Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Pirmasis pomidooooorčikas prinoookooo!!!!!!!!!!!!

Geltonasis Thomukas bigsmile.gif Man pavyko !!!!!!:super biggrin.gif
Ir kornišoną jau skinsim greit pirmą, tik nežinau, kokio dydžio jau jį skint reikia g.gif
Atsakyti
Na tai paspalvinsiu temą kaip sakoma smile.gif
Shady Lady
user posted image

user posted image user posted image

Red Robin
user posted image

Minibel
user posted image

Venus
user posted image

uodegas pipiriukai
user posted image

Turiu dar Vilma, laukiu kada primegs daugiau. Ir laukiu kada šitie prinoks. Kol kas sunkiausia su didžiausiais - jų lapai raitosi viršun, niekaip nenustatau dėl ko. O mažuliai pajuoduoja, bet aš labiau linkusi manyt, kad nuo saulės, nes pajuoduoja tik ta pusė, kuri į saulė atsukta ir tik ta vieta, kuri išsikišusi, o giliau lapas, jei jį dengia koks kitas, jau nejuoduoja.

Dar norėjau Gaudvilei padėkot, kad paprotino apie vazonų dydžius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 18 birželio 2011 - 22:36
Sveikos,

Nuostabios nuotraukos sioje temoje wub.gif , taip grazu, rodos ne Lietuvoje auginami, o siltesniuose krastuose, butuose su erdviom terasom ir darzeliais ant namu stogu smile.gif .

Noriu pasiteirauti ateiciai, gal zinote. Turejau ir as mini darzeli stiklintame balkone, pasodinau i lovelius svogunu sodinuku (laiskams), salotu. Buvo laikas, kai laisku buvo daug ir tikrai graziu, bet dabar nyko nunyko. Isrovus svoguneliu galvos tusciavidures, visai sunykusios, musytes skraido (nors tikrai per daug nelaisciau unsure.gif ).
Kazin, kas netiko? Gal svogunai nepritaikyti auginti loveliuose? Ar galima i ta pacia zeme vel sodinti svogunus laiskams (del musyciu).
Aciu 4u.gif .
Atsakyti
Nu ir kur visos dingusios? biggrin.gif
Pomidorus pilna burna lapnojate, ja ir parašyt nebereikia? rolleyes.gif
Grįžau po kelionės- pomidorų prinokusių pilna, kornišonai irgi keli jau kabo, tik kažkodėl mano Venusai visai ne oranžiniai, o geltoni, kaip ir Thom Yelow.... g.gif
O Balkonstarai tik dabar pradėjo rausti,bet labai daug ir nemažų priaugusių...... manau, kitais metais daugiau jų priauginsiu... biggrin.gif Paprikos Frigitello irgi jai kybo, tik dar žalios.....auga viskas ir šiaurinėj pusėj,svarbu šviesos užtenka, saulės kiek gauna vakare vėlai- tiek gana...

Kas dėl svogūnų- tai turbūt senus , antramečius jau sodinote? Jie gi dvimečiai, jei neklystu g.gif Reikėjo tų mažiukų prisipirkt,kur pardavinėjo prekybos centruose visuose....O ga klystu, pataisykit g.gif
Atsakyti
Netikėta, pas mane taip pat Venus geltoni, nebent ilgiau palaikai tai šiek tiek i morkine panašiai pribręsta, bet ne taip kaip ant pakučio. O užtat Vilmukai verti pagyrų biggrin.gif vėlyvesni, bet derliaus daugiau ir pats pomidoras didesnis yra ką pavalgyti. Va įdedu nuotraukėlę savo Venus ir Vilma nuskintų. O dabar tai jau nebespėju skinti smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruduo..: 06 liepos 2011 - 23:14
Gražuoliai!!!!
O mano vilmukai vėlai sėti, tai kažkaip nelabai stiprūs daigai buvo ir tebėra, o vaisiai tebekybo mažiukai. Tebeauga. biggrin.gif O venusiukai labai jau maži, kaip vyšnios, daugiau dekoratyviniai man jie, kitąmet turbūt neauginsiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Netikėta: 07 liepos 2011 - 08:17
Bandžiau kelti nuotraukas, nesigavo, ikelsiu veliau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Netikėta: 07 liepos 2011 - 08:53
Netiketa, itariu panasiai kaip pas mane. bet, manau, kad ir priezasti zinau- per mazi vazoneliai bigsmile.gif g.gif kadangi pridygo bilekiek, o ismesti buvo gaila, tai sukisau dali i paprastus lovelius, ir dar tankiai doh.gif pomidoriuku nemazai, bet jie patys smulkesni uz tuos, kurie atskiruose vazonuose(bet ir atskiri vazonai mazoki)

mano venus taipat geltoni, dar nedaug, kokie 10 tik biggrin.gif o vilmukai turi daug, bet dar zaliu vaisiu.
tikiuosi, kai grisiu po atostogu, po 2 savaiciu, jau bus ka valgyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikėta @ 2011 07 06, 13:01)

Pomidorus pilna burna lapnojate, ja ir parašyt nebereikia?

dar ne pilnom burnom, bet jau imam imam biggrin.gif kol kas sunoko tik Minibel, tai skanučiai, tokie vyšniniai. Du augaliukai, vienas ypač gausus, kitas normaliai. Vilmukai šiek tiek pasprogo, įtrūko nuo augimo. čia žinau kažką reiškia, kažko pritrūko.

patręčiau eko trąšom neseniai, tai mažu geriau bus.

davė brolis granatmedį. skaičiau kaip čia su juo elgtis, parašyta - sodinti į derlingą rūgščią žemę. tai čia gal žinot kokia? na, atėjus į pardę daugmaž... "pomidorų" / "agurkų" ar dar kokia? biggrin.gif
Atsakyti
Pomidorus lapnoju, pipirus jau kokius 5-6 nuraškiau raudonus, ir agurkų maždaug tiek. Tik įsimetė per birželio karščius į mano balkoną voratinklinė erkutė, tai iki šiol su ja kovoju. Agurkas jai labai patiko, apniko vargšą taip, kad tas, panašu, neišgyvens: lapai pagelto, nulinko, visas nuliūdęs stovi...
Purškiu ūkinio muilo tirpalu, tik kad, panašu, tai nepakankamai kardinali priemonė. O nuodais nenoriu, nes gi pomidorai ir pipirai šalia, o juos juk valgyt norėsis, o ne išmesti. Bijau, teks atsisveikint su savo agurku...
Atsakyti
user posted image

user posted image
Mano darželis

Žiūriu pas jūs jau pomidorai , tikiuosi ir mano spės dar biggrin.gif Pirma kart bandau balkone žiūrėsim kaip čia bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavrynka: 11 liepos 2011 - 15:19
QUOTE(Lavrynka @ 2011 07 11, 16:16)
Mano darželis
Koks žavus darželis. bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti