Įkraunama...
Įkraunama...

---Angeliuku mamos...Angelai neverkia--

BICE,su gimtadieniu 4u.gif
O man kaip patinka toks oras dabar.apsiniaukęs kaip ir mano širdis.saulė šiais metais nedžiugina verysad.gif
Papildyta:
Aš vakar buvau pas koloproktologa,nu ir darbas ten jų į užpakalius žiūrėt cool.gif
bet viskas gerai(o buvau prisigalvojus,kad koks v.... ten sėdi doh.gif ),mityba reikia keisti doh.gif
Atsakyti
Pas mus ir jau palijo ir jau saulute lenda po trupti lauk 4u.gif Ir man Laureanza siais metais saulute visiskai sirdies manos nedziugina schmoll.gif si vasara bus visai kitokia , ne bus tokia kaip anksciau.
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 05 10, 22:48)

Inezzza,kaip Tu?

Labukas visoms 4u.gif

prisiduodu ir aš blush2.gif paskaitau vis jūsų mintis, pasižiūriu kuom kuri gyvenat, o parašyt nebelieka laiko blush2.gif kažkaip šiandien pagalvojau, kad per tuos beveik metus laiko kai prisijungiau prie jūsų, tapot tokios savos ir artimos...atrodo kiekvieną pažinočiau asmeniškai...

pas mane kažkoks kartu ramybės ir chaoso periodas...visad maniau, kad artėjant metų sukakčiai norėsis kauk vilku (aišku taip bus paskutinėmis dienomis....), tačiau kažkokia ramybė apėmus...aplankome kapelį, pabūnu su mažuoju mūsų Angelu, paprašau, kad saugotų mus...ir taip gera, taip ramu...užpirkome mišias 1 metų tyliojo gimtadienio proga, po mišių šventinsime paminklą...skaudu ir širdis verkia, tačiau prisimenu kartu kažkurios iš mūsų žodžius - "jiems jau nebeskauda"...o mes gi viską iškęsim verysad.gif
kadangi persikėlėm į nuosavą butą, tai chaosas ir rūpesčių iki kaklo... doh.gif niekur nieko nerandu, visur tikras bardakas doh.gif doh.gif doh.gif pirmom dienom galvojau depresija apims lotuliukas.gif

O kaip mūsų nestuke.gif laikos? Lairam, Monikam, Tanler, Aniri? Žiūriu retai jos čia beužsuka g.gif

QUOTE(*Aniri* @ 2011 05 11, 22:53)
Oooo cia jau linksmiau.  wub.gif O ten matyt mama liepe graziai stovet  biggrin.gif

wub.gif negaliu atsigrožėt wub.gif

Beje, didžiausi sveikinimai naujai mamytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif kieno dabar eilė? mirksiukas.gif
Atsakyti
Man taipogi kaip įdomu kieno gi eilė 4u.gif
Inezzza,kraustytis yra geraiii mirksiukas.gif ypač į savo nuosavą bustą thumbup.gif
Atsakyti
Na reikia lauk geru ziniu is merginu ax.gif gal kuri jau slapukauja , o gal ir ne. Laukiam geru ziniu su nekantrumu bigsmile.gif
Atsakyti
Biciuk, su gimtadieniu Tave 4u.gif Tiesiog...BUK LAIMINGA 4u.gif
Atsakyti
sveikinu ir aš, tikiu, kad Bicė šiuo metu tikrai yra laiminga wub.gif
Atsakyti
Bice,su gimtadieniu tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū... merginos už sveikinimus... kad ir liūdni, bet malonūs jie...
Bice, kiek daug norėtųsi palinkėti tau šiandieną... linkiu to, ko tavo širdis šiuo metu labiausiai trokšta user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rencė: 13 gegužės 2011 - 14:21
QUOTE(Tauskute_ @ 2011 05 13, 11:08)
Pas mus ir jau palijo ir jau saulute lenda po trupti lauk  4u.gif  Ir man Laureanza siais metais saulute visiskai sirdies manos nedziugina  schmoll.gif  si vasara bus visai kitokia , ne bus  tokia kaip anksciau.

praeis laiko ir saulute svies tau visai kitaip smile.gif , nes laikas gydo zaizdas...nu kazkiek tai tikrai
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 05 13, 13:00)
Man taipogi kaip įdomu kieno gi eilė 4u.gif
Inezzza,kraustytis yra geraiii mirksiukas.gif ypač į savo nuosavą bustą thumbup.gif

Jop, kai į savo, tai smagu, bet kai namie bardakas, tai doh.gif niu bet tikėkimės viskas į gerą smile.gif

o žinokit, pas mus kaimynystėje auga 4 mėn. dvynukai wub.gif ir kas keisčiausia taip smagu girdėti jų verksmus...kažkaip pastebėjau taip širdies nebeskauda ir tiek prisiminimų nebekyla kaip anksčiau....
Atsakyti
paziurekite si filmuka, nuotaika tikrai pakelskaip gandrai nesa vaikus
Atsakyti