Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kurio salono jūsų suknelė?

Mano suknelė iš "Pronuptia" Vilniuje, Mėsinių g. Draugė prieš pusantrų metų irgi čia pat nuomojosi.
Atsakyti
Ziuriu "Diana" populiariausias salonas kolkas smile.gif
Atsakyti
"Ieva" Basanaviciaus g. Vilniuje
Atsakyti
Kaune Ožeškienės gatvėje nuomavaus - berods "Limarija" vadinasi salonas - kitoj gatvės pusėj priešais IMITZ thumbup.gif
Atsakyti
O man tai sukneles Dianoje visai nepatiko g.gif Nuomavausi Madonoje thumbup.gif Bet cia buvo beveik pries 2 metus. Gal dabar jau viskas ir pasikeite.
Atsakyti
QUOTE (Danguole55 @ 2004 06 16, 08:07)
O man tai sukneles Dianoje visai nepatiko g.gif Nuomavausi Madonoje thumbup.gif Bet cia buvo beveik pries 2 metus. Gal dabar jau viskas ir pasikeite.

Rizikuoju pareikšti nepopuliarią nuomonę - man visai nepatiko nei Dianoj, nei Madonoj... Savo suknelę radau visai niekam nežinomam salone miesto užkampy...
Atsakyti
Dianos salono adresas internete sukneles
Atsakyti
ash suknele siusiu smile.gif

o del salonu... aishku, tai tik mano nuomone, bet nerekomenduoju eiti i salona "Elesna" Vilniuje Pamenkalnio g. sad.gif
Pardaveja baisiai nemandagi. nors ju internetinis puslapis turi bene didzhiausia sukneliu kolekcija paciu ivairiausiu fasonu, pacioje parduotuveje ju jau seniai nera sad.gif

dar kas man nepatiko tai tai, jog parduotu sukneliu nuotrauku jie neishtraukia ish savo albumo, kur duoda pavartyti salone... taigi, visko, kas man patiko (ir del ko vazhiavau ten) jie neturi mad.gif
Atsakyti
Aš irgi siūnuosi smile.gif Šiandien bėgu antrajam matavimuisi smile.gif Truputį jaudinuosi, nes pamatysiu, kaip ištikrųjų atrodo mano suknutė smile.gif
Su tais salonais vargas... bent jau man, nes niekaip negalėjau apsispręsti, nes tokio modeliuko, kokio aš norėjau neradau smile.gif Nete "pažvejojau" savaitėlę ir iš kelių rastų modelių susikūriau savąjį rolleyes.gif
Atsakyti
o as nuomavausi Okeanidej Kaune thumbup.gif
Atsakyti
VILNIETES, pasakykite kokius salonus zinote be tu garsiuju, kuriuos zino visos:
1. Dianos
2. Studijos N
3. Pronuptia
4. Ieva
5. Milana
6. Anna-bella
7. Tavo vestuves
8. Onlina
9. Madonna
10. Baliaus karalienė
11. Gelorija
12. Sukneliu rojus
13. Prie bokšto
14. Tatjanos stilius
15. Elesna

Padekite help.gif
Atsakyti
dar yra
Tavo diena
evelina
uzupio salonas
rutos salonas

daugaiu nepamenu, bet kazkada skiaciavu tai berods 23 buvau suskaiciavus, internete reikai paieskot tikrai imeta
Atsakyti