Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kurio salono jūsų suknelė?

QUOTE(Atėnė @ 2005 03 02, 15:30)
Salonas ”Tavo diena” tai kazkoks blink.gif . Nu, turbut visos zinote......... ”

Ka tu turejai omeny taip sakydama? Man labai idomu, nes ir as ten buvau ir man viena suknute visai patiko...
Atsakyti
Dar prisiminiau Invaja yra antakalnio gatvej, ten ir siuva, bet nebuvau. o savanoriuose ten ne evelinta, o evelina, bet man taip atrodo ir salai yra dar 2 salonai salai name, prie ziedo, i viena iejimas nuo ziedo puses, o i kita is savanoriou, bet sestadieniais ten jei nedirba kaip supratau, jei is vis dirba, o daugaiu tai nepamenu
Atsakyti
QUOTE(toja @ 2005 03 03, 08:09)
Dar prisiminiau Invaja yra antakalnio gatvej, ten ir siuva, bet nebuvau. o savanoriuose ten ne evelinta, o evelina, bet man taip atrodo ir salai yra dar 2 salonai salai name, prie ziedo, i viena iejimas nuo ziedo puses, o i kita is savanoriou, bet sestadieniais ten jei nedirba kaip supratau, jei is vis dirba, o daugaiu tai nepamenu

ten man situacija nekokia pasirode (isskyrus Evelinta)
Atsakyti
norejau pasiteiraut,kokios Pronuptijoj kainos zymiu dizaineriu sukneliu g.gif nes cia Ispanijos kiek ziurejau -nuo 2000 eur bet kokia suknele...ir tik pirkt-nenuomoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(patri @ 2005 03 04, 02:25)
norejau pasiteiraut,kokios Pronuptijoj kainos zymiu dizaineriu sukneliu g.gif nes cia Ispanijos kiek ziurejau -nuo 2000 eur bet kokia suknele...ir tik pirkt-nenuomoja g.gif

Vilniuje Pronuptia sukneles ir parduoda ir nuomoja. Nuomos kainos nuo g.gif (nebeprisimenu nuo kiek biggrin.gif ) iki 1500 lt.
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2005 03 02, 14:34)
Mano suknele is Okeanides Kaune, dar girdejau geras aptarnavimas MJ salone Taikos pr. ir Prie Karo ligonines/ Vytauto pr. kampo. Man nepatiko Birutes salone Barsausko g.

man kaip tik patiko BIRUTES salonas, nes labai maloniai aptarnavo ir papuosalus nupirko pagal mano pageidavimus, na kitaip tariant tenkina mano uzgaidas. blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
tongue.gif
o kodel tau nepatiko
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2005 03 04, 10:38)
Vilniuje Pronuptia sukneles ir parduoda ir nuomoja. Nuomos kainos nuo  g.gif (nebeprisimenu nuo kiek biggrin.gif )  iki 1500 lt.

kaina tikrai ne iki 1500Lt, yra ir brangesniu, man sake kad iki 2500Lt, kai nueini i salona paklausia uz kokia suma domina, tada ir siulo.
Atsakyti
QUOTE(Juodaplauke @ 2004 06 15, 14:27)
mano suknele is salono "Diana" Seskineje,skaitosi vienas is prabangiausiu salonu. Bet man asmeniskai ten labai grazios sukneles.
Tai Vilniuje

mano irgi is "Daina" bet nepasakyciau, kad ten prabangus salonas, man pvz. labiau patiki "Ievos" suknele, tik kaina didesne,o skirtumas sukneliu labai nezymus, manau kad priklauso nuo to kokios sukneles nori, o geriausiai lyginti to pacio modelio - as ieskojau baltos, bode, tai pronuptijoj buvo pigiausia, o "Ievoj" brangiausia, cia as apie tas kurios man patiko
Atsakyti
Mano is Santos, Pamenkalnio 19
Bet buvo bajeris, Ievoj man tokia pacia siule uz 1500lt, Santoj issinuomavau uz 800lt thumbup.gif thumbup.gif clap.gif
jos is naujausios 2005 m. kolekcijos ir abiejuose salonuose ne karto nedevetos
Atsakyti

skristyn Paskelbta 2005 03 04, 12:06
QUOTE(burundukas @ 2005 03 02, 14:34)
Mano suknele is Okeanides Kaune, dar girdejau geras aptarnavimas MJ salone Taikos pr. ir Prie Karo ligonines/ Vytauto pr. kampo. Man nepatiko Birutes salone Barsausko g.

man kaip tik patiko BIRUTES salonas, nes labai maloniai aptarnavo ir papuosalus nupirko pagal mano pageidavimus, na kitaip tariant tenkina mano uzgaidas.

o kodel tau nepatiko

Skristyn, man nepatiko todel, kad as paprasiau, kad parodytu kataloga, kur as norejau parodyti kokio stiliaus sukneles man patinka. (gerai parasiau thumbup.gif ) Bet mane aptarnaujanti neauksta tamsi panele (gal moteris) pradejo nuo to, kad "man tiktu tokia ir tokia, pas juos salone jos naujos, tikrai nedevetos, nemeluoju, nes kituose salonuose rodo nenaujas, o sako, kad naujos, kam cia zmogui meluoti, va cia sita ir sita tikrai naujos." Jos gal ir naujos siandien, bet kas bus rugpjuti? Aisku apie tai nutylima. Kituose salonuose man tiesiai sviesiai pasake, kad jei suknele siandien nauja, iki mano vestuviu jos nelaikys ir gali buti jau nenauja. Be to, ten antrai dienai sukneles nuo 200 Lt, nuotakai tas pats. Nuolaidas taiko tik 50 proc soliariumo paslaugoms, bet kiek tas soliariumas kainuoja- 100 min, 70 Lt, tai nuolaida 35 Lt. As nemegstu soliariumu, tai man to 100 min gali buti per daug. tai nuolaidos kaip ir nera. Nu zodziu.
Atsakyti
thumbup.gif as issirinkau suknele salone Karmen, dave katalogus tokius nespalvotus paziureti, ten radau tokia fainuole ir rizikavau siutis, su kristaliukais, kainuos 1000 lt, bet tai yra tai, ko as noriu!
Atsakyti
pupa uoga, o kur zadi siutis jei ne paslaptis? As ir noriu siutis, bet vis dar dvejoju g.gif
Atsakyti