Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Partizanė @ 2011 07 19, 11:05)
o jums patiko taip augint. man kažkaip neočen atrodo  g.gif  kokie jūsų įspūdžiai?

tai kad aš tik pabandymui, man buvo keista, kaip jis ten augs aukštyn kojom... Auga, pasirodo. Ir žydi, ir vaisius veda... nu bet keistai atrodo, pati negaliu atsistebėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 07 19, 12:05)

Lavrynka, einu pafotkinsiu. Kasdien vaizdas vis gražėja ir gražėja  thumbup.gif

laukiam , mano vaizdas irgi vis gražėjau jau kokių 20 suskaičiavau pomidoriukų blink.gif liuks thumbup.gif vakar pririšau jau nes griuvinėjo cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, daržininkės biggrin.gif
o aš nespėju nufotografuoti savo pomidoriukų doh.gif Mažoji prasisuka biggrin.gif Bet valgom jau senokai, patiko man tie BalconiRed biggrin.gif
Vienu metu buvo lapai pradėję gelsti, naujų žiedelių nekrovė, matyt, visas naudingas medžiagas iš žemės buvo išsiurbę pomidorai. Tai patręšiau vištų šūdeliu - atsigavo ant akių bigsmile.gif
Atsakyti
ir aš tręšiau, ekologiškom pomidorų trąšom biohumuso pagrindu.
tikrai reikalai pagerėjo.

QUOTE(Lavrynka @ 2011 07 20, 08:10)
laukiam , mano vaizdas irgi vis gražėjau jau kokių 20 suskaičiavau pomidoriukų  blink.gif  liuks  thumbup.gif  vakar pririšau jau nes griuvinėjo  cool.gif  biggrin.gif

aha, ir aš rišau, turiu du tokius didelius pomodorus, tai vakar žiūriu vienas nulinkęs su savo kekėm.

jau kraunu nuotraukas smile.gif
Atsakyti
Pasimaivysiu ir paskui eisiu derliaus nuiminėt. Nors nemažai ir čia nuvalgyta, ten, kur tuščia biggrin.gif

Venus, geltoni tokie smile.gif
user posted image

Red Robyn, krūmeliai didesni dvigubai už Venus.
user posted image

Minibel. Gausiausi, saldžiausi, skaniausi, lapeliai jautriausi (stipriai gelsta)
user posted image

Vilma. Mažučiai kaip ir Venus
user posted image

Šiek tiek iš viršaus dar Minbell ir jų kaimynų
user posted image

Ir derlius Shady Lady (krūmai tai milžiniški, lapai susisukę, grožio nėr, bet vaisius augina thumbup.gif )
user posted image
"antras derliaus nuėmimas"
user posted image

Tai va, nerealiausi skaniausi Minibell.
Kitąmet auginsiu turbūt visus vistiek, nes turiu dar sėklų ir vazonų štai bus. O galbūt Shady Lady ir neauginsiu, išdaigintus pasodinsiu žemėj sode lauke. O vazonus pelargonijoms užleisiu biggrin.gif
Papildyta:
Nesuprantu, visos nuotraukos sumažintos vienodai, o paskutines dvi rodo milžines. nu gal dar pasitaisys
Papildyta:
Aha, dar du paprikiukai biggrin.gif
user posted image

Na aš ten tų bazilikų visokių ir žemuogių nefotkinau, nėra super duper išvaizdos vazoniuke (lyginant su tuo, kaip darže auga)
Atsakyti
pasaka, koks derlius bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2011 07 20, 11:20)
pasaka, koks derlius bigsmile.gif  wub.gif

ačiū, naujoko sėkmė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 07 20, 12:23)
ačiū, naujoko sėkmė biggrin.gif

Prideda čia visokiu pagundu,terasoj pelargonijom gali vietos sumažeti biggrin.gif Skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Fantastiškas derlius, kaip iš kokio žurnalo. thumbup.gif Aš truputį apleidau savo Vilmukus ir Venusus, nepersodinau į didesnius vazonus blush2.gif Gal dar ištaikysiu kokį momentą ir persodinsiu, gal pagerės. Ir trąšų reik nusipirkti, nes irgi lapai gelsta.
Atsakyti
http://www.sonis.lt/...?id_product=745
Ar tokios trasos tiktu patresti pomidorams? Bo, ziuriu, mano derlius mazas darosi, gelsta lapai..ar ka kito pasiulytut??
Atsakyti
kiek pomidoriukų thumbup.gif o vilmukai kokie maži atrodo. Pas mane pernai vilma išaugo gero pusmetrio krūmelis, bet derliaus mažiau buvo, negu čia matosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 07 20, 12:23)
Prideda čia visokiu pagundu,terasoj pelargonijom gali vietos sumažeti biggrin.gif  Skanaus mirksiukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif kitąmet įtariu loveliuose nebeauginsiu pelargonijų, tik didelėse klombose. geriau žiūrisi ir jos geriau jaučiasi. nebent nusipirksiu kabinamų normaliai lovelių.

QUOTE(Netikėta @ 2011 07 20, 16:18)
http://www.sonis.lt/...?id_product=745
Ar tokios trasos tiktu patresti pomidorams? Bo, ziuriu, mano derlius mazas darosi, gelsta lapai..ar ka kito pasiulytut??

aš tai ekologiškas pirkau Senukuose. Vilmorin biologinės pomidorų trąšos taip vadinasi jos, dabar nuolaida mačiau,

QUOTE(Dantiste @ 2011 07 20, 16:44)
kiek pomidoriukų thumbup.gif o vilmukai kokie maži atrodo. Pas mane pernai vilma išaugo gero pusmetrio krūmelis, bet derliaus mažiau buvo, negu čia matosi biggrin.gif

nu va, jie mėnesiu vėliau sodinti ir gal per ilgai palaikiau nepersodintus, tai jie tokie miniatiūriniai ir liko.
Atsakyti