mano is Madonna salono
ieskau oranzines suknytes gal glaite patarti kur .....

QUOTE(Atėnė @ 2005 03 01, 16:01)
VILNIETES, pasakykite kokius salonus zinote be tu garsiuju, kuriuos zino visos:
1. Dianos
2. Studijos N
3. Pronuptia
4. Ieva
5. Milana
6. Anna-bella
7. Tavo vestuves
8. Onlina
9. Madonna
10. Baliaus karalienė
11. Gelorija
12. Sukneliu rojus
13. Prie bokšto
14. Tatjanos stilius
15. Elesna
Padekite
1. Dianos
2. Studijos N
3. Pronuptia
4. Ieva
5. Milana
6. Anna-bella
7. Tavo vestuves
8. Onlina
9. Madonna
10. Baliaus karalienė
11. Gelorija
12. Sukneliu rojus
13. Prie bokšto
14. Tatjanos stilius
15. Elesna
Padekite

QUOTE(toja @ 2005 03 01, 16:07)
dar yra
Tavo diena
evelina
uzupio salonas
rutos salonas
daugaiu nepamenu, bet kazkada skiaciavu tai berods 23 buvau suskaiciavus, internete reikai paieskot tikrai imeta
Tavo diena
evelina
uzupio salonas
rutos salonas
daugaiu nepamenu, bet kazkada skiaciavu tai berods 23 buvau suskaiciavus, internete reikai paieskot tikrai imeta
Sposabella
Karmen
Solo
paziurek cia
http://www.santuoka....ead_db.pl?act=4
http://www.santuoka....ead_db.pl?act=4
Dar yra toks salonas "Evelinta" Savanoriu pr., tai as ten ir nuomojaus.
mano suknelė iš salono "Elesna", o dabar visuomet nuomoju sukneles " Dianoje", ten esu pastovi klientė tai gaunu nuolaidas. Man ten labai gražios suknelės.
Mano suknele is Okeanides Kaune, dar girdejau geras aptarnavimas MJ salone Taikos pr. ir Prie Karo ligonines/ Vytauto pr. kampo. Man nepatiko Birutes salone Barsausko g.
Salonas Tavo diena tai kazkoks
. Nu, turbut visos zinote......... Uzupio salonas vestuviniu sukneliu nebenuomoja, vakar sakambinau. Gerai, kad nenusitrenkiau........
Ks dar ka zinote Vilniuje?

Ks dar ka zinote Vilniuje?
As apie Diana tai nuomones neturiu, nes sukneliu praktiskai nemaciau, o buvo taip.....
Nuejau, parodziau kataloge kas man mazdaug patinka, atnese pasimatuoti suknele uz 2500 lt nuomai, sakau, kad negaliu tiek moketi, atneskit ka nors pigesnio, atnese uz 1500 lt, sakau atneskit dar ka nors, o jinai ,,pigesnes jums jau nepatiks, nes jus pasimatavot pacias graziausias, naujausias ir brangiausias sukneles"
Nezinau, ar as ta diena taip prabangiai atrodziau, ar kas dar negerai buvo....
Nuejau, parodziau kataloge kas man mazdaug patinka, atnese pasimatuoti suknele uz 2500 lt nuomai, sakau, kad negaliu tiek moketi, atneskit ka nors pigesnio, atnese uz 1500 lt, sakau atneskit dar ka nors, o jinai ,,pigesnes jums jau nepatiks, nes jus pasimatavot pacias graziausias, naujausias ir brangiausias sukneles"

QUOTE(r@siukas @ 2005 03 02, 16:55)
As apie Diana tai nuomones neturiu, nes sukneliu praktiskai nemaciau, o buvo taip.....

o tai kodel tu negalejai konkreciai pasakyt, kad as ieskau iki tokios tai sumos? Kartais pardavejos irgi prisifantazuoja, tai geriausia iskart konkreciai pasakyt kiek gali moket...