[quote=Partizanė,2012 02 09, 12:33]
Hehe, nu
kažkiek pažadu, bet kad šešis, nežinau, sunku žadėt, kol nesėjau dar
Vilmos šiemet ir nesėsiu greičiausiai. Bet kad kažkokio gėrio liks, tai gali būti.
Na tada gal bent po vieną taip iš vienos vieną, iš kitos kitą nupirkčiau Tik bijau pražiopsot
Gaudvile, O mintis dėl konkurso nebloga Tokiom nemokšom kaip aš
sveikos pas mane jau lenda tikrieji lapukai balkoniniu, tokie mikroskopiniai, ale vistiek tikrieji seta sausio 30d. vilma, black cerry ir venus. cia pirma mano seja, tai dziaugsmo pilnos kelnes
labuka pas mane jau irgi visi balkoniniai sudygę, ir salotos išlindo ir krapai, špinatai. Apžiūrėjau, kad ir paprikos lenda. oij kol kas atrodo kur aš juos sutalpinsiu, nes vien balkoninių prisėjau apie 30 vnt. Aztec, Bajaja ir Black Cherry
labuka
pas mane jau irgi visi balkoniniai sudygę, ir salotos išlindo ir krapai, špinatai. Apžiūrėjau, kad ir paprikos lenda. oij kol kas atrodo kur aš juos sutalpinsiu, nes vien balkoninių prisėjau apie 30 vnt. Aztec, Bajaja ir Black Cherry
Aš pasimokius, sėju tiek, kiek reikia. Tik pasižaidimui anksčiau laiko pasėti Venus dygsta jau. Na ir čili armija. Bet va jie tai nevisi dygsta. Arba jie jautruoliai, arba lėtuoliai, arba aš jiems dar nepatinku
labuka
pas mane jau irgi visi balkoniniai sudygę, ir salotos išlindo ir krapai, špinatai. Apžiūrėjau, kad ir paprikos lenda. oij kol kas atrodo kur aš juos sutalpinsiu, nes vien balkoninių prisėjau apie 30 vnt. Aztec, Bajaja ir Black Cherry
kaip išeis išaugti taip ir auginsiu, gal nors biškiuką šviežienos turėsiu vaikam. dar ridikėlius sėsiu
mano didžiausia svąjonė tai vazoniniai pomidorai, nuo jų viskas ir prasidėjo. ir balkone ir kambaryje ant palangių - na matysim kaip bus. eksperimentuoju.
Aš pernai kelis kartus bandžiau žaist su ridikėliais, nes labai mėgstu juos. Nei karto neužaugo tokie, kad būtų ką valgyt. Į lapus visi užaugo, o ta valgomoji dalis buvo kaip siūlas. Bet uošvienė mano vegetarė, tai ji sakė, kad ir lapai valgomi. Dėjau į salotas.