Situacija manau aiški: vieni salonai, paparastai kuriuose brangesnės suknelės tikrai neduoda nuomot (na mano tai tikrai nedavė ir pati mačiau ir kitos, kuriuos buvo užėję sakė), kiti kur nustato žemesnes kainas duoda ir dar norėdami apšmeižti kitus salonus sako, kad visur duoda nuomot. Prisiminiau, kad iš viso 3 salonus žinau, kuriuose tikrai tikrai nenuomoja: viename netgi bandė mane įkalbėti, kad nuomočiausi suknelę antram kartui (kaina būtų buvus gerokai mažesnė), vien tam, kad galėtų ją dar išnuomot. Tai pagal daugumos teoriją, jiems turbūt protas tądien pasimaišė, jei patys siūlė man pigiau nuomotis, kad galėtų dar laikyti nenukabintos, ar kaip čia išeina. O mano suknelės tikrai nenuomavo, ir pati buvau atsitiktinai užbėgusi atkarpos paprašyt, ir mama buvo sau suknelės ieškodama ir viena forumietė netgi dėl tos pačios suknelės teiravosi ir tikrai jinai nukabinta. Taip kad nereikia čia pasakoti, kad visi salonai taip daro. Ypač man pikta, kai kiti salonai taip sako: nu nekenčiu tokios nesveikos, šmeižtu paremtos konkurencijos.
na mano kainuoja 1500LT ir nemanau kad jau ji pigi butu, tiesiog man taip pasake.
QUOTE(sonatos @ 2006 04 03, 13:38)
na mano kainuoja 1500LT ir nemanau kad jau ji pigi butu, tiesiog man taip pasake.
Bjaurybės, vadinasi ir tokią kainą lupdami dar ne tik patys nuomoja, bet ir kitus šmeižia.

QUOTE(Laumėnė @ 2006 03 31, 22:55)
Buvau vienam Kauno salone ir ten draugiškai pati darbuotoja pasakė, kad tas "atidėjimas" į šalį yra tik kalbos. Niekas neatideda, nes kiekvieniems norisi kuo daugiau pinigu iš tų suknelių užsidirbti. Ir nesvarbu ar paliekamas didesnis užstatas už ją, vis vien ji bus nuomuojama iki jusų vestuvių. Tad merginos neapsigaukit 

na manau priklauso nuo salono, bei nuo vestuviu datos. Jei vestuves ziema ar iki vasaros tikrai manau gali palaikyti ta sukne, nes ne tiek tu vestuviu buna..
vat ir manop vestuves bus birzelio 2 diena ir suknute palaikys ir tai jau patikrinta..viena forumiete jos klause ir salono darbuotoja atsake kad tik po birzelio 2 dienos!
QUOTE(Artemidė @ 2006 04 03, 11:43)
taip kad Vilniuje bent DU salonai tikrai yra, kuriuose nukabina ir kitoms neduoda.
ir dar vienas salonas Kaune!
QUOTE(katyteee @ 2006 04 03, 14:59)
na manau priklauso nuo salono, bei nuo vestuviu datos. Jei vestuves ziema ar iki vasaros tikrai manau gali palaikyti ta sukne, nes ne tiek tu vestuviu buna..
vat ir manop vestuves bus birzelio 2 diena ir suknute palaikys ir tai jau patikrinta..viena forumiete jos klause ir salono darbuotoja atsake kad tik po birzelio 2 dienos!
ir dar Klaipėdoj yra toks salonas, jie taip pat nenuomoja jei yra susitarę su klientu. Na žinoma proto ribose ,jei vestuvės rugsėjy tai manau naujos nereiktų tikėtis , o jei birželį tai palaiko.
skaiciau skaiciau ir nutariau pasisakyt, nes pati buvau labai suzaveta pronuptia... pirkau ten suknele ir aptarnavimas buvo superinis.. po to taisyt nesiau, tai irgi labai maloniai, greitai ir kokybiskai su patarimais ir pasiulymais... 10 balu

QUOTE(Miglota @ 2006 04 06, 01:04)
skaiciau skaiciau ir nutariau pasisakyt, nes pati buvau labai suzaveta pronuptia... pirkau ten suknele ir aptarnavimas buvo superinis.. po to taisyt nesiau, tai irgi labai maloniai, greitai ir kokybiskai su patarimais ir pasiulymais... 10 balu 

Aš irgi visom keturiom už Pronuptia

QUOTE(Zane @ 2006 04 07, 11:31)
Mergyckos,
Gal galetumete pasakyti, kuriuose salonuose Vilniuje butu galima nusipirkti suknele arba net pasisiuti?Buciau dekinga
Gal galetumete pasakyti, kuriuose salonuose Vilniuje butu galima nusipirkti suknele arba net pasisiuti?Buciau dekinga
Pronuptia

QUOTE(hereja @ 2004 06 15, 20:39)
Mano suknele is "Fiestos" - Klaipedoje. Vienas geriausiu salonu, turintis didziuli pasirinkima 

Tai matyt skonio reikalas....įėjus fiesta man norisi verkti
QUOTE(amri @ 2006 04 07, 17:31)
o kur nesinori

QUOTE(amri @ 2006 04 07, 18:31)
QUOTE(Naktibalda @ 2006 04 07, 22:29)
Man is pradziu ir norejosi verkti, pirma kart apsilankiau aptarnavimas sokiravo, taciau paskui gavau sms. kad atveze nauju suknuciu, ir as ten issirinkau, (aptarnavo jau kita merginair likau aptarnavimu suzaveta) bet vat nuvykus ten praeita savaite kad issirinkti papuosalus aptarnavo ta pati mergicka kaip ir pirma karta buvau sokiruota, dabar jau mano suknele net man nebepatinka, nebezinau ka ir bedaryt, nenoriu ne kojos kelt i fiesta bet jau uzstatas sumoketas uz suknute tai dabar kankinuosi

QUOTE(Zane @ 2006 04 07, 10:31)
Mergyckos,
Man ir dukrytei siuna suknele INVAJA Anktakalnyje, prie Silo tilto. Pagal mano skoni ir dydi pasiutos sukneles nuoma - 750 Lt, vaikiskos - 150 Lt. Vaikiska suknyte priderinta prie manosios tiek medziaga, tiek dekoracijomis. Invaja pasirinkau del