Įkraunama...
Įkraunama...

---Angeliuku mamos...Angelai neverkia--

[quote=rencė,2011 05 12, 20:36]
Sveikos, o mes vakar ant kapelių buvom, gal kokias dvi valandas stovėjom... toks geras oras, paukščiai čiulba...o mes savo mažąjį su gimtadieniu sveikinom cray.gif
Su tyliuoju gimtadieniu tavo angeliuką verysad.gif

Papildyta:

jjurgite prisijunk prie musu.
[/quote]
dar viena angelo mama verysad.gif
Atsakyti
Aš šiandien katedroj uždegiau žvakutę savo Vaivutei.. wub.gif wub.gif važiavom su mokinukais ekskursijon, visada ten užsuku. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 05 12, 22:26)
Aš šiandien katedroj uždegiau žvakutę savo Vaivutei..  wub.gif  wub.gif  važiavom su mokinukais ekskursijon, visada ten užsuku.  wub.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2011 05 12, 15:12)
skaitau apie tave ir matau savo vaikyste, as savo mama pamaciau tik 8 metu verysad.gif , nes mane augino mociute

O kas tu? blush2.gif As nesuprantu ar man su galva jau negerai ir as jusu nebeatpazistu, ar jus cia nickus pasikeite visos unsure.gif
Atsakyti
Labas rytukas merginos 4u.gif
bicė su tortadieniu sveikinu mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 13 gegužės 2011 - 09:03
Biciuk su gimtadieniu tave... tikiu, kad siemet jis tau labai........
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimu Bice
happybday.gif
Atsakyti
Biciuk prisidedu prie sveikinimų, esi laiminga būk ir toliau tokia... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Meskute5 aš buvusi Tina esu mirksiukas.gif
Atsakyti
Rytas toks nebe sauletas 4u.gif apsniaukes dangus, saulutes nera, turbut bus lietaus 4u.gif
Atsakyti
labas rytas,

Simuką, su tyliuoju gimtadieniu user posted image

Biciuk, su gimtadieniu tave, stipriai stipriai tave apkabinu ir oro_buckis.gif user posted image
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ir as prisidedu prie sveikinimu Bice 4u.gif 4u.gif 4u.gif
taip pat Zvelsa su praejusiu gimtadieniu 4u.gif
ir Simukui zvakele su tyliuoju gimtadieniu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2011 05 13, 10:25)
Rytas toks nebe sauletas  4u.gif  apsniaukes dangus, saulutes nera, turbut bus lietaus  4u.gif

pas mus jau ir lijo anksti ryte ax.gif gerai gelytes ant kapuko palaiste,nes per tokius karscius ir iskept gali ax.gif
Atsakyti
Biciuk su gimtadieniu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 13 gegužės 2011 - 10:19