skristyn Paskelbta 2005 03 04, 12:06
QUOTE(burundukas @ 2005 03 02, 14:34)
Mano suknele is Okeanides Kaune, dar girdejau geras aptarnavimas MJ salone Taikos pr. ir Prie Karo ligonines/ Vytauto pr. kampo. Man nepatiko Birutes salone Barsausko g.
man kaip tik patiko BIRUTES salonas, nes labai maloniai aptarnavo ir papuosalus nupirko pagal mano pageidavimus, na kitaip tariant tenkina mano uzgaidas.
o kodel tau nepatiko
Skristyn, man nepatiko todel, kad as paprasiau, kad parodytu kataloga, kur as norejau parodyti kokio stiliaus sukneles man patinka. (gerai parasiau

) Bet mane aptarnaujanti neauksta tamsi panele (gal moteris) pradejo nuo to, kad "man tiktu tokia ir tokia, pas juos salone jos naujos, tikrai nedevetos, nemeluoju, nes kituose salonuose rodo nenaujas, o sako, kad naujos, kam cia zmogui meluoti, va cia sita ir sita tikrai naujos." Jos gal ir naujos siandien, bet kas bus rugpjuti? Aisku apie tai nutylima. Kituose salonuose man tiesiai sviesiai pasake, kad jei suknele siandien nauja, iki mano vestuviu jos nelaikys ir gali buti jau nenauja. Be to, ten antrai dienai sukneles nuo 200 Lt, nuotakai tas pats. Nuolaidas taiko tik 50 proc soliariumo paslaugoms, bet kiek tas soliariumas kainuoja- 100 min, 70 Lt, tai nuolaida 35 Lt. As nemegstu soliariumu, tai man to 100 min gali buti per daug. tai nuolaidos kaip ir nera. Nu zodziu.