieme vaiku pilna

vieni supasi, kiti karstosi ... tik sirdy suspaude man , ir asaras laikau savyje ,isejau is balkono i kambary , kad nesuklupciau as , kaip sia nakti praverkiau puse nakties vyro glebyje.
Sirdy spaudzia turbut kad arteja kaip ir
Laureanzai ta diena netekimo

keturi menesiai ... o kaip pagalvoju jai butu ki taip tai butu kokie mums trys menesiai , ir dabar pamasciau ,kad as tokiu laiku pastojau bet suzinojau kad laukiuosi tik birzelio 14diena , tai buvo staigmena superine man ir mano vyrui ( tada buvo 7savaites mums kazkur )

dar kaip pamenu isejau atostogu ir man bendra darbes sako : niu va iseini atostogu , keliauji i egipta , niu ka grizi jau nebe viena , ateisy i darba pasakysi kad laukiasi ir i dekreta keliausi . o tai buvo tik ant juoku pasakyta , pasakyti bendra darbes zodziai, su sypsena ir isejau is darbo . Grizusi namo nezinau kazkas i galva sove , ***** juk mm kazkaip uzdelsiusios ar cia man tik atrodo , i kalendoriu paziuriu Oooo... begu testa pirkt , darau , teigiamas . Begu vel i vaistine perku iskart du testus, ir dar vaistininke man sako: jai jau teigiamas tai jau taip ir yra. Pasidarau trecia paskutini karta negaliu patiket as ne viena , as ne viena... Ir garsiai sau pasakiau ot durne kur as , o tamponu kelionej prisipirkau net du pokelius

Aha laukiu vyrelio savo , ir galvoju kaip cia jam pranest , aha sugalvojau. Paskambinau ir klausiu kada namie busi? jis man tokia ir tokia val. ir iskart klausia kas atsitiko ? As rimtu balsu na grizi namo ir pakalbesim ir padejau rageli. O sirdys dziugavo mano eh

vyras sms rasineja man kol vaziuoja namo kas tokio atsitiko , apie ka kalbesim ir t.t Grizo namo jis , pavakarianiavom, mano lupos dreba , rankos tirpsta, kojos neklauso

vyras bijo paklaust manes kada kalbesim ,apie ka noriu pakalbet, ka as noriu pasakyt jam. Vyras mano zinoma visas ne koks , susinervynes

Niu ir sakau niu ka gal pasikalbam . Vyras kaip ir isbalo mano

Sakau as jam :AS LAUKIUOSI

vyras ziuri i mane , ka , pala tu laukiesi , sypsena jo iki siol pamenu , eh kokie laimingi buvom mes tada

planai sukosi galvoje visokie ... bet nenujausdami nieko blogo...
Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....