Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(madmuazele @ 2011 05 12, 17:13)

Ruduo
, o gal galetum nufotografuoti vien Cherry Red pomidora ax.gif  Pas mane du ir abu skirtingi, lapai visiskai skiriasi-nors abu uzrasyti Cherry Red.

Žinok pas mane jie taip pat visi skirtingi lotuliukas.gif pačius aukščiausius išvežiau pas močiutę, galės lauke vietoj gėlių pasisodinti. O vat kas liko pas mane, pasilikau pačius mažiausius, nebrendylas tokius, tai man jie tokie kaip krūmai dabar..
user posted image user posted image

Jeigu nelabai kaip matosi, tai ryt atsikėlus dar nufotografuosiu iš priekio smile.gif
Madmuazele įdėk saviškius parodyti, kaip ten jie pas tave laikosi. Maž primaišiusi būsiu kažką ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruduo..: 12 gegužės 2011 - 23:29
QUOTE(ruduo.. @ 2011 05 12, 23:27)
Žinok pas mane jie taip pat visi skirtingi  lotuliukas.gif pačius aukščiausius išvežiau pas močiutę, galės lauke vietoj gėlių pasisodinti. O vat kas liko pas mane, pasilikau pačius mažiausius, nebrendylas tokius, tai man jie tokie kaip krūmai dabar..

Madmuazele įdėk saviškius parodyti, kaip ten jie pas tave laikosi. Maž primaišiusi būsiu kažką  ax.gif

Pas mane vienas "astriais" lapeliais ir toks labai tankus, o kitas istises, apvaliais lapais... Ideciau-ale kai kraustmes pakroveja kazkur ikisom, o fotoaparato baterija nusedo doh.gif Greitu metu perdesim daiktus, tai butinai parodysiu...
Oi, kad ir primaisei, tai nieko... Pomidoriukai nerealus-laiminga, kad juos gavau 4u.gif Tik idomu kas ir kaip pas mane auga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 05 13, 08:26)
Pas mane vienas "astriais" lapeliais ir toks labai tankus, o kitas istises, apvaliais lapais... Ideciau-ale kai kraustmes pakroveja  kazkur ikisom, o fotoaparato baterija nusedo doh.gif Greitu metu perdesim daiktus, tai butinai parodysiu...
Oi, kad ir primaisei, tai nieko... Pomidoriukai nerealus-laiminga, kad juos gavau 4u.gif Tik idomu kas ir kaip pas mane auga bigsmile.gif

Bet Venus ir Vilma tai visai nepanašūs į tuos cheriukus ania? Nes venusai tokie bulviniai lapai, o Vilma karpyti. Įdomu kas pas močiutę darosi su tais cheriais, reiks gal mamos paprašyti, kad nuvažiavus vaizdinės medžiagos atsiųstu g.gif Nors žinok nenustebčiau, kad ir pačios sėklos pokelyje buvo kažkokios nekokios, man čia Žalioj stotelėj tokias papigiai įkišo, tipo sako pasibandyk, pažiūrėsi skirtumą nuo kitų biggrin.gif
Nu man labai jau noris tavo stebūklus pamatyti..
Na dar truputį įkelsiu tau vaizdinės, liliputus aš pasilikau kaip krūmai tokie. Nors rašo, kad iki 1,5m užauga. Pas močiutę tie tikriausiai bus aukšti.
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruduo..: 13 gegužės 2011 - 10:38
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 12, 20:34)

žemuoges taip ir palikau atvirai lauke, tik priglaudžiau šalia agroplėvele apvyniotos hortenzijos, ant jų kiek užslinko ta agroplėvelė, ir dar užsnigo, taigi buvo tokios pusiau pridengtos. iš trijų indelių dvi išgyveno puikiai, o trečia perdžiūvo nuo sausumos (ji buvo mažiausiai pridengta). lapelių senu sudžiuvusių nenuskyniau rudenį, nes įsivaizduoju jie irgi "šildo" augaliuką. o pavasį juos ranka ir žinklėm nurinkau, kad naujai augantiems netrukdytų ir persodinau į kiek didelėsnius indelius (kokius turėjau).

Ačiū už išsamų atsakymą, dabar jau aišku!
aš aišku čia labai į priekį galvoju, žinant faktą, kad dar niekas neišdygo.............. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 12, 20:58)
paskaičiau kad naktį bus stiprus lietus su griaustiniu, tai sutempiau visus pomidorus po kiauru stalu. aukščiausias netilpo, priglaudžiau prie sienos, vis mažiau lašų gaus...
neturėjo bobulė vargelio...

lietaus vis dar nesulaukiu wacko.gif lotuliukas.gif tas gismeteo kada bepažūriu, stiprų lietų su perkūnija vis pusdieniui į priekį pastumia...
Atsakyti
niekaip nerandu SEASOl trašų. gal kas Vilniuje jų pirko, jei taip, tai kur? žalioj stotelėj neradau g.gif taipogi ir žalio muilo...šiandien šalavijo lapelius susisukusius radau, pasižiūriu- ogi žaliųjų amariukų būta! kad tave rūpužėlės!!!
gal kas nori Radana pomidoriukų daigų? nedidukai visai, bet daug. jau nebeturiu kur dėt. mielai padovanosiu (arba į ką nors neturimo pamainysiu smile.gif ).

vylioja visos savo nuotraukom ax.gif noras ima ir pačiai pakadruot, tik kad patirtis rodo, aš retai kada prisiruošiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2011 05 13, 13:07)
niekaip nerandu SEASOl trašų. gal kas Vilniuje jų pirko, jei taip, tai kur? žalioj stotelėj neradau  g.gif taipogi ir žalio muilo...šiandien šalavijo lapelius susisukusius radau, pasižiūriu- ogi žaliųjų amariukų būta! kad tave rūpužėlės!!!
gal kas nori Radana pomidoriukų daigų? nedidukai visai, bet daug. jau nebeturiu kur dėt. mielai padovanosiu (arba į ką nors neturimo pamainysiu smile.gif ).

vylioja visos savo nuotraukom  ax.gif noras ima ir pačiai pakadruot, tik kad patirtis rodo, aš retai kada prisiruošiu  blush2.gif

kokio dydžio vazoniuko reiktų jūsų turimiems pomidoriukams?

Seasol galima pirkt internetu čia arba gyvai čia

Žalio muilo tikrai turėtų būti Senukuose, Ermitaže, mačiau ir Thomas Phillipse.

aš turiu klausimą: ar nereiktų man parišt ar pagaliu paremti Shady Lady milžinų??? Žiūriu kaip vėjas lanksto, neramu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruduo.. @ 2011 05 13, 10:28)
Bet Venus ir Vilma tai visai nepanašūs į tuos cheriukus ania? Nes venusai tokie bulviniai lapai, o Vilma karpyti. Įdomu kas pas močiutę darosi su tais cheriais, reiks gal mamos paprašyti, kad nuvažiavus vaizdinės medžiagos atsiųstu g.gif  Nors žinok nenustebčiau, kad ir pačios sėklos pokelyje buvo kažkokios nekokios, man  čia Žalioj stotelėj tokias papigiai įkišo, tipo sako pasibandyk, pažiūrėsi skirtumą nuo kitų  biggrin.gif

Ne, nepanasus smile.gif Jie visiskai kitokie smile.gif Na, ziuresim kas bus bigsmile.gif Man patinka laukti ir nezinoti ko tiketis... Tik tikiuosi nebus 2 m aukscio blink.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Apuole @ 2011 05 13, 13:07)
niekaip nerandu SEASOl trašų. gal kas Vilniuje jų pirko, jei taip, tai kur? žalioj stotelėj neradau  g.gif taipogi ir žalio muilo...šiandien šalavijo lapelius susisukusius radau, pasižiūriu- ogi žaliųjų amariukų būta! kad tave rūpužėlės!!!

Pirkau prie Hales turgaus esancioje sodininku parduotuveje smile.gif
Va:
“SODO, DARŽO PREKĖS”, Sodų g. 6, tel. 8647 50011.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 13 gegužės 2011 - 21:34
Apdegė mano pomidorai krūminiai Thumbals yelow ant kaitrios pavasario saulės.... doh.gif Ale atsigaus, uždangstau dabar agroplėvele....
Balkonstarai tai neėmė galvon, stovi sau, kaip bulvės tamsiai žali ir auga auga..... biggrin.gif
Žydi jau praktiškai visi, pomidoriukų dar nemačiau, tikiuos, anie visi savidulkiai bigsmile.gif
Atsakyti
Jeeeeeeee, pamačiau pomidoriukųųų ant dviejų pomidorųųų lithuania.gif
Atsakyti
Viename užsienio forume skaičiau,kad pipirus,pomidorus ir kitas daržoves augina 5ltr. plastikiniuose buteliuose,apvertus aukštyn kojom.Nupjauna dugną,įkiša daigelį,prakiša pro butelio kakliuką,palikdami šaknis butelyje,įmeta keleta akmenukų,tada pila žemes ir įkiša pav. į maišiuką,ar panaudoja senus džinsus,pririša stiprią virvę ir pakabina pomidorą aukštyn kojom.augalas auga į apačią ir duoda derlių.
Papildyta:
http://www.craftster...hp?topic=6920.0
Atsakyti
perėjau visą temą specialiai ieškodama gyvų pavyzdžių foto. ir tai, ką mačiau, tai pomidoriukai skurstantys... g.gif

Gaudvile, kokia tavo nuomonė apie Verdetos humusinį augimo stimuliatorių vs Seasol
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 15 gegužės 2011 - 19:55