Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kurio salono jūsų suknelė?

QUOTE(ziv @ 2006 04 11, 09:34)
Man ir dukrytei siuna suknele INVAJA Anktakalnyje, prie Silo tilto.  Pagal mano skoni ir dydi pasiutos sukneles nuoma - 750 Lt, vaikiskos - 150 Lt. Vaikiska suknyte priderinta prie manosios tiek medziaga, tiek dekoracijomis.  Invaja pasirinkau del  thumbup.gif aptarnavimo.  Pirma karta issimatavau gal 10 sukneliu, kol supratau, ko noriu.

thumbup.gif Super kad mergytės suknytė bus iš tokios pat medžiagos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos panelytes. As jau issinuomavau suknele salone Santa, bet vakar is smalsumo buvau uzbėgus i Anna-Bella. Ten atvesta nauja kolekcija ir vestuvines sukneles pardavimui apie 1000-1200Lt. As labai nenagrinejau, bet tikrai maciau keleta graziu variantu. |Ieskanciom patarimas uzbegti kuo greiciau. Nes ten greitai isperka nuomotojai. Na cia spejimas del to kad isperka nuomotojai. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingute***: 13 balandžio 2006 - 14:54
[FONT=Arial][SIZE=7] Sveikutes merginos. Norejau pora zodziu negraziu pasakyti apie vestuviniu sukneliu nuoma Vievyje. Buvau nuvaziavusios, issirinkau is katalogo, pasake pasius per 3 menesius, praejo net menuo laiko skambina ta ponia ir pareiskia, kad jau nebesius, nes baltos medziagos neturi ir kazkas pan. Nu zinot likau pakraupusi ir dar saltu veidu sako galit pasiimti savo avansa. Tai mergaites bukit atsargios jei kas sumanys i Vievi uzsukti. O as turiu dabar problemele, reiks sukneles Vilniuje ieskoti.
Atsakyti
QUOTE(jurgita081 @ 2006 04 19, 16:48)
[FONT=Arial][SIZE=7] Sveikutes merginos. Norejau pora zodziu negraziu pasakyti apie vestuviniu sukneliu nuoma Vievyje. Buvau nuvaziavusios, issirinkau is katalogo, pasake pasius per 3 menesius, praejo net menuo laiko skambina ta ponia ir pareiskia, kad jau nebesius, nes baltos medziagos neturi ir kazkas pan. Nu zinot likau pakraupusi ir dar saltu veidu sako galit pasiimti savo avansa. Tai mergaites bukit atsargios jei kas sumanys i Vievi uzsukti. O as turiu dabar problemele, reiks sukneles Vilniuje ieskoti.

O kokios tu suknelės iesškai?
Papildyta:
QUOTE(Laurelytė @ 2006 04 19, 20:03)
O kokios tu suknelės iesškai?

Turiu omeny kokio modelio, spalvos ir t.t. ax.gif
Atsakyti
mano suknele is Baltos damos esantis Alytuje.esu labai patenkinta, ir rekomenduociau kiekvienai. modeliai nauji ir pasirinkima nemazas.o kainos nelyginsi su kauno ar vilniaus,nors tame paciame alytuje kai kuriuose uzsirekia tiek kaip kokia, kaune.o nera net i ka ziuret. kur neminesiu smile.gif
Atsakyti
As tai ieskau baltos sukneles (nezinau kodel, bet sampano ar kitokios nenoriu), na truputeli pustos. Svarbiausia, kad tiktu! Zinoma ir i kaina labai kreipiu demesi, nes negaliu brangios issirinkti. Suprantu, kad tai vienintele tokia diena gyvenime, bet kai galimybes neleidzia.... O i Alytu tai man labai jau toli vaziuoti, nes nuvaziuok, po to parvesk atgal, vistiek susidaro pinigeliu. Bandysiu ieskoti Vilniuje! Mergytes pasidalinkit patirtim, kur patartumet uzsukti?
Atsakyti
O gal ka nors gali pasakyti apie "Rasa" esanti taip pogi Alytuje?

Baltoji Dama randasi prie simtmecio ar rotuseje?
Papildyta:
Na jo ne kas jai tokia diena dar turi ir apie islaidas galvoti...

Kazkaip man atrode kad viskas yra zymiai paprasciau, kol nepradejome visko planuoti ir po salonus vaikscioti...Kainas tai patikekit sia vasara kaip visi uzsimete, vos ne 2:(

Kas bus toliau:(
Atsakyti
man tai ten nieko ypatingo nebuvo schmoll.gif schmoll.gif

QUOTE(Miglota @ 2006 04 06, 00:04)
skaiciau skaiciau ir nutariau pasisakyt, nes pati buvau labai suzaveta pronuptia... pirkau ten suknele ir aptarnavimas buvo superinis.. po to taisyt nesiau, tai irgi labai maloniai, greitai ir kokybiskai su patarimais ir pasiulymais... 10 balu  thumbup.gif

Atsakyti
Gal kuri nors žinote, kokios firmos sukneles nuomuoja Kaune Gertrūdos gatvėje įsikūrusi Okeanidė? Savo puslapyje jie rašo, kad yra "Maggie Sottero" atstovai. Bet pas juos yra ir dar kažkokios firmos suknelių. Norėčiau inete susirasti, bet nepamenu gamintojo pavadinimo... Jei gerai atsimenu, tai lenkų firmos suknelės. Gal kas prisimenate?
Atsakyti
QUOTE(jurgita081 @ 2006 04 19, 14:48)

Šakės, aš tai kaip tik norėjau ten užsisakyti suknelę, jau buvau susitarusi ten nuvažiuoti, dabar susimastysiu schmoll.gif g.gif
O tame kataloge didelis suknelių pasirinkimas?
Atsakyti
QUOTE(Aqua100 @ 2006 04 20, 09:32)
O gal ka nors gali pasakyti apie "Rasa" esanti taip pogi Alytuje?

Baltoji Dama randasi prie simtmecio ar rotuseje?
Papildyta:
Na jo ne kas jai tokia diena dar turi ir apie islaidas galvoti...

Kazkaip man atrode kad viskas yra zymiai paprasciau, kol nepradejome visko planuoti ir po salonus vaikscioti...Kainas tai patikekit sia vasara kaip visi uzsimete, vos ne 2:(

Kas bus toliau:(

Baltoji dama prie simtmecio, tikrai man ten patiko ir ne is vieno tik gera zodi girdejau. apie Rasa galiu pasakyti tik tiek: kai rinkosi suknele mano mama, jai darbuotoja pasake tu stora tau ir taip bus gerai. be to sukneles man ten visiskai nepatiko.
tai tiek mano atsiliepimu apie Alytaus salonus. smile.gif
Atsakyti
Zajka zinok buk atsargi, pasirinkimas is katalogo tikrai didelis, bet kaip man padare tai atsiprasau.... Nu tiesiog man nepasiseke!!!! Bent as taip manau! Ir dar kas istrigo i atminti, kai rinkausi suknele tai tokia maloni ta moteris buvo, o kai paskambino pasakyti, kad nesius mano sukneles, tai nieko nepaaiskino, nei kaip, nei del ko. Tai is tikruju labai pasipiktinusi esu! O dabar Vilniuje niekaip nerandu savo issvajotosios:(
Atsakyti